Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

Na jus ir duodat lotuliukas.gif visokiu grožybiu ir linksmybiu...labai patiko Liucernos gimtadienis-manau faina visom butu ,po gimtadieni kas menesi blush2.gif svarbiausia tom progom dovanu gauti biggrin.gif

na as Sigutei su naktipieciais pamacit galesiu tik prie savo kompo gryžus.. ax.gif [greit jau greit] mirksiukas.gif

tiesa mergaites as ax.gif jau sendien su drauge radom labai rimta reikala KAUNE SEKMADIENI ...[apie pietus]Mat reiks ryte nuo sveciu muilintis....kiek as saviskius žinau ,tai miegos iki pietu ,po to tik kelionen ruosis...[mat panevežys atvažiuoja]Užtat labai rimti reikalai spaudžia ,svecius vyreliui paliksiu..... drinks_cheers.gif
Sigute gal tau idet lauktiuviu ką ax.gif juk turiu tau vaikiuku atidejus ..jei tik iki gretimo namo turesi laiko nulekt ir pasiimti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(vaiva 88 @ 2007 12 10, 15:07)
Užtat labai rimti reikalai spaudžia ,svecius vyreliui paliksiu..... drinks_cheers.gif

oi nu tu isvis gera planuotoja thumbup.gif
reiktu kada ir man taip pavaryt g.gif idomu kaip i tai sureaguotu MB hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiva 88 @ 2007 12 10, 15:07)

Sigute gal tau idet lauktiuviu ką ax.gif juk turiu tau vaikiuku atidejus ..jei tik iki gretimo namo turesi laiko nulekt ir pasiimti  mirksiukas.gif

O tai čia man kaip ir naktipiečiam būtų lotuliukas.gif tada atleidžiu ir tave nuo jų. lotuliukas.gif

Na o jei rimtai tai gali , jei taviškių neapsunkintų, laiko atrasčiau tikrai mirksiukas.gif . lotuliukas.gif
Skolinga neliksiu tau skirti irgi auga, bet aš juos dar paauginsiu, gerai. g.gif

Pavydžiu jums, kad galite susibėgti, aš laukisiu pavasario .! g.gif tongue.gif
Atsakyti
Visai nebloga idėja savaitgalį susibėgti (na jei tik mažoji pasveiks). Ar visas Liucerna, priimate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 10 gruodžio 2007 - 15:35
QUOTE(rena @ 2007 12 10, 16:11)
oi nu tu isvis gera planuotoja thumbup.gif
reiktu kada ir man taip pavaryt g.gif idomu kaip i tai sureaguotu MB hihihi.gif

Sveikos. Norejau paklausti o kaip reikia kiminus laikyti?Turiu puse maisiuko ir nezinau kur juos laikyti kad nesugestu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2007 12 10, 15:34)
Visai nebloga idėja savaitgalį susibėgti (na jei tik mažoji pasveiks). Ar visas Liucerna, priimate?

aha, kiek zinau kvieciamos visos kas nori ir gali biggrin.gif

QUOTE(sigita.p @ 2007 12 10, 15:36)
Sveikos. Norejau paklausti o kaip reikia kiminus laikyti?Turiu puse maisiuko ir nezinau kur juos laikyti kad nesugestu. g.gif

as tai laikau ukiniam smile.gif
Atsakyti
Primenu, laukiu vakarienės, naktipiečių ir dar kai ko buvau užsiprašiusi .. lotuliukas.gif ..user posted image...user posted image

QUOTE(sigita.p @ 2007 12 10, 15:36)
Sveikos. Norejau paklausti o kaip reikia kiminus laikyti?

Dėl kiminų laikymo, aš juos išdžiovinusi laikau sausai kibire su dangčiu, tiesiog garaže. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 10 gruodžio 2007 - 15:54
Taip, White Tea, mes kviečiame VISAS, kurios tik lankosi Supermamose ir turės ką papasakoti - Ką augina ir kodėl. Šiai dienai sąrašas dar sąlyginai kuklus: dvi trys vilnietės – R., M., B., viena pakaunietė – A., viena iš Kauno Centro– L., viena iš Kauno senamiesčio –L., viena, kurios mažiausias vaikas - Jokūbas – M.,gal dar dvi fėjos atsišauks. Eiii, visos Supermamų Moterys! Einam plepėtis apie sanpaulijas sekmadienį!
Nesulaukiam žinių iš Tauragės, Jurbarko. Panevėžys ištikimai dirba verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucerna: 10 gruodžio 2007 - 15:59
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 10, 15:57)
Nesulaukiam žinių iš Tauragės, Jurbarko. Panevėžys ištikimai dirba  verysad.gif

na as iskart pasakiau, kad neeeeeeeee schmoll.gif

dar mama paskambino, liepe visus namus tvarkytis, generaline uborka daryt doh.gif net liepe sienas plaut blink.gif sakiau jau sienu tai nevalysiu schmoll.gif tai sake negera dukra esu, nes neklausau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 10, 16:57)
Taip, White Tea, mes kviečiame VISAS, kurios tik lankosi Supermamose ir turės ką papasakoti - Ką augina ir kodėl. Šiai dienai sąrašas dar sąlyginai kuklus: dvi trys vilnietės – R., M., B., viena pakaunietė – A., viena iš Kauno Centro– L., viena iš Kauno senamiesčio –L., viena, kurios mažiausias vaikas - Jokūbas – M.,gal dar dvi fėjos atsišauks. Eiii, visos Supermamų Moterys! Einam plepėtis apie sanpaulijas sekmadienį!
Nesulaukiam žinių iš Tauragės, Jurbarko. Panevėžys ištikimai dirba  verysad.gif

O ka daryti jai neturiu nei ukinio nei garazo tik buta? Dar klaipeda yra kiek zinau net dvi esam.
Kaip sodinti gelytes i kiminus? Dar norejau paklausti.
Atsakyti
QUOTE(sigita.p @ 2007 12 10, 16:07)
O ka daryti jai neturiu nei ukinio nei garazo tik buta?

tai jei istiklintas balkonas, ten gali laikyt i rusi isnesk, jei jie sudziovinti, manau juk nieko neatsitiks g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 10 gruodžio 2007 - 16:30
Miegot dar anksti,vakar tiek krepšiukų prisižiūrėjus rimtai užmigt negalėjau,akys stačios nors tu ką doh.gif "pušinėjau po namus patamsy iki 1 val. blink.gif Tai Liucernai reik dovanų,jei jau apsiskelbė,kad gimtadienis lotuliukas.gif Gaila,neteks paragaut gimtadienio torto doh.gif sekmadienį tevelis-vaikų prižiūrėtojas parai išeina unsure.gif nebent susitikimas pas mane persikeltų smile.gif Tai ką Su gimtadieniu Liucerna lotuliukas.gif (ot prisišnekėjai lotuliukas.gif ) user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 10 gruodžio 2007 - 16:39