Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 09, 22:25)
juokis juokis lotuliukas.gif  as jau mastau gal man jau su visu kompu i tulika kraustytis... g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šiaip labai nebloga mintis ax.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 09, 22:27)
Ir pastebėjau, kad daug kas atrodo neįmanoma ir neišgyvenama, kol neįvyksta.

Aš atsimenu po skaudžių paskutinių skyrybų man pirmą kartą ex reikėjo paskambinti, tai oj kaip kaupiausi biggrin.gif
Kad pati aš kažkaip tik su vienu ex nepalaikau jokių ryšių, su kitais kažkaip kitaip, tai nežinau kaip iš tiesų būtų man. Bet su tuo, kur nebendrauju ir nėra jokio noro bendrauti, žinau, kad reikės susitikti, ir vos pagalvojus širdis dreba unsure.gif
Atsakyti
Nu aš jau varau miegoti biggrin.gif Susitarėm ryt susitikt, tik nesustarėm kur lotuliukas.gif
blink.gif Kažkokia nuplaukus aš esu, kaip sesė sakė "netik stogas važiuoj, bet ir sienos jau griūva" blink.gif lotuliukas.gif Saldžių jums sapnų, panos. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 09, 21:42)
Aš atsimenu po skaudžių paskutinių skyrybų man pirmą kartą ex reikėjo paskambinti, tai oj kaip kaupiausi  biggrin.gif 
Kad pati aš kažkaip tik su vienu ex nepalaikau jokių ryšių, su kitais kažkaip kitaip, tai nežinau kaip iš tiesų būtų man. Bet su tuo, kur nebendrauju ir nėra jokio noro bendrauti, žinau, kad reikės susitikti, ir vos pagalvojus širdis dreba  unsure.gif

Aš, kaip avatarų ir tikrojo žmogaus atspindžio išmanytoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drįstu pareikšti, kad tavojo avataro akyse atsispindi tas kažkas... Jausmai paslėpti (na gerai nesigavo šįkart tiksliai apibūdinti biggrin.gif ) Žodžiu, geras avataras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 09, 22:16)
nuo tos silkes pilva susuko-matyt GV uzpavydejo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Linkėjimai tau Powerpuff lotuliukas.gif
Dumb & Dumber - Harry Dunne on the toilet

Mintyse iškilo visų matytų komedijų vaizdai susiję su ūmiu pilvo susukimu lotuliukas.gif Tikrai nepavydėjau- neturėjau tam laiko- liuobiau namus. Tiksliau jau beveik susitvarkiau, dar tik rūbai liko išsiplauti biggrin.gif

Aš tuoj tongue.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 09, 21:23)
Bet eilinį kartą pavėlavau  doh.gif bash.gif 10 min šaltyje laukė  verysad.gif Tai aišku jokia ramybe nuo manęs nedvelkė, o ir jis neapsidžiaugė. Žodžiu pati kalta.

Suprantu kaip jautiesi. Nieko tu neužliūdinai. Mes tave mylim ir palaikom smile.gif

Dabar jau pasisakysiu- nei vienas diedas per dešimt minučių nesušalo ir nesušals biggrin.gif Skūros jų kaip poliarinio begemoto smile.gif Pavėluoti natūralu ir moteriška taip, kad dėl šito jau savęs negrūzink smile.gif Tegu grūdinasi ax.gif Gaus žmoną ta ne taip pakankins tongue.gif Per geros mes kartais būnam visiems tiems eksams ir net MB to nevertiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 09 gruodžio 2007 - 22:12
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 22:04)
Dabar jau pasisakysiu- nei vienas diedas per dešimt minučių nesušalo ir nesušals biggrin.gif Skūros jų kaip poliarinio begemoto smile.gif Pavėluoti natūralu ir moteriška taip, kad dėl šito jau savęs negrūzink smile.gif Tegu grūdinasi ax.gif Gaus žmoną ta ne taip pakankins tongue.gif Per geros mes kartais būnam visiems tiems eksams ir net MB to nevertiems.

laugh.gif

smile.gif privertei nusišypsoti wink.gif Norisi pasakyti... "taip, bet.." - bet ai, nesakysiu. Pasiliksiu prie tavo teisingos minties ir be jokių bet drinks_cheers.gif
P.S. Lekiu į dušą, dar grįšiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 09, 23:09)
Norisi pasakyti... "taip, bet.." - bet ai, nesakysiu. Pasiliksiu prie tavo teisingos minties ir be jokių bet drinks_cheers.gif

Turėdama omenyje, jog mano mintis teisinga pasakyk kas ten taip bet... laugh.gif
Atsakyti
Aciu uz linkejimus ir uz video GV-ale turiu pasakyt kad nelabai smagu zvengt kai pilva suka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 22:16)
Turėdama omenyje, jog mano mintis teisinga pasakyk kas ten taip bet... laugh.gif

bet: aš turiu šitą vėlavimo ydą, ir baisiai nefainai kad vėl ją parodžiau - o norisi parodyt kokia aš nuostabi biggrin.gif Ir be to ne pirmas kartas, kai aš jau pasiruošus, viskas sutarta, bet negirdžiu to lemtingojo skambučiu/majako/sms'o doh.gif ***** kaip keikiausi pamačius, kad gavau sms pries 12 min - kad jau galiu važiuot doh.gif

Kartais visai nevėluoju niekur, bet laikas nuo laiko vėl pradedu - ir ne tai, kad vienąkart pavėluoju, bet nuosekliai kasdien ir visur doh.gif Pastoviai apgaunu save, kad užteks man tiek laiko pasiruošt/nuvažiuot/apsirengt ir t.t. smile.gif

Dabar irgi apgaudinėju save, kad užteks man laiko išsimiegot (beje į dušą dar neišėjau lotuliukas.gif)
Atsakyti
Sveikos merginos, ka gero veikiat?

Vakare
, zinoma kad normalu paveluoti to ex paimt, o susideliot kad neveluotum ir spetum visur laiku sunku..... ne tu viena taip as irgi tokia pat ir kartais labai del to pykstu ant saves labai... doh.gif

Bjuti, ka gero?

Haneriete, kas darosi tau su tuo ex mergyt??

GV,Powerpuff...pasirodo ne as viena tokia jus irgi miegales, siandien atsikeliau 16 val...bet ir uzmigau apie 4 su ex kalbejau skype.....

Man irgi kazkokia apatija viskam, miegojau siandien visa diena, nesusitvarkiau namu,rubu neisploviau ir siaip.....Gerai, kad ryt dar laisva diena tvarkysiu namus...GV kaip tau pavydziu kad issiliuobei namus, galetu jie patys susitvarkyt...nes bardakas baisus...Nzm kaip siandien reiks uzmigt.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 21:33)
Advoco-laukianti-po-egle-nykštukų

oj, negaliu, kaip prisižvengiau..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labą vakarėlį, naktinėtojos mirksiukas.gif
Atsakyti
Advoco, seniai matyta, kaip laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 01:20)
Advoco, seniai matyta, kaip laikaisi?

normaliai bigsmile.gif
grįžau po kiniečių, filmo ir vyno... fainiai taip... ax.gif wub.gif
Atsakyti