Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

REna.........
taip garsiai aiktelėjau pamačius tiek nuotrauku,kad net dukra atbėgo pasižiūrėti kas atsitiko biggrin.gif
Grožis nenusakomas ...

Jau taip zyziu,kad man reikia lentynų.O dabar dar ir miegot negalėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 10 gruodžio 2007 - 22:15
Jei cia lentynos is "Dom Fialki", tai jos tokios buna tik tada, kai suveza is regionu arba visos Maskvos parodai-pardavimui. Esu uztaikius labai tuscias lentynas, nusususius strepsus ir menka pasirinkima sanpauliju; bet ritleniai buvo neeiliniai;

Rena, kuo laistei?

Atsakyti
Rena šaunuolytė thumbup.gif wub.gif tu matyt "užtaikei" geru laiku lotuliukas.gif , visos labai gražios, o jau gausybė tongue.gif net seilė įštyso. tongue.gif
Galiu rami eiti miegoti, tikrai sapnuosiu spalvotai... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2007 12 10, 22:13)
taip garsiai aiktelėjau pamačius tiek nuotrauku,kad net dukra atbėgo pasižiūrėti kas atsitiko  biggrin.gif
Grožis nenusakomas ...

aha grazu, kai tokia kruva wub.gif

QUOTE(white tea @ 2007 12 10, 22:29)
Jei cia lentynos is "Dom Fialki", tai jos tokios buna tik tada, kai suveza is regionu arba visos Maskvos parodai-pardavimui. Esu uztaikius labai tuscias lentynas, nusususius strepsus ir menka pasirinkima sanpauliju; bet ritleniai buvo neeiliniai;

Rena, kuo laistei?

aha, cia is parodos rolleyes.gif

na blinde, patare dolomitmecio kalkes skiesti su h2o ir palaistyti, ziuresim koks efektas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 12 10, 22:36)
aha grazu, kai tokia kruva wub.gif
aha, cia is parodos rolleyes.gif

na blinde, patare dolomitmecio kalkes skiesti su h2o ir palaistyti, ziuresim koks efektas g.gif

pasakysiu is kart koks efektas bus: erke toliau plis tavo kolekcija, ir viena po kitos visos pasidarys tokios sanpaulijos;
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 10 gruodžio 2007 - 22:48
QUOTE(white tea @ 2007 12 10, 22:43)
pasakysiu is kart koks efektas bus: erke toliau plis tavo kolekcija, ir viena po kitos visos pasidarys tokios sanpaulijos;

blink.gif ohmy.gif tai ka man daryt g.gif kuo purksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 12 11, 00:16)
blink.gif  ohmy.gif tai ka man daryt g.gif kuo purksti g.gif

Nemeziliu
Atsakyti
Renos narkotikų dozė man buvo per stipri... tačiau – beribis dėkui už svaigulį. Rena, smagu taip švęsti savo "gimtadienį". lotuliukas.gif
Dacor, nė nemėgink neateiti. Gali būti be balso, užteks akių cool.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rena, aš šioje temoje surašiau visą intruktažą
http://www.sanpaulij...c.php?p=961#961.
Būčiau dėkinga jei paskolintum ir savo nuotrauką į temą;

Viso priemonės minimos žinutėje yra išbandytos asmeniškai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 11 gruodžio 2007 - 00:58
QUOTE(white tea @ 2007 12 11, 01:56)
................................

Jooooooo......

Matomai gražus sanpaulistinis aikčiojimas ir čia bus "užglušintas".

Na kas per žmogutis? Ir kaip jai tas pavyksta?

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2007 12 11, 01:56)
Rena, aš šioje temoje surašiau visą intruktažą
http://www.sanpaulij...c.php?p=961#961.
Būčiau dėkinga jei paskolintum ir savo nuotrauką į temą;

Viso priemonės minimos žinutėje yra išbandytos asmeniškai  rolleyes.gif

Sveikos
. Kiminai pas mane nesenai nurauti ir dar zali. Ar juos reikia isdziovinti? neturiu nei istiklinto balkono nei rusio nei garazo nei ukinuko. gyvenam mieste nuomojamam bute
Atsakyti
Rima*, jau kiek cia white_tea raso? Gal dvi-tris zinutes per visas 50 temu. Pamate, kad zmogus ne taip augala gydo- ir parase. Juk nieko blogo nelinki 4u.gif

Nesipykstam panos, taip smagu cia uzsukti nuotrauku paziuret thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sigita.p @ 2007 12 11, 10:43)
Sveikos
. Kiminai pas mane nesenai nurauti ir dar zali. Ar juos reikia isdziovinti? neturiu nei istiklinto balkono nei rusio nei garazo nei ukinuko. gyvenam mieste nuomojamam bute

As irgi bute gyvenu, bet as rinkau vasara- tai isdziovinau balkone ir tiek. Dabar nzn net ka pati daryciau g.gif
Atsakyti