Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios?

net nežinau prie kurių čia prisiskirti g.gif Esu beviltiškai praktiška, todėl neperku to, ko nereikia. O to ko reikia.... kartais taip kvailai pagalvoju, kad kaip ir nieko nereikia - rūbus atsinaujinu periodiškai bet po nedaug, maistą namie gaminam, o visokiems niekučiams poreikio irgi nėra... Bet aišku, kai jau prireikia - tai tokių grand pirkinių (baldai, technika ir pan.) - tada mažai nepasirodo kokios sumos lekia lauk smile.gif
Žodžiu, kažkas su manim negerai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ledina @ 2007 12 06, 12:24)
net nežinau prie kurių čia prisiskirti  g.gif  Esu beviltiškai praktiška, todėl neperku to, ko nereikia. O to ko reikia.... kartais taip kvailai pagalvoju, kad kaip ir nieko nereikia - rūbus atsinaujinu periodiškai bet po nedaug, maistą namie gaminam, o visokiems niekučiams poreikio irgi nėra... Bet aišku, kai jau prireikia - tai tokių grand pirkinių (baldai, technika ir pan.) - tada mažai nepasirodo kokios sumos lekia lauk smile.gif
Žodžiu, kažkas su manim negerai  blink.gif

drinks_cheers.gif
As irgi tokia, bet dar viena trukuma turiu - nemegstu per parduotuves eiti , erzina mane tos eiles blush2.gif Na ir tingiu juose stoveti ax.gif Net vyras viena karta supiko ( jis uzsienyje dirba) - galejai ta uzsisakyti , galejai ana nupirkti doh.gif Na stengiuosi apsimesti blondine ale netiki lotuliukas.gif
Atsakyti
ai, tai parduotuvės ir man alergija kelia - einu tada kai jau mirtinai reikia sad.gif Net maisto ir to kartą per savaitę užsiperkam, kad tik nereiktų kasdien tose eilėse stumdytis.
eris, smagu rasti bendramintę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2007 12 05, 18:22)
velnias net geda prisipazint, sau man gaila pinigu, bet jei kartais sumastom su draugem koki vakareli tai vynui, ar snapsui visada pinigu atsiranda  doh.gif  ir kazkaip negaila, gal jau degraduoju  verysad.gif

hihihi.gif .Nepergyvenk irnesakyk.gif .Manau daug kam taip biggrin.gif .

Aš nesu išlaidi,bet kartais nesusivaldau blush2.gif .Ai,vyrai dar ne ant tokių š...pinigus išleidžia rolleyes.gif
Atsakyti

Viska atiduociau, kad taupesne tapciau, taciau kol kas tik nesenai pradejau taupyti - investavau i fondus. Iki tol sugebejau susitaupyti geram automobiliui. Viska vakareliams, dabuziams, kelionems ir maistui isleisdavau blush2.gif Dabar tarsi aprimau - ir drabuziu spintoje pakankamai, ir baliavoti nebesinori. Bet va Kaledinems dovanoms, jau
isleidau tikrai daug, nes ranka mylimiems zmonems pigius daiktu spirti nekyla... Taupuoles, pasigirkite, kaip jums pavyksta susilaikyti nuo bereikalingu islaidu? mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane tokia situacija, kai g.gif pagalvoji, kad reikia pasitaupyti, gal nereikia buti tokiai islaiduniai, doh.gif tai gaunasi viskais atvirksciai, perki ko nereikia, blink.gif o kai apie tai negalvoji thumbup.gif tai liuks buna, nieko nereikia, nusiperki ko reikia ir viskas, nera jokiu pagundu, bet tik sugalvok pasitaupyti doh.gif viskas, kai kokia apsesta perki net negalvodama
Atsakyti
As esu labai netaupi, gerai kad nors vyras pataupo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai tik sulaukiu algos padidinimo pazadu sau, kad pradesiu taupyt, bet niekaip neiseina, gyvenu nuo algos iki algos ir nezinau kur tie pinigai dingsta, turbut tai ir reiskia, kad nemoku taupyt ir niekad neismoksiu doh.gif
Atsakyti
Net negalėčiau pasakyti,kokia aš g.gif kai žinau,kad reikia,moku ir pataupyt,o šiaip nelabai skaičiuoju nuėjus apsipirk-reikia tai ir perku,nesuku galvos kuom pakeisti vieną ar kitą produktą į pigesnį smile.gif
Atsakyti
nea...pinigai man kisene pleso.visada knieti isleist bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutee @ 2007 12 06, 08:41)
nu ka gali pasakyt as nemaniau kad yra taupiu moteru  va manop vyrui tokia patiktu nes jis juodas materialistas jam pinigai uz zmogu svarbiau o man ne tai oij kiek del pinigu buvo barniu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  jis taupo o as nemoku einu i parduotuve tai man to reikai tai man ano  blush2.gif  blush2.gif  jai ne sau ka perku tai vaikui  blush2.gif  nu bet db jau po biski mokausi taupyti  mirksiukas.gif  siokia tokai pazanga padariau  thumbup.gif

o pas mus atvirksciai,as taupi ,o draugas ne.Jis gali pirkti belenka,net pasakyciau,kad kokio s... man reikia iskart sakytu,tai nusipirk.O as apgalvoju ar man to daikto taip jau dabar ir reikia
Atsakyti
o as esu visiskai netaupi.. jei turiu "nesuplanuotu" pinigu, tai truks plys turiu isleisti.. noreciau susitaupyti, bet nemoku blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti