Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

Labai jau išsigandęs seneliukas Sigutės žinutėje biggrin.gif

Ačiū Liucerna už pasakaitę ,labai jaudinanti..... wub.gif
Atsakyti
O kaip neišsigasti, juk jis sniego taip ir nesulaukė. lotuliukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Liucerna,

Ačiū už puikią dovaną

user posted image

Atsakyti
Kai niekas nemato ir niekas negirdi, Tai angelo balsas ateina i širdį. Kalėdų naktį paguodžia mus tyliai, Ir laimina tuos, kurie laukia ir myli...

user posted image
Atsakyti
Su šventom Kalėdom, Sanpaulijų Fėjos!
Jau užteks silkių ir mišrainių... Marš sanpaulijų laistyti! 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nuostabi pasaka.
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 25, 12:50)
Su šventom Kalėdom, Sanpaulijų Fėjos!
Jau užteks silkių ir mišrainių... Marš sanpaulijų laistyti! 4u.gif  biggrin.gif

blush2.gif Oiiii...... Ojojooooiiiii..... nestuke.gif Totalus kasmetinis apsirijimas... bigsmile.gif ))))) Mišrainių kalnas liko, silkę neįsivaizduoju kas baigs valgyti... rolleyes.gif ))))

Viskas! Kad virškinimo procesas pagreitėtų, klausysiu Liucernos ir einu sanpaulijų laistyti!
Atsakyti
Raudonas sausas vynas padeda, Rima! Tik, žinoma, ne sanpaulijoms!
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 25, 22:12)
Raudonas sausas vynas padeda, Rima! Tik, žinoma, ne sanpaulijoms!

biggrin.gif ))))))))))))))
Čia juo konjaką užgerti, ar jį - konjaku? lotuliukas.gif )))))))))
Atsakyti
Kaip visada jaudinanciai grazi Liucernos pasaka cray.gif
Kaip visada siltos jusus mintys ir palinkejimai. Aciu mergaites, kad esate tokie spinduliukai ir dalinates savo siluma su kitais 4u.gif

O as su liudnom naujienom. Vakar galutinai numiriojo mano mazasis Sun Sizzle cry.gif Toks dar visai is vystyklu neislipes kudikis... Pirmoji mano netektis..... Labai tikiuosi, kad ir vienintele...
Atsakyti
Matai, koks sutapimas... Mamce, mano lygiai tokia pati irgi neištvėrė mano priežiūros (ar aplinkos spaudimo). Eik pirmyn, nebesijaudink, dar visko bus kiek - ojojoi... Tarkime, trys 'Konfetkos' skirtingu laiku susileido, vienos dar nemetu, vis žiūriu, kuri kurią, nežinau, kodėl taip.
Bet! Mergaitės, nuo vakar dienos jau ilgesnės. Ir po kažkelintą minutės dalį kasdien bus vis šviesiau, ir šviesiau, ir šviesiau... Kad ir šalčiau, bet šviesyn. Ta šviesa ir pasidžiaukime 4u.gif
Atsakyti
o mane Kaledom pradziugino Alba Regija, Labas Rytas, Eldija vaikiukai islino thumbup.gif

o savo dickem irgi dovana padariau, lempa papirkau, kad sviesiau augt joms butu ax.gif nes su lentynom, kolkas sunkoka doh.gif
user posted image
Atsakyti