Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

Ta nuotrauka su rasos lašeliu yra fantastiška wub.gif , labai gražu smile.gif .
Aš savo kiminus (ačiū Silvanai smile.gif ) laikau maišelyje. tik dabar susimasčiau,kažin ar gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VUL: 10 gruodžio 2007 - 16:52
Šitam agresyviai nusiteikusiam katinėliui taip pat reikia naktipiečių lotuliukas.gif žinau kokio ilgumo pas jį nagučiai,pati tokį turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif user posted image user posted image
Atsakyti
Sigita P.,
jei atvažiuotumėte su Aina iš pajūrio, tai žemai vertėtų Jums nusilenkti! smile.gif Na kaip, o gal?..
Alyvuoge, ačiū! Poryt – vėl bus mano gimtadienis... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 10, 18:10)

Poryt – vėl bus mano gimtadienis... lotuliukas.gif

Ėėėėė, drauguže neisijausk, aš vis dar laukiu .... tongue.gif user posted image (na pagailėkit manų nagučių) , neisiu miegoti per naktį kol visų porcijų nesusirinksiu,

Alyvuogė ačiū, nuostabu.... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
valio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
mane nuo naktipieciu atleido blush2.gif

O jei rimtai ...tai jei sese nesipriesins idesiu keleta didžiausiu vaikiuku mirksiukas.gif Vis tau linksmiau bus ...gaila žinoma ,kad dirbi ..ir gerai žinoma jog dirbi... biggrin.gif

Na su ta kava tai lyg ir sutariau.... ax.gif tongue.gif tik labai jau daug nepatenkintu namie....kaip jus ten sakot MB nustebo ir burba-teko spakliuote i dantis ir prie sienos statyt... tongue.gif mažules nuverke posma rolleyes.gif -neaisku ar del to jog mama negali eit ju rungtyniu žiuret,ar pacios Kaunan nori g.gif

Nieko susitarsim-nelabai as klausiu...bili benzo butu... tongue.gif ax.gif

Liucerna siaip tai man pagalbos reiks -apsimeciau kad labai rimtu reikaliu važiuoju blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi ziuriu cia su naktipieciais grieztai unsure.gif
reikia eit po kokiais krumynais paisknaisiot mastau.gif
Atsakyti
Puikios nuotraukos.
ir su baltoji su lašeliu, ir Rob's Boolaroo (?) su nykštukais.

Rena, tai kaip su ta sanpaulija, kuri serga? (ne naktipiečių tema).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 10 gruodžio 2007 - 21:17
deja po krūmynais sanpaulytės neauga... g.gif ....user posted image
Atsakyti
Ot "įgudusi akis",net pasitikrinau blush2.gif tikrai 'Rob's Boolaroo' drinks_cheers.gif čia ne į temą,pas mane 3 mažytės tokios yra ir kaip ilgai man jos auga doh.gif Niu tas piktas katinėlis,man labai patinka lotuliukas.gif Dar jam dovanų,kad neširstų mirksiukas.gif user posted image nes jaučiu,kad kitos "dėjo į krūmus" su visais naktipiečiais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 10 gruodžio 2007 - 21:27
QUOTE(white tea @ 2007 12 10, 21:17)
Rena, tai kaip su ta sanpaulija, kuri serga? (ne naktipiečių tema).

nu dar jokiu pozymiu nerodo schmoll.gif juk tik palaisciau siandien ax.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2007 12 10, 21:19)
deja po krūmynais sanpaulytės neauga... g.gif

o pas mane trg auga bigsmile.gif
tuoj naktipieciu bus rolleyes.gif
i krumus niekas nedejo, tiek buvau ikelus dozes bigsmile.gif o mazius paeme ir isjunge kompa doh.gif

varau vel ieskoti tu krumu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(sigita.p @ 2007 12 10, 16:07)
Kaip sodinti gelytes i kiminus? Dar norejau paklausti.

Samanos supjaustomos 1-2 cm gabalėliais, pamerkiamos į vandenį. Kai jos gerai sudrėksta, nuspaudžiamos ir sudedamos į 5 cm skersmens vazonėlius. Po to į samanas susmeigiami lapų auginiai. Indeliai sudedami į šiltnamėlį ir paliekami. Susidarius kondensatui, reikia pravėdinti. Be to, būtina nuolat tikrinti, ar samanos neperdžiūvo. Jos turi visą laiką išlikti drėgnos. Pasirodžius šaknims, maždaug po 2 savaičių, auginius galima persodinti į žemės mišinį arba dar palikti, kol išaugs "vaikučiai".
Siaip cia kalba eina kaip lapuka sodint i kiminus smile.gif
Atsakyti
Kaip smagiai Jūs čia..kas antrą dieną gimtadienius švenčiate smile.gif
Jei atgasiu balsą ,norėčiau ir aš sudalyvauti .Antra diena esu bebalsė....
(kai kam namuose smagu,negaliu darbų užduoti )
Atsakyti
Naktipieciai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti