Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 03:00)
Vot eto zyzn...

Daaaaaaaaa laugh.gif
Atsakyti
Zmones normalus miega, o DG zaidzia poola internete doh.gif kur protas,,,,, schmoll.gif
Papildyta:
Gerai kad mano kaime judesys

user posted image
Atsakyti
Labas rytas Lietuva...sveikina rytaaaaa, saule kils buciuos.....tavo akiu sviesa...isisvaizduoju kaip saldziai miegat supermylymiausios.........
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 09, 22:02)

Aš tai galvoju kad galėsiu mylėti. Bet man kažkaip liūdna pagalvojus, kad niekur nedings ir šitie prisiminimai, liks tas tikėjimas, kad va galbūt šis kartas turėjo būti tas paskutinis, kad tai tikrai buvo kažkas ypatingo...
Ech, laikomės kartu, gerai? console.gif Tai praeis, bus gera ir pasaulis bus šviesus.  4u.gif
Papildyta:

Vakare, as tik norejau pasakyti, kad kai tik sutiksi TA zmoguti, jokiu pasaliniu prisiminimu neliks. Liks tik tai kas yra cia ir dabar su mylimu zmogum. Prisiminimai kamuoja tik tuo pereinamuoju laikotarpiu smile.gif

Labas rytas mergaites.

Nagi kas naujo pas mane. Su MB bandome dar kazka lipdyti. Tik kad nezinau ar is mano puses kazkas lipdosi. Atrodo tureciau dziaugtis, bet deja... Sugrizusi atgal deja taip ir jauciuosi, kaip grizusi pora zingsniu atgal savo gyvenime sad.gif. Jauciuosi pralaimetoja sioje situacijoje, nes problemos del kuriu negalime buti kartu niekur nedingo. Net nezinau kaip nupasakoti kazkoki nusivylima savimi sad.gif. Tikiuosi praeis...

Geros dieneles visoms !
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 01:30)
Supavydejau, labai noriu traskios vistienos saldziarugsciam padazae...su meile savo?oi kaip miela..... wub.gif  ax.gif

mmm, ši mano mėgstamiausia... essen.gif
niu... dar ne meilė... ax.gif bet taip visai nieko pabuvom..... wub.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 01:42)
Čia Abžorytė sugalvojo laugh.gif

aš dar šiandien iš to pasakymo žvengiu lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 01:45)
Tikrai labai faina laugh.gif Laiminga tu su juo?

Vakar taip ir nebeatrašiau, o tai mana draugs grįžo su vynu.... blush2.gif
kol kas jaučiuosi kaip mergaitė iš naujo ieškanti meilės.... rolleyes.gif kavinė... kino teatras.... user posted image
pasivaikščiojimas krantine susikibus už rankučių.... wub.gif vo jei.... user posted image
vynas.. žvakės... user posted image

žodžiu, dabar jaučiuosi va taip... user posted image
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 05:07)
Zmones normalus miega, o DG zaidzia poola internete doh.gif  kur protas,,,,, schmoll.gif

Dolce tu šaunuolė tongue.gif Kaip ir aš.. Ar gyva tu??? Atsiliepk smile.gif

Jausmas toks, kad gėriau visą savaitgalį ir plius bėgau maratoną.. o aš tik juk labai mažai miegojau mega_shok.gif Į darbą vos nusivilkau. Turiu nueit į antrą aukštą, bet kojos tiek neneša. Sėdžiu pakritus kėdėj besitabaluojančia širdim, maukiu redbulių ir laukiu smerties.. Jau girdžiu varpus blink.gif Vakar buvo gera- šiandien nelabai.

Jei ką atneškit kvietkelį ant kapo nors pagal įdėją kremuotis norėčiau smile.gif

Ar sakiau, kad niekada nebenaktinėsiu??? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 10 gruodžio 2007 - 10:25
Labas rytas,
nuo šiandien pradėjau nekesti savo darbo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 10, 10:13)
žodžiu, dabar jaučiuosi va taip... user posted image

yahoo.gif Džiaugiuosi kartu su tavim tongue.gif
Jergutėliau kaip faina... wub.gif ypač dėl to kino ax.gif

QUOTE(populi @ 2007 12 10, 11:46)
nuo šiandien pradėjau nekesti savo darbo 4u.gif

blink.gif Tai kas nutiko?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 10 gruodžio 2007 - 10:54
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 11:51)
blink.gif Tai kas nutiko?

Esų iš tų kurios gave darbą atlieka jį sąžiningai, todėl visi pradėjo krauti man visokius darbus, kurie man nepriklauso. Kadangi nesu iš tų kuri nutilėtu tai gavosi darbe pykčiai. kaip širšių lizdą pajudinau doh.gif Pasiprašiau pas vadove pokalbio, jei ji nenuims man darbų sakysiu, kad išeinu. Aišku žinau, kad kai nuims darbų nuims pinigų, o tada jų liks laaaabai mažai ir man nebeužteks. Žodžiu ar taip, ar taip vistiek blogai doh.gif
Gal atostogas pasiimti? verysad.gif Bet labai kvailos atostogos bus nes turėsiu visą laiką mokintis, daug darbų reik parašyti. doh.gif
Savaitgali pailsėjau, gal nepailsėjau bet atsijungiau bigsmile.gif
Noriu žmogaus, kurio negaliu turėti, banderesas nori manęs. Nežinau ką daryti....
Prirašiau ir pagalvojau, kad skundžiuosi dėl niekų.
Aš nesiskundžiu dėl nieko schmoll.gif , aš tik bandau susivokti savy unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 10, 12:06)
Noriu žmogaus, kurio negaliu turėti, banderesas nori manęs. Nežinau ką daryti....

blink.gif O tai tu Banderaso nebenori??? Nieko nebesuprantu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 12:51)

jo... filmas dar toks nieko pasitaikė biggrin.gif

populi, suprantu dėl darbo unsure.gif
imk balionėlį nuotaikai praskaidrinti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Biskiuka dingau is eterio..nes kazkaip pabodo blush2.gif tongue.gif Darbu milijonas..rytoj paskutine diena darbe... doh.gif Nebaigsiu visko...sefas nesumokes visu pinigu, bet dzin tongue.gif

Didziausias ivykis per sias dienas, kad nupirkau savo vaikui lova thumbup.gif Ir ka, jis jau nebe leliukas..miega vienas, savarankiskai verysad.gif biggrin.gif
Meiles fronte niek onaujo..buvau vakar pas drauga buvusi sveciuose, filma paziurejom ir tiek..daugiau nevaziuosiu, nes net namo parvezti nesugebejo ir siaip nervina, kai ima atsargiai elgtis su manim.. susigadinau nuotaika ir tiek

Atsakyti