Beje aš jau ne prie liūdinčių. Aš dabar prie valgančių
Mergaitės, baigiat mane įtikinti, kad vėluoti yra iš esmės gėris, ir šiukštu neturėčiau to kratytis
Štai ką gali supermylimiausios 
Užsimaniau valgyt, tai negi dabar eisiu miegot alkana
Ir dar kavą geriu
Bet kava mane migdo, jau jaučiu kaip lūšiu po paskutinio sumuštinio
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 10, 01:04)
Minu, trypiu ir labai noriu susimatyti
Tai tegu renkasi - veikla ar vyras
Žinoma, kad negražinsiu tos, kur didina
Dirbk, mokykis anglų.. savaitgaliai juk laisvesni būna
Aha. Kelsiu ultimatumą- arba staigiai duoda vyrą arba pradėsiu dirbti
Griežta komisija vertino
Pajutau norą perskaityti knygas tavo paminėtas. Pirmos dalies pavadinimas jau toks iki skausmo girdėtas kažkur..
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 01:16)
..bet geras.Ziurek
Žiūrėt negaliu- kompas ir Tv skirtinguose kambariuose. Pirmumą teiksiu SM
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 10, 01:16)
Mergaitės, baigiat mane įtikinti, kad vėluoti yra iš esmės gėris, ir šiukštu neturėčiau to kratytis
Net neįdomu, kad tu tokia greitai įtikinama
Skanaus
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 00:25)
Net neįdomu, kad tu tokia greitai įtikinama
Bent jau dėl vaizdo pasipriešintum
Skanaus
Kava mane taip pat migdo
Vakare prieš miegant puodukas juodos kavos be cukraus pats tas ko reikia 
Skanaus
Pasipriešinčiau pasakydama, kad juk būna visgi žmonių, kurie nevėluoja, nu
Bet.... kava daro savo, net sumuštinio nepabaigiau
Eina sau!!!! Eisiu skųstis!!! Tiek prirašiau, širdį išliejau, pakomentavau - ir še tau kad nori
Per daug smailikų
Gerai, sutinku, bet kam išvis nuvertinti mano darbą ir palikti baltą lauką?????
Žodžiu....
Pasikartosiu tik vieną juokingą dalyką. Tepiausi veidą savaiminio įdegio kremu šįvakar. Ir prisiminiau GV istoriją
Kaip senukas rado ją lovoje dryžuotą
Oj, kaip žvengiau prisiminusi ir įjungusi vaizduotę
Ai, dar kaip diedai man subtiliai kalbėjo apie suknią - nu čia šita, tai dėl pasiuvimo truputį storina... Čia toks modelis... Pažiūrėk, čia tos klostės kažkaip.... Pasiuvimas labai blogas čia...
Dar visko rašiau, bet jau nebesikartosiu. Tokia mano dalia turbūt
Žodžiu....
Pasikartosiu tik vieną juokingą dalyką. Tepiausi veidą savaiminio įdegio kremu šįvakar. Ir prisiminiau GV istoriją
Ai, dar kaip diedai man subtiliai kalbėjo apie suknią - nu čia šita, tai dėl pasiuvimo truputį storina... Čia toks modelis... Pažiūrėk, čia tos klostės kažkaip.... Pasiuvimas labai blogas čia...
Dar visko rašiau, bet jau nebesikartosiu. Tokia mano dalia turbūt
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 10, 01:42)
Nesinervok kaip sako rusai
Įtariu, kad reikia jau eiti aveles skaičiuoti
Man, atsikėlusiai 12 val., dar neatrodo, jog laikas miegoti... Bet turbūt rytoj rytą keiksiu save už naktinėjimą
NOrs kaip pagalvoju, rytoj turbūt leisiu sau pamiegoti iki kokių 8:00
Tai reiškia, prašmatnias 7 valandas
O tu, kaimynka, kiek pamenu, tokiu metu jau būni tris puodus rytinės kavos išgėrusi
Ir dar pasisakysiu aš apie tą senuką tavo. Žinau, kad žinau tik gėlytes ir pumpurėlius apie jūsų bendravimą, bet man susidarė įspūdis, kad jūs tikot viens kitam. Žinoma, tau matyti geriau, bet kažkaip net gaila man... Jei žmonės turi kartu iš ko juoktis, tai jau yra daug
Ok, neplausiu aš tau smegenų, nes vistiek daug ko nežinau. Bet man gaila gražių GV ir senuko santykių
Kaži kaip motina Abžorytė laikosi
Dar nepranešė per žinias, kad Londonas griūtų
O tu, kaimynka, kiek pamenu, tokiu metu jau būni tris puodus rytinės kavos išgėrusi
Ir dar pasisakysiu aš apie tą senuką tavo. Žinau, kad žinau tik gėlytes ir pumpurėlius apie jūsų bendravimą, bet man susidarė įspūdis, kad jūs tikot viens kitam. Žinoma, tau matyti geriau, bet kažkaip net gaila man... Jei žmonės turi kartu iš ko juoktis, tai jau yra daug
Kaži kaip motina Abžorytė laikosi
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 10, 02:08)
Ar tu moterie žinai ką padarei.. ??? Sutraumavai mane. Tik tau pasakysiu, kad aš baisiai tą senį myliu.. tiesiog pilvą kutent pradeda apie jį pagalvojus. Bet esu bailė.. bijau rimtų santykių, nes niekada tokių neturėjau
Esu per plauką nuo to, jog griebčiau telefoną ir skambinčiau jam klykdama.. Myliu baisiai.
Papildyta:
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 10, 02:08)
Pasiilgau Abžorytės laaaaaaaaaaaaaaabai
Trūksta man jos tų visų Cha ha ha ha ha
Abžoryte grįžk greičiau :ry:
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 10, 02:34)
Taip nesąžininga, GV! Tu kažką rašei ir tik dėl to aš nėjau miegoti
O po to, ką aš matau????
GV atsijungusi ir anei jokio komentaro
Nu negražu, mergaite vasaraite, taip elgtis
Gerai, turbūt atleisiu dar šįkart
Gerai, turbūt atleisiu dar šįkart
Groži gražiausias.. Nebuvau atsijungus.
Pasivaideno tau
Matyt sušio efektas pavėluotas
[quote=Gimusi_vasarą,2007 12 10, 02:43]
Esu per plauką nuo to, jog griebčiau telefoną ir skambinčiau jam klykdama.. Myliu baisiai.
Papildyta:
Pagaliau GV atejo i proto..Proto nusvitimas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tai ko cia dar lauzaisi??????????????parasyk sms
Papildyta:
Pagaliau GV atejo i proto..Proto nusvitimas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tai ko cia dar lauzaisi??????????????parasyk sms
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 02:45)
Proto nušvitimas dar nieko nereiškia
Jam juk nebūtina žinoti?
p.s. Filmas jau baigėsi?
Visai nenoriu miego
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 02:51)
Proto nušvitimas dar nieko nereiškia
Čia aš tik sau ir Jums prisipažinau..
Jam juk nebūtina žinoti?
p.s. Filmas jau baigėsi?
Visai nenoriu miego
Jam juk nebūtina žinoti?
p.s. Filmas jau baigėsi?
Visai nenoriu miego
Tai butu gerai manau ir jam zinot
Nneoriu ir as patikek....