Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

Rena tai musu maziai viena diena gime tongue.gif taviskiui du o manosiom jau desimt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

del kavos tai ,man galvojukad sekmadieni gal ir galeciau [o gal ir nepajegsiu blush2.gif ]o vidury savaites prasom biggrin.gif ..reik rimos klaust ,kaip ji gali ..ir pasiderint tongue.gif drinks_cheers.gif

aciu sigute uz naktipiecius.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
sanpaulijų filmukas labai,labai... wub.gif gimtadienių maratonas Vaivai iškart du thumbup.gif dvigubai linksmiau turi būti drinks_cheers.gif pas mane ir nusimato 12d.brangiojo uogienės diena tongue.gif tik jam kur kas daugiau nei 2m. ir net 3,9 karto daugiau nei 10m. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiva 88 @ 2007 12 09, 19:33)
Rena tai musu maziai viena diena gime tongue.gif taviskiui  du o manosiom jau desimt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Rena sveikinu tavo mažyli, linkiu augti sveikam, geram ir dydeliam...user posted image

Rimule- Vaiva, tavo gražuolėm skiriu irgi po krepšelį sanpaulijų, asmeniškai nuo savęs.....

user posted image.......user posted image

O visom mamytėm, kurios nori naktipiečių irgi krepšiuką gražuolių... lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaiva 88 @ 2007 12 09, 19:33)
Rena tai musu maziai viena diena gime tongue.gif taviskiui  du o manosiom jau desimt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
gaila kad dar baliaus sumestinio neina padaryt, juk pigiau iseitu lotuliukas.gif

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 12 09, 20:36)
pas mane ir nusimato 12d.brangiojo uogienės diena  tongue.gif

oi, jau maniskio praejo rolleyes.gif 3d. buvo ax.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2007 12 09, 20:39)
Rena sveikinu tavo mažyli, linkiu augti sveikam, geram ir dydeliam...user posted image

oi kiek cia krepsiuku graziu oadave assa.gif
aciuks.gif uz sveikinima
as paimsiu du krepsiukus blush2.gif ax.gif viena maziui, kita sau rolleyes.gif
Atsakyti
Imk, dar turiu atliekamų daug , daug.... lotuliukas.gif visas dabar apdalinsiu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 12 09, 21:50)
Imk, dar turiu atliekamų daug , daug.... lotuliukas.gif visas dabar apdalinsiu... thumbup.gif

Sigute,
pabūk "persiuntimo tarnyba" ir įdėk krepšelį gėlyčių nuo manęs merginoms dovanų wink.gif OK?

Sveikinu jubilijatus ir pusjubilijačius! Šventės ir tortadieniai - visada super!!!!!!!

P.s. susitikimui man sekmadienis - tinka!
Atsakyti
tada laukiu dar vieno nuo Rimos lotuliukas.gif
pabusiu sian gobsuole blush2.gif
Atsakyti
Asmeniškai "padirbinau "nuo Rimos prašom šventusiems ir dar švesiantiems. wub.gif drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
grazu wub.gif
Sigute, tikra darbininke, greit dirbi tuos kasiukus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rimule, mėgink nepervargti!
Nes:
kviečiam pasimatyti visas norinčias ir galinčias ateinantį sekmadienį 13 val. Kaune prei Centrinio pašto, o iš ten būsite nuvestos, kur reikia mirksiukas.gif Kad nemaltume forumo temos, parašykite, prašome, į AŽ, kas galėsite susibėgti, suvažiuoti pasimatymui ir patirties pasidalijimui. Tema: ką auginu ir kodėl. Potemė: mano mažosios auginimo gudrybės (gali būti ir nesąmonė, svarbu įdomu biggrin.gif )
Sigute, o GAL TAU NE DARBADIENIS???

Beje, ryt kaip tik mano gimtadienis. g.gif Ir poryt. Ir vėl labai greitai bus. Noriu kreeepšelioooo lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
O, jė jė tai reikia suktis, tik kad nepakartočiau tų pačių... lotuliukas.gif

Spec.užsakymas...user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Buvo ir šiandien darbadienis, ir rytoj, poryt...bet negaliu nė miegoti nueiti, bizniuką suku "dirbinu" krepšelius, matai labai paklausi prekė... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 09 gruodžio 2007 - 21:57
Sigute,tiek grožybių prisitaupius ir reikėjo man prieš miegą pamatyt doh.gif tai gi neužmigsiu,prieš akis krepšeliai vaidensis bigsmile.gif ,kaip ir aš nors vieno tokio noriu... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 09 gruodžio 2007 - 22:06