Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

Mano Helou Sunsine cray.gif angel.gif Dar ne visai,bet kažin ar atgriebsiu.
Atsakyti
tai kaip mergaitės ar atsigavot mirksiukas.gif biggrin.gif po visų mišrainių lotuliukas.gif Pasidžiaukit kelias dieneles ax.gif likučius suvartokit -naujieji ne už kalnų drinks_cheers.gif thumbup.gif Reiktų eit sanpaulijas paliet blush2.gif ale tingiu g.gif schmoll.gif matyt tik karšta vonia pagelbės doctor.gif
Atsakyti
Rimuleee, šiandien neliek, geriau 28-ą! Eik pati "pasiliek"...
Ojei, Rena, gal pavasarį lietuviškų vaikiukų daugiau turėsi? blush2.gif mirksiukas.gif
Sigute, kur naktipiečiai!?
Atsakyti
ką čia pasiliesi .....nebent vyno kokio blush2.gif o gėliukus tai jau reiktų ,sausi varkšeliai doh.gif tai buvau dienose susimaišius ,galvojau šiandien 25 blush2.gif doh.gif net nežinau dičkės neišlauks iki 28 g.gif nelietos ....

Rima mirksiukas.gif kaip tu po naujųjų ar labai dirbi ax.gif a blush2.gif [kaip tik planuoju vieną kelionę ] drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2007 12 26, 19:51)
Rima  mirksiukas.gif kaip tu po naujųjų  ar labai dirbi  ax.gif a blush2.gif [kaip tik planuoju vieną kelionę ] drinks_cheers.gif

Pirmą savaitę galiu Tavęs laukti svečiuosna, nes darbo krūvis prasidės tik nuo antrosios savaitės...

Atvažiuosi? bigsmile.gif

O sanpaulijas liek, jei širdis kužda, kad jau reikėtų wink.gif Jos ačiū pasakys 4u.gif
Atsakyti
[quote=Rima*,2007 12 26, 21:12]

Atvažiuosi? bigsmile.gif

Ruošiuosi ax.gif 4u.gif tik va derinuosi programą blush2.gif ką veikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 26, 17:37)
Ojei, Rena, gal pavasarį lietuviškų vaikiukų daugiau turėsi? blush2.gif  mirksiukas.gif
Sigute, kur naktipiečiai!?

na jei prideres, tai tureciau turet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 12 26, 20:21)
na jei prideres, tai tureciau turet ax.gif

Rena,
rašyk mane į rezervisčių sąrašą lietuviškiems vaikiukams, OK? blush2.gif
Atsakyti

Pasigirsiu-Kalėdų senis man buvo labai dosnus-padovanojo 12 veislinių sanpaulijų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vaikučių.Dabar, išleidus svečius, reiks susirašyt pavadinimus ant lapelio(nes dar neatsimenu, tie pavadinimai tokie sunkūs) ir lįsti i AVSA pažiūrėti, ką tokio gavau bigsmile.gif lotuliukas.gif Na ir laukti vasaros, kad galėčiau pasigrožėti žiedais mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 12 26, 19:41)
Rena,
rašyk mane į rezervisčių sąrašą lietuviškiems vaikiukams, OK?  blush2.gif

ok ok.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės kalėdaitės!
Iš linksmų nutikimų: vakar, besėdint su vyru prie televizoriaus, ėmiau ir susibėriau į naują rudą plastmasinę lėkštelę, kurios skirtos dėti po vazonėliais, šližikus, t.y. kūčiukus. Mat norėjau nedaug, tik truputį, o už akies užkliuvo, – graži, nauja, esu prisipirkusi... Sėdžiu, valgau, ir labai patinka. Sakau juokais vyrui: "Dabar visada valgysiu iš tokių sanpaulijų lėkštelių, jaučiuosi arčiau žemės". O vyras visai rimtu veidu: "Gerai, tik neliepk man valgyt sriubos iš tuščių vazonėlių..." biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Fainai čia jūs kučiavojat hihihi.gif vazonėliai -sriubai ,būtų įdomu pamatyti bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti