Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

Mergaitės, baigiat mane įtikinti, kad vėluoti yra iš esmės gėris, ir šiukštu neturėčiau to kratytis lotuliukas.gif Štai ką gali supermylimiausios biggrin.gif
Beje aš jau ne prie liūdinčių. Aš dabar prie valgančių tongue.gif Užsimaniau valgyt, tai negi dabar eisiu miegot alkana rolleyes.gif Ir dar kavą geriu doh.gif Bet kava mane migdo, jau jaučiu kaip lūšiu po paskutinio sumuštinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 10, 01:04)

Minu, trypiu ir labai noriu susimatyti  tongue.gif  Tik pasitaikyk tu man taip, kad visi vakarai užimti smile.gif

Tai tegu renkasi - veikla ar vyras  mastau.gif

Žinoma, kad negražinsiu tos, kur didina smile.gif Diedai sakė: TIK ŠITA IR NEKITAIP  tongue.gif

lotuliukas.gif

Dirbk, mokykis anglų.. savaitgaliai juk laisvesni būna biggrin.gif

Aha. Kelsiu ultimatumą- arba staigiai duoda vyrą arba pradėsiu dirbti laugh.gif Pridursiu, kad nejuokauju tongue.gif

Griežta komisija vertino laugh.gif Baisiai tą suknią nori pamatyti.. ax.gif Smalsu baisulingai biggrin.gif Šiaip vyrų skonis man patinka- konkretūs jie, tikslūs. Netinka pasakys, kad netinka. Gražu- pagirs tongue.gif

Pajutau norą perskaityti knygas tavo paminėtas. Pirmos dalies pavadinimas jau toks iki skausmo girdėtas kažkur.. unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 01:16)
..bet geras.Ziurek

Žiūrėt negaliu- kompas ir Tv skirtinguose kambariuose. Pirmumą teiksiu SM biggrin.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 10, 01:16)
Mergaitės, baigiat mane įtikinti, kad vėluoti yra iš esmės gėris, ir šiukštu neturėčiau to kratytis  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Net neįdomu, kad tu tokia greitai įtikinama laugh.gif Bent jau dėl vaizdo pasipriešintum tongue.gif

Skanaus biggrin.gif Kava mane taip pat migdo biggrin.gif Vakare prieš miegant puodukas juodos kavos be cukraus pats tas ko reikia laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 00:25)
Net neįdomu, kad tu tokia greitai įtikinama laugh.gif Bent jau dėl vaizdo pasipriešintum tongue.gif

Skanaus biggrin.gif Kava mane taip pat migdo biggrin.gif Vakare prieš miegant puodukas juodos kavos be cukraus pats tas ko reikia laugh.gif

Pasipriešinčiau pasakydama, kad juk būna visgi žmonių, kurie nevėluoja, nu g.gif

Bet.... kava daro savo, net sumuštinio nepabaigiau biggrin.gif Labanaktis, šeimyna cool.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 10, 01:28)
Labanaktis, šeimyna  cool.gif  wub.gif

Labanakt tongue.gif
Atsakyti
Eina sau!!!! Eisiu skųstis!!! Tiek prirašiau, širdį išliejau, pakomentavau - ir še tau kad nori doh.gif Per daug smailikų doh.gif Gerai, sutinku, bet kam išvis nuvertinti mano darbą ir palikti baltą lauką?????

Žodžiu.... gun_rifle.gif

Pasikartosiu tik vieną juokingą dalyką. Tepiausi veidą savaiminio įdegio kremu šįvakar. Ir prisiminiau GV istoriją lotuliukas.gif Kaip senukas rado ją lovoje dryžuotą lotuliukas.gif Oj, kaip žvengiau prisiminusi ir įjungusi vaizduotę lotuliukas.gif

Ai, dar kaip diedai man subtiliai kalbėjo apie suknią - nu čia šita, tai dėl pasiuvimo truputį storina... Čia toks modelis... Pažiūrėk, čia tos klostės kažkaip.... Pasiuvimas labai blogas čia... lotuliukas.gif

Dar visko rašiau, bet jau nebesikartosiu. Tokia mano dalia turbūt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 10, 01:42)

Pasikartosiu tik vieną juokingą dalyką. Tepiausi veidą savaiminio įdegio kremu šįvakar. Ir prisiminiau GV istoriją  lotuliukas.gif  Kaip senukas rado ją lovoje dryžuotą  lotuliukas.gif  Oj, kaip žvengiau prisiminusi ir įjungusi vaizduotę  lotuliukas.gif

Ai, dar kaip diedai man subtiliai kalbėjo apie suknią - nu čia šita, tai dėl pasiuvimo truputį storina... Čia toks modelis... Pažiūrėk, čia tos klostės kažkaip.... Pasiuvimas labai blogas čia...  lotuliukas.gif

Nesinervok kaip sako rusai laugh.gif Raukšlės metasi.. Bus tų postų biggrin.gif

lotuliukas.gif Žvengiu dabar ir aš. Tikrai juokinga buvo.. Niekada nemačiau toookių didelių senuko akių lotuliukas.gif Oi, negaliu laugh.gif Šiandien vėl išsitepiau tuo įdegiu.. Nėra senuko, nėra kas nutrins tongue.gif Geri laikai šiaip su senuku buvo.. yra ką atsimena ir pasijuokia. Visų istorijų aš čia jums nepasakojau..

laugh.gif Nerealūs tie tavo komentatoriai.. aišku, kad kaltos klostės. lotuliukas.gif

Atsakyti
Įtariu, kad reikia jau eiti aveles skaičiuoti tongue.gif Man, atsikėlusiai 12 val., dar neatrodo, jog laikas miegoti... Bet turbūt rytoj rytą keiksiu save už naktinėjimą blink.gif NOrs kaip pagalvoju, rytoj turbūt leisiu sau pamiegoti iki kokių 8:00 smile.gif Tai reiškia, prašmatnias 7 valandas rolleyes.gif
O tu, kaimynka, kiek pamenu, tokiu metu jau būni tris puodus rytinės kavos išgėrusi ax.gif
Ir dar pasisakysiu aš apie tą senuką tavo. Žinau, kad žinau tik gėlytes ir pumpurėlius apie jūsų bendravimą, bet man susidarė įspūdis, kad jūs tikot viens kitam. Žinoma, tau matyti geriau, bet kažkaip net gaila man... Jei žmonės turi kartu iš ko juoktis, tai jau yra daug g.gif Ok, neplausiu aš tau smegenų, nes vistiek daug ko nežinau. Bet man gaila gražių GV ir senuko santykių blush2.gif

Kaži kaip motina Abžorytė laikosi tongue.gif Dar nepranešė per žinias, kad Londonas griūtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip nesąžininga, GV! Tu kažką rašei ir tik dėl to aš nėjau miegoti ax.gif O po to, ką aš matau???? doh.gif GV atsijungusi ir anei jokio komentaro g.gif Nu negražu, mergaite vasaraite, taip elgtis nono.gif

Gerai, turbūt atleisiu dar šįkart mirksiukas.gif

Labos visoms gyvoms dūšioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 10, 02:08)

Ir dar pasisakysiu aš apie tą senuką tavo. Žinau, kad žinau tik gėlytes ir pumpurėlius apie jūsų bendravimą, bet man susidarė įspūdis, kad jūs tikot viens kitam. Žinoma, tau matyti geriau, bet kažkaip net gaila man... Jei žmonės turi kartu iš ko juoktis, tai jau yra daug  g.gif Ok, neplausiu aš tau smegenų, nes vistiek daug ko nežinau. Bet man gaila gražių GV ir senuko santykių blush2.gif

Ar tu moterie žinai ką padarei.. ??? Sutraumavai mane. Tik tau pasakysiu, kad aš baisiai tą senį myliu.. tiesiog pilvą kutent pradeda apie jį pagalvojus. Bet esu bailė.. bijau rimtų santykių, nes niekada tokių neturėjau tongue.gif Todėl visaip kaip įmanydama stumiu jį nuo savęs. Amžius.. jau susitaikiau, kad jis gimė 1976 metais. Juk jis nekaltas dėl to laugh.gif Visaip save apgaudinėjau, kad galiu ir be jo. Pasirodo negaliu.. Vakare užmiegu paskaičius jo sms. Prieš draugišką susitikimą su juo puslavandį prasėdžiu darbo tulike besikedendama biggrin.gif Turi jis savų keistumų, bet man jie patinka. Moka jis mane nuramint, į vietą pastatyti. Gera man su juo gulėt prieš TV išsidrėbus, dievinu ėjimą į miestą kartu, neatsižiūriu kaip jis vairuoja kaip taktiškai vyriškai iškenčia visokius mano referatų rašymus. Jis vienintelis žmogus, kuris padaro tobulą man kavą. Ir ta jo mama kažkaip susipratus yahoo.gif

Esu per plauką nuo to, jog griebčiau telefoną ir skambinčiau jam klykdama.. Myliu baisiai.

Papildyta:
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 10, 02:08)
Kaži kaip motina Abžorytė laikosi  tongue.gif  Dar nepranešė per žinias, kad Londonas griūtų  lotuliukas.gif

Pasiilgau Abžorytės laaaaaaaaaaaaaaabai biggrin.gif

Trūksta man jos tų visų Cha ha ha ha ha laugh.gif Ir visų tų gražių pasakymų, pamokymų.

Abžoryte grįžk greičiau :ry:

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 10, 02:34)
Taip nesąžininga, GV! Tu kažką rašei ir tik dėl to aš nėjau miegoti  ax.gif  O po to, ką aš matau????  doh.gif  GV atsijungusi ir anei jokio komentaro  g.gif  Nu negražu, mergaite vasaraite, taip elgtis  nono.gif
Gerai, turbūt atleisiu dar šįkart  mirksiukas.gif

Groži gražiausias.. Nebuvau atsijungus.
Pasivaideno tau biggrin.gif
Matyt sušio efektas pavėluotas tongue.gif
Atsakyti
[quote=Gimusi_vasarą,2007 12 10, 02:43]

Esu per plauką nuo to, jog griebčiau telefoną ir skambinčiau jam klykdama.. Myliu baisiai.
Papildyta:
Pasiilgau Abžorytės laaaaaaaaaaaaaaabai biggrin.gif

Pagaliau GV atejo i proto..Proto nusvitimas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tai ko cia dar lauzaisi??????????????parasyk sms

Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 02:45)
Pagaliau GV atejo i proto..Proto nusvitimas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tai ko cia dar lauzaisi??????????????parasyk sms

Proto nušvitimas dar nieko nereiškia tongue.gif Čia aš tik sau ir Jums prisipažinau.. ax.gif
Jam juk nebūtina žinoti? unsure.gif

p.s. Filmas jau baigėsi? laugh.gif

Visai nenoriu miego cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 02:51)
Proto nušvitimas dar nieko nereiškia tongue.gif Čia aš tik sau ir Jums prisipažinau.. ax.gif
Jam juk nebūtina žinoti? unsure.gif

p.s. Filmas jau baigėsi? laugh.gif

Visai nenoriu miego cool.gif

Tai butu gerai manau ir jam zinot smile.gif baigesi esme tokia dvi seses suplanuoja vyresnes sesers vyro nuzudyma, del 4 mln.apsuka galva tokiam psichiatrui,kad tas padeti ir t.t. toks nieko ziurimas.Dabar ziuriu Garbes kuopa seriala, taip pranagiai jauciuosi guliu lovoj, kompa apsikabinus.Vot eto zyzn...

Nneoriu ir as patikek....
Atsakyti