Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(haneriete @ 2007 12 07, 19:23)
Aš, GV, tavęs irgi pasiilgau  lotuliukas.gif

Atrodo, kad amžių amžius nesimatėm laugh.gif
Sėkmės figūros taisyme mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 07, 18:55)
Groži, mergaite.. Labai miela man esi ir nenoriu, kad blogai jaustumeisi console.gif
Linkiu išsirinkti pačią gražiausią suknelę biggrin.gif Ir žinok, žmonės tikrai gali neturėti laiko ax.gif

Išėjau aš taip iš ofiso ir galvoju: "nu blyn, turėčiau dabar GV telefoną, kviesčiau susitikti mieste kavos" bet telefono neturėjau, tai teko ieškoti suknelės smile.gif Buvau nusprendusi. Juoda suknelė reikalinga, pinigų negailėsiu ir rinksiuos tai, kas iš tikrųjų gražu ir kokybiška smile.gif Nuvariau Gedimino prospekte į tokią parduotuvę, kur Etam, Esprit, o pirmame aukšte visokie brangesni prekiniai ženklai - tai aš pro juos prasisukau lotuliukas.gif Prisirinkau milijoną juodų suknių, net tokių, kurios virš 500 Lt kainuoja. Dėl viso pikto nusileidau ten į apačią, kur pigesni rūbai. Ir ką jūs manot - gražiausia ant manęs gulėjo suknelė nekainuojanti nei 200 Lt thumbup.gif Kadangi tai buvo pirma parduotuvė, tai nepirkau, atsidėjau tik. Bet jaučiu, rytoj šuliuosiu ir pirksiu, nes matuotis yra ŽIAURU doh.gif

Kažkaip skaičiau lovoje, bet nebeiškenčiau, galvoju, reikia desertui prisijungti prie SM smile.gif Ir ką jūs manot?
...ir ant lauko pliko, tik Bjūti viena apsižliumbusi liko..... (čia tik, kad rimuotųsi smile.gif

Gal kas ateis paplepėti ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Labas Bjuti-jamk ta suknele o paskui ir visus vyrus su ja drinks_cheers.gif As jau vos ant koju laikausi-sunki diena darbe o dar paskaitos ryt schmoll.gif Bet tingiu eit miegot nes reikia makiaza valytis tai prie kompo sedziu ir laukiu kada tas tingulys praeis bet jis kazko tik dideja lotuliukas.gif Su ex pachatinau per skypa-nauja masina pasirodo nusipirko..ech tie vyrai kai tik mane palieka iskart prasygyvena..kaip cia yra? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kur naktinė pamaina? Tūsinas kur nors ar miega?
Aš ryt dalyvausiu dideliam baliuj. Bet man taip visada yra, kai kokia didelė proga, Hanerietę arba supykina, arba migrena užpuola, tai ji iškart po vidurnakčio ir jubiliato pakilnojimo jau guli lovoj doh.gif
Perskaičiau sąžiningai viską, ką buvau praleidusi ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, CrazySun bigsmile.gif
Atsakyti
Labas naktinės. Štai ir aš GV laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 01:45)
Labas naktinės. Štai ir aš GV laugh.gif

iš kur tu čia tokiu laiku? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 08, 01:26)
Bet man taip visada yra, kai kokia didelė proga, Hanerietę arba supykina, arba migrena užpuola, tai ji iškart po vidurnakčio ir jubiliato pakilnojimo jau guli lovoj  doh.gif

lotuliukas.gif
Čia dabar.. Migreną suprantu labai nepasirinksi kada galvą suskaus.. bet lūžti laikrodžiui dvyliką mušant- Gėda biggrin.gif Čia jau tik pati sau gali padėt. Linkiu gero vakaro ir nesusivemti tongue.gif

QUOTE(haneriete @ 2007 12 08, 01:41)
Labas vakaras, CrazySun  bigsmile.gif

CrazySun tark žodį laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 01:51)
lotuliukas.gif
bet lūžti laikrodžiui dvyliką mušant- Gėda biggrin.gif

Kad aš nelabai vėmimą praktikuoju, tik laaaaabai ypatingais atvejais, kai alkoholio būna jau daugiau nei labai per daug. O šiaip tokiuose baliuose sėdžiu už skranduko susiėmusi, ir nei valgytigaliu, nei alkoholio vartoti ax.gif o kitą rytą sveikutė kaip ridikė bigsmile.gif
CrazySun dingo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 08, 01:41)
Labas vakaras, CrazySun  bigsmile.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 01:51)
CrazySun tark žodį laugh.gif

labas, naktinėtojos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 08, 01:48)
iš kur tu čia tokiu laiku?  bigsmile.gif

Buvau vodkės su rusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 02:00)
Buvau vodkės su rusu biggrin.gif

plačiau prašom biggrin.gif
Atsakyti