Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(haneriete @ 2007 12 09, 19:53)
P.S. Labas, Gegyte. Kiek tau metų?  smile.gif

Man... 16 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 09, 19:27)

O del amziaus..nu ne amzius svarbu o plike lotuliukas.gif  Mano ex tas kur del manes svaigsta lygiai tokio pat amziaus bet atrodo simta kartu geriau thumbup.gif

As tai silke kertu su svogunais ir grietine-ko ne sushis? lotuliukas.gif

Pasijaunino diedukas, kad tik tau patiktų laugh.gif Nors plikė dar ne amžiaus garantas. Vienas mano klasiokas 24 metų nupliko ax.gif O kad Jūs žinotumėt kaip senukas gerai atrodo.. laugh.gif

Kaip skaniai man tavo vakarienė pasirodė.. jei dar prie viso šito šilta, šviežia bulvė... essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 20:02)
Pasijaunino diedukas, kad tik tau patiktų laugh.gif Nors plikė dar ne amžiaus garantas. Vienas mano klasiokas 24 metų nupliko ax.gif O kad Jūs žinotumėt kaip senukas gerai atrodo.. laugh.gif

Kaip skaniai man tavo vakarienė pasirodė.. jei dar prie viso šito šilta, šviežia bulvė... essen.gif:

mano MB irgi isivaizdavo kad jau plinka-prisiminiau linksma istorija lotuliukas.gif miegu sau ramiausiai po darbo ir isiverzia MB su trenksmu i kambari-uzziebiamos visos sviesos ir sako-tu paziurek-as plikt pradejau-ir rodo ta savo isivaizduojama plike lotuliukas.gif gal ten keliais plaukais ir pamazejo bet siaip as tai jokios plikes nemaciau..nu zodziu paskui teko lipt is lovos, rodyt jam jo senesnes nuotraukas, lygint su dabartiniu vaizdu kol nusiramino lotuliukas.gif
O beje ir silta bulve prie silkes buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 09, 19:36)

GV - kaip tavo svečiai? Puodelius išplovei ir dulkes nuvalei, ar priėmei prie žvakių šviesos  tongue.gif 

Apsitvarkiau greituoju tvarkymosi būdu- rūbai buvo staigiai sukišti belekaip į spintą, puodeliai neplauki į spintutę, greitai išsiploviau grindis ir suėjo. laugh.gif

Dabar tvarkausi rimtai.

QUOTE(haneriete @ 2007 12 09, 19:53)
Žodžiu... Ne mano diena šiandien smile.gif

Tokius vakarėlius vadinu audringais laugh.gif Teko tokiam pabuvot tik vieną kartą, bet prasidėjus muštynėmis pasičiupau šampano butelį, berniuką ir dingom nakties tamsoj laugh.gif

Tikėkimės, kad rytoj bus tavo diena ax.gif To tau linkiu iš visos širdies smile.gif

p.s. mergaitės niekada nerašykim, kad diedai yra visiški svolačiai su jaučio kanopom. Pasiskaito paskui jie ir supervyre.lt guodžiasi kokios moterys šiais laikais feministės laugh.gif

QUOTE(Gegytė @ 2007 12 09, 19:56)

Gražus amžius.. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 09, 20:10)
mano MB irgi isivaizdavo kad jau plinka-prisiminiau linksma istorija lotuliukas.gif  miegu sau ramiausiai po darbo ir isiverzia MB su trenksmu i kambari-uzziebiamos visos sviesos ir sako-tu paziurek-as plikt pradejau-ir rodo ta savo isivaizduojama plike lotuliukas.gif gal ten keliais plaukais ir pamazejo bet siaip as tai jokios plikes nemaciau..nu zodziu paskui teko lipt is lovos, rodyt jam jo senesnes nuotraukas, lygint su dabartiniu vaizdu kol nusiramino lotuliukas.gif

Visų pirma tai dėl tos bulvės galėjai ir pameluoti.. biggrin.gif Sukėlei man baisų valgymo norą biggrin.gif

lotuliukas.gif Balsu žvengiau iš tavo MB biggrin.gif Negaliu kaip juokinga. Matau tą vaizdą ir negaliu lotuliukas.gif Kažkaip visi vyrai labai jau bijo praplikti.. Dabar galvoju ar būtų moteriai kažkas tokio siaubingo- na nebent ryte atsikleti su ūsais mega_shok.gif

Kai pasakojai apie nuotraukų rodymą ir pedagogišką aiškinimą MB, kad plaukai vietoj supratau, kodėl kai kurios SMo dalyvės prie vaikų skaičiaus prisirašo ir vyrą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 20:24)
Gražus amžius.. wub.gif

nieko gražaus doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 09, 11:41)
Sveikute Vakare-matau esi mirksiukas.gif  Isivaizduok atsikeliu siandien-nuplesiu virtuvej ukininko kalendoriaus lapeli ir kagi matau- siandien Vakares vardo diena lotuliukas.gif  Is karto apie tave pagalvojau. Sveikinu sia proga! 4u.gif  Kaip tu laikaisi? Kas naujo? Kada tas tavo firmos vakarelis?

ax.gif Ačiū už sveikinimus ax.gif Aš šiek tiek kreivai laikaus tai nesiskelbiu (kad mane tik gerą prisimintumėt lotuliukas.gif ) O į balių visgi neisiu, nes kažkada čia šnekėjau su draugu ir supratau kad taip bus geriau. Jis irgi neis, jei ką smile.gif
Kaip tu laikais? mirksiukas.gif
---
Sveika Gegyte 4u.gif Man kai buvo 15, buvo labai sunkus periodas gyvenime. Maištas visoks ir šiaip, eh... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `Vakarė: 09 gruodžio 2007 - 19:39
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 09, 20:36)
Sveika Gegyte  4u.gif Man kai buvo 15, buvo labai sunkus periodas gyvenime. Maištas visoks ir šiaip, eh... smile.gif

Bet man visai nesinori maištaut unsure.gif jau atsimaištavau matyt biggrin.gif
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 20:24)
lotuliukas.gif Balsu žvengiau iš tavo MB biggrin.gif Negaliu kaip juokinga. Matau tą vaizdą ir negaliu lotuliukas.gif Kažkaip visi vyrai labai jau bijo praplikti.. Dabar galvoju ar būtų moteriai kažkas tokio siaubingo- na nebent ryte atsikleti su ūsais mega_shok.gif

Kai pasakojai apie nuotraukų rodymą ir pedagogišką aiškinimą MB, kad plaukai vietoj supratau, kodėl kai kurios SMo dalyvės prie vaikų skaičiaus prisirašo ir vyrą  laugh.gif

jo vyrai tikrai sugeba but kaip mazi vaikai lotuliukas.gif o del silkes-nebuvo jokiu bulviu..ir silke pasvinkus..ir grietine parugus..-ar geriau dabar pasijautei? lotuliukas.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 09, 20:36)
ax.gif Ačiū už sveikinimus  ax.gif Aš šiek tiek kreivai laikaus tai nesiskelbiu (kad mane tik gerą prisimintumėt  lotuliukas.gif ) O į balių visgi neisiu, nes kažkada čia šnekėjau su draugu ir supratau kad taip bus geriau. Jis irgi neis, jei ką smile.gif
Kaip tu laikais?  mirksiukas.gif

Taigi tu mum visokia reikalinga-ne tik linksma ax.gif Pasipasakot visada gali kas ant sirdies guli..gi cia visom pasitaiko sunkiu dienu console.gif As tai siandien lovoj visa diena voliojuosi..apatija kazkokia viskam apeme g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 09, 20:29)
nieko gražaus  doh.gif  schmoll.gif

Aha. Visas grožis po penkiasdešimt prasideda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 21:01)
Aha. Visas grožis po penkiasdešimt prasideda lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Šiaip aš rimtai smile.gif . Labai nervina pastovūs barniai su tėvais, nors, palyginus su kitais savo bendraamžiais esu angeliukas hihihi.gif

Ryt susitinku su vaikinuku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 09, 20:58)
o del silkes-nebuvo jokiu bulviu..ir silke pasvinkus..ir grietine parugus..-ar geriau dabar pasijautei? lotuliukas.gif

Meluot tu nemoki tongue.gif Prie veido netinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 09, 21:03)
Labai nervina pastovūs barniai su tėvais, nors, palyginus su kitais savo bendraamžiais esu angeliukas hihihi.gif

Paguosiu- tėvai niekada nesuauga. Ar tau 16 ar 36 jiems tas pats vaikas esi ir barniai niekur nedingsta. Tik gal į kitokį lygį pereina laugh.gif

Lauki pasimatymo? tongue.gif Gegytė įsimylėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 21:09)
Meluot tu nemoki tongue.gif Prie veido netinka biggrin.gif

Ech nemoku... doh.gif Prigavai mane-einu dar silkes porcija sukirsiu ta proga lotuliukas.gif O kas per sveciai pas tave? Gal senukas? ax.gif
Atsakyti