Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(advoco @ 2007 12 10, 00:28)
normaliai  bigsmile.gif 
grįžau po kiniečių, filmo ir vyno... fainiai taip...  ax.gif  wub.gif

Supavydejau, labai noriu traskios vistienos saldziarugsciam padazae...su meile savo?oi kaip miela..... wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 09, 22:47)
Aš, kaip avatarų ir tikrojo žmogaus atspindžio išmanytoja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif drįstu pareikšti, kad tavojo avataro akyse atsispindi tas kažkas... Jausmai paslėpti (na gerai nesigavo šįkart tiksliai apibūdinti  biggrin.gif ) Žodžiu, geras avataras  thumbup.gif

Man labai patinka ta mergaitė mano avatare. Aš joje save matau biggrin.gif
Ir šiaip visą istoriją žinau, kur ji eina, ką galvoja... ax.gif
Paslėpti jausmai, sakai? Chm...

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 23:08)
smile.gif

Dabar jau pasisakysiu- nei vienas diedas per dešimt minučių nesušalo ir nesušals biggrin.gif
Per geros mes kartais būnam visiems tiems eksams ir net MB to nevertiems.

Šitiems teiginiams pritariu 100 %.
Dėkingas dar tau turėtų būti, kad iš kažkur vežei ax.gif nežinau kaip ten iš tiesų buvo, bet vistiek dėkingas turi būti wink.gif
Jo, per geros mes... unsure.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 09, 23:39)
bet: aš turiu šitą vėlavimo ydą, ir baisiai nefainai kad vėl ją parodžiau - o norisi parodyt kokia aš nuostabi  biggrin.gif

Turiu ir aš tą vėlavimo ydą. Tik dabar keistai užėjęs nevėlavimo periodas ax.gif
O dėl to pasirodymo nuostabiai, tai suprantu. Man irgi vis užeina noras tam tikriems žmonėms pasirodyti pačia nuostabiausia. Tik vis prisimenu vieno žmogaus žodžius, kad mylėjo mergaitę už visokius kvailus jos trūkumus (na tokius bobiškus), tik po kažkokio ilgo laiko jie vėl susitiko, ji visa tokia ideali, be tų trūkumų buvo, žodžiu, rimta ideali moteriškė, ir tas vaikinas sakė, nebėra jokio noro su ja tokia bendrauti.
Nežinau apie ką aš čia.
Tik žinau, kai mane mylės (norėjau rašyti jei), mylės su visais mano žavingais trūkumais biggrin.gif vėlavimu, žioplumu ir visokiais kitais...
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 09, 23:20)
Aciu uz linkejimus ir uz video GV-ale turiu pasakyt kad nelabai smagu zvengt kai pilva suka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ar tu gyva? Nueik pasisverti dabar laugh.gif Greičiausias lieknėjimo būdas lotuliukas.gif

Kartais visai nevėluoju niekur, bet laikas nuo laiko vėl pradedu - ir ne tai, kad vienąkart pavėluoju, bet nuosekliai kasdien ir visur  doh.gif Pastoviai apgaunu save, kad užteks man tiek laiko pasiruošt/nuvažiuot/apsirengt ir t.t. smile.gif

Normalu, žmogiška. Tu ne mašina. Tu žmogus. Turi teisę vėluoti. Tobula nesi ir niekada netapsi tongue.gif Kaip ir mes visos.

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 00:18)
Gerai, kad ryt dar laisva diena tvarkysiu namus...GV kaip tau pavydziu kad issiliuobei namus, galetu jie patys susitvarkyt...nes bardakas baisus...Nzm kaip siandien reiks uzmigt.... g.gif

Tuoj pasakysiu kaip užmigti- išjungi kompą, viską.. prasidarai langutį, apsikloji ir guli. Neįmanoma neužmigti. Gana per naktis lunatikuot, o dienom miegot laugh.gif

QUOTE(advoco @ 2007 12 10, 00:19)
oj, negaliu, kaip prisižvengiau.....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Čia Abžorytė sugalvojo laugh.gif
Atsakyti
Sveikos, naktine pamaina smile.gif

Grožis jau po suši thumbup.gif Buvo labai skanu ir visai įdomu vynioti smile.gif TOks kolektyvinis darbas gavosi tongue.gif Tik indus po to vienai teko skalbti rolleyes.gif Smagiai pasėdėjom, pažiūrėjom dar DVD - nusipirkau šiandien tokį rusišką serialą a la Seksas ir miestas tris sezonus smile.gif Tai toks rusiškas, light variantas, visai smagus pažiūrėti smile.gif
Pagalvojau, kad visa kita savaitė suplanuota, nei vieno vakaro laisvo, net vinių kalėjo neturėčiau kur įterpti blush2.gif Reiktų nebent į kursus neiti kokią dieną smile.gif O dar taip noriu su GV susitikti, ir man nė motais, kad ji morališkai nepasiruošusi tease.gif lotuliukas.gif

Žodžiu, veiklos sočiaim jau nekalbant apie tai, kad darbe krūvos reikalų + labai noriu pabaigti knygą skaityti smile.gif

Beje, komisija nusprendė, kad viena suknelė mane storina ir priploja papus, tai liepė grąžinti smile.gif Komisijoje dalyvavo ir du vyrai, taip kad negaliu nesutikti su tokia vyriška nuomone ax.gif

bet: aš turiu šitą vėlavimo ydą,
Pastoviai apgaunu save, kad užteks man tiek laiko pasiruošt/nuvažiuot/apsirengt ir t.t. smile.gif

Dabar irgi apgaudinėju save, kad užteks man laiko išsimiegot (beje į dušą dar neišėjau  lotuliukas.gif)

Galėčiau pasirašyti po kiekvienu žodžiu drinks_cheers.gif Esu lygiai tokia pati. Labai su tuo kovoju, kartais pavyksta, bet daugiausia - ne. Man smagu tik, kad mano vaikas visiška man priešingybė tuo klausimu smile.gif O draugai jau pripratę ir morališkai būna tam pasiruošę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 10, 00:28)
grįžau po kiniečių, filmo ir vyno... fainiai taip...  ax.gif  wub.gif

Tikrai labai faina laugh.gif Laiminga tu su juo?
Atsakyti
[/B]GV[B] KAS KALBA, VIENA DIDZIAUSIU NAKTIBALDU CIA SM smile.gif NEBLOGAS FILMA RODO PER LNK?NEZIURIT?
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 10, 00:45)

O dar taip noriu su GV susitikti, ir man nė motais, kad ji morališkai nepasiruošusi  tease.gif  lotuliukas.gif

Žodžiu, veiklos sočiaim jau nekalbant apie tai, kad darbe krūvos reikalų + labai noriu pabaigti knygą skaityti smile.gif

Beje, komisija nusprendė, kad viena suknelė mane storina ir priploja papus, tai liepė grąžinti smile.gif

Mini, trypi man sąžinę su tuo susitikimu biggrin.gif

Pasidalink veikla su manim. A? Aš atsakinga, protinga darbe kai to reikia biggrin.gif Rytoj eisiu pas generalinį ir išsisakysiu kas slegia- pasakysiu duok diedas darbo. Priimdami žadėjo veiklos, o gavau nieką. Aišku, paminėsiu, jog labai noriu vyro čia ir dabar laugh.gif Tegu mane paskatina už norą dirbti ir suveikia vyrą normalų tongue.gif

Čia kurią grąžinsi pirmąją kur krūtinę didina ar kitą???

p.s. Kokią knygą skaitai?

Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 00:47)
[/B]GV[B] KAS KALBA, VIENA DIDZIAUSIU NAKTIBALDU CIA SM smile.gif  NEBLOGAS FILMA RODO PER LNK?NEZIURIT?

Filmo nežiūriu per TV. Žiūriu "Only If". Atsisiunčiau.. baisiai graudus filmas. Vertas dėmėsio biggrin.gif

Aš ne naktibalda biggrin.gif Aš su jumis bendrauju, todėl ir nemiegu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 00:57)

Aš ne naktibalda biggrin.gif Aš su jumis bendrauju, todėl ir nemiegu tongue.gif

Speji viska, tu mergyt 4u.gif

Jungiu sm ir bandau susikaupt filmui.Iki
Atsakyti
Galvoju reikia atsiraportuoti laugh.gif Jaučiu pareigą ax.gif

Apie penktadienio nuotykius rašiau- vodkė su rusu mega_shok.gif

Šeštadienis- diena praleista tulike klijuojant plyteles biggrin.gif Beveik viską suklijavau.. liko tik nuvalyti ir užtept plyšiukus tongue.gif Manikiūrą aišku susigadinau..

Sekmadienis- atsikėlus gerokai po vidurdienio- sulaukiau svečių. Ne senukas kaip kad kažkuri klausėt.. Dėdė su žmona atkeliavo. Atvežė lauktuvių- naminių sulčių, obuolių, visokių gerumų biggrin.gif Susitvarkiau namus, išsiskalbiau, atlikau būtinas higienos procedūras biggrin.gif Viskas. Tysau lovoj ir spaudau klaviatūrą. Noriu bendrauti.

PAKALBĖKIM... juk nekainuoja laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 00:53)
Mini, trypi man sąžinę su tuo susitikimu biggrin.gif

Pasidalink veikla su manim. A? Aš atsakinga, protinga darbe kai to reikia biggrin.gif Rytoj eisiu pas generalinį ir išsisakysiu kas slegia- pasakysiu duok diedas darbo. Priimdami žadėjo veiklos, o gavau nieką. Aišku, paminėsiu, jog labai noriu vyro čia ir dabar laugh.gif Tegu mane paskatina už norą dirbti ir suveikia vyrą normalų tongue.gif

Čia kurią grąžinsi pirmąją kur krūtinę didina ar kitą???

p.s. Kokią knygą skaitai?

Minu, trypiu ir labai noriu susimatyti tongue.gif Tik pasitaikyk tu man taip, kad visi vakarai užimti smile.gif

Net neabejoju, kad tu visokia tokia smile.gif Net pagalvojau, kuom čia pasidalinti galėčiau g.gif Kai eisi pas generalinį - būtinai užsimink apie vyrą. Ir kad kai tokį turėsi, tai galėsi ir be veiklos sėdėti tongue.gif Tai tegu renkasi - veikla ar vyras mastau.gif

Žinoma, kad negražinsiu tos, kur didina smile.gif Diedai sakė: TIK ŠITA IR NEKITAIP tongue.gif

Skaitau tokio airių rašytojo autobiografiją. Pirma dalis "Anželos pelenai", dabar skaitau antrąją "Tataigis". Labai faina knyga. GYvenimas jo labai skurdus ir liūdnokas, bet tokiu geru stiliumi paraštyta ir su tokiu humoro jausmu, kad thumbup.gif
Bet nėr kada skaityti. Va pvz. dabar galėčiau smile.gif Bet čia ne tokia dar autobiografija rolleyes.gif Čia net keletas jų iškart smile.gif Gimstančių čia ir dabar smile.gif

Ką tu GV, saulele, nuveikei gero?

DG - o kas pas tave per darbas, kad pirmadienį dirbti nereikia? A? unsure.gif

Liūdinčioms - nu ką, paliūdėti irgi reikia, niekur nesidėsi. Svarbiausia žinoti, kad liūdesys baigiasi vieną dieną smile.gif Ir jei dabar liūdna, tai tik dėl to, kad greit bus kur kas geriau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 10 gruodžio 2007 - 00:07
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 10, 01:03)
Jungiu sm ir bandau susikaupt filmui.Iki

Ką ten taip rodo Dolce???
Pasakyk.. tingiu keltis ir eiti į kitą kambarį smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 10, 01:07)
Ką ten taip rodo Dolce???
Pasakyk.. tingiu keltis ir eiti į kitą kambarį smile.gif

Geri aktoriai Geeras, Uma Thurman, apie moteri, kuri nuzudo vyra del kazkokios psichines ligos, ai nzn tai prie kompo tai akis i tv...bet geras.Ziurek
Atsakyti