Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

QUOTE(Liucerna @ 2007 12 08, 18:11)
Rima, taigi neatsišaukei! doh.gif Būtinai lauktume absoliučiai VISŲ NORINČIŲ PASIMATYTI! Puiku, neįtikėtina, jei atvažiuotumei. 4u.gif
Kolei kas viskas tik derybos ir  pasiplanavimai. Aš prisiderinčiau, man geriau apie vidurį mėnesio. Jūs, visos galinčios, siūlykite!

Kaip neatsišaukiau? verysad.gif
Gaila, kad aną temą "priplepėjom" - ten viešai bei garsiai ir rėkiau, kad noriu ir galiu atvažiuoti.

O vidurys mėnesio - kitas šeštadienis.

Planuojam?
Atsakyti
kita sestadieni blush2.gif merginu gimtadienis [keturiolika nulis nulis] g.gif jubiliejus gi ....desimt jau mano grazuolem mirksiukas.gif tongue.gif viesnios jau pries dvi savaites sukviestos doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip tada sekmadienis būtų? Ar pirmadienis? mirksiukas.gif schmoll.gif Ar galime tik nedarbo dienomis? Kadangi man viskas kaip ir susimaišę, darbas su nedarbu, tai prisiderinčiau...
Atsakyti
Labas sekmadienio ryte, 4u.gif
O jis man prasideda darbe. doh.gif
Na o kaip jūs draugužės leidžiate sekmadieniuką. g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 08, 01:42)
Mamce, įtariu, kad Tavo "inkaras" susitikus mums labiau rūpėtų už augalus. Gal mąstom apie gruodžio vidurį? g.gif

Taip jau tos moterys sukurtos, kad jei yra vaiku, tai demesys nukripsta i juos.... ax.gif Ka padarysi, vaikai juk, kaip ir sanpaulijos, musu gyvenimo geles... biggrin.gif
Bet jei susibegsim savaitgali, tai paliksiu teveliui "pasidziaugt". O ir pati noreciau pravedint galva nuo savo gyvenimo "geliu"... Man tinka ir sestadienis , ir sekmadienis, ir paprastom dienom , greiciausiai, prisitaikyciau.

Sigute, as reanimuojuosi su kompu ant sofkutes, o pries akis plyti vakaryksciu sveciu pritrupintos grindys su sliauziojanciu po jas Jokubu... lotuliukas.gif Uzuojauta del darbo savaitgali... verysad.gif Nebent jis labai mielas sirdziai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 09 gruodžio 2007 - 11:58
Pavydžiu buvimo namuose, tongue.gif dirbu slenkančiu grafiku tai niekur nesidėsi.
Per 29m patapo mielas... lotuliukas.gif
Ilgiuosi tų dienų , kaip ropinėjome keruriomis , tai buvo jau senokai, mano mažei 18metukų. wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 09 gruodžio 2007 - 12:09
Mano džiaugsmai žydi:
'Volšenbyje sny' ir 'Alamo Frills'. smile.gif
user posted image...user posted image
Atsakyti
oi kaip grazu wub.gif kai pas jus zydi bigsmile.gif wub.gif
o as kazkaip nesusigyvenu, mano viduriukai pradeda dickiu baltuot doh.gif nu ka as ne taip darau g.gif niekaip nesuprantu schmoll.gif reikia matyt skubiai lentynu g.gif bet is kur skubiai pinigeliu paimti g.gif
vat ir dilema, buti ar nebuti doh.gif

o mes vakar gimtadienius atsventem rolleyes.gif (MB ir sunelio mazelio), bet maziui dar reikspakartotinai kokia vakariene padaryt, nes tikraja diena dar bus sveikinanciu ax.gif
Atsakyti
http://www.picturetr...p...id=4098485

Ši nuoroda sekmadieniniam relaksui.... lotuliukas.gif
(atsidarę nuorodą palaukite, nuotraukos savaime keičiasi)
Peržiurėkite visą seansą! Ir pasakykime dar kartą - Jos nuostabiausios gėlės! wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

..................user posted image...(padidinti nepavyko g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 09 gruodžio 2007 - 16:05
Rena,
ar nebus ta pati priežastis, kuri nurodyta RS – per mažai azoto, kažkada perlieta? Nepamenu, ką ten rekomendavo... Ar Tu tręši? Smagu, kad pasilinksminote. Kiek mažiukui suėjo metų?
Sigute, na tiesiog neįtikėtina: kaip žmonės užaugina t i e k žiedynkočių sanpaulijoje, ir tiek žiedų? Žiūri, ir atrodo, kad netikros... smile.gif O juk gyvos!
Atsakyti
Liucerna lotuliukas.gif tai ne žmonės augina lotuliukas.gif , sanpaulija pati nusprendžia jog jai jau laikas tiek daug užauginti žiedukų ....va ir rezultatas. Žmonės tik medalius joms užkabina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 09 gruodžio 2007 - 16:13
Liucerna, ten fosfaro trukumas mirksiukas.gif bandysiu, ka patare blinde, tikiu, kad buvo perlaistyta, nes kolkas to laistymo nesureguliuoju doh.gif o ir temperaturu juik kaita, kurenam po piet, tai ir silumos daugiau, aisku butu geriausiai tos lentynos su lempom g.gif
maziui dar bus 2m., 11d.

Sigute, na ir dozes pavariai thumbup.gif oi, kiek dar man su jom mokintis doh.gif
Atsakyti