QUOTE(Bjuti @ 2007 12 09, 19:36)
GV - kaip tavo svečiai? Puodelius išplovei ir dulkes nuvalei, ar priėmei prie žvakių šviesos
Apsitvarkiau greituoju tvarkymosi būdu- rūbai buvo staigiai sukišti belekaip į spintą, puodeliai neplauki į spintutę, greitai išsiploviau grindis ir suėjo.
Dabar tvarkausi rimtai.
QUOTE(haneriete @ 2007 12 09, 19:53)
Žodžiu... Ne mano diena šiandien
Tokius vakarėlius vadinu audringais

Teko tokiam pabuvot tik vieną kartą, bet prasidėjus muštynėmis pasičiupau šampano butelį, berniuką ir dingom nakties tamsoj
Tikėkimės, kad rytoj bus tavo diena

To tau linkiu iš visos širdies
p.s. mergaitės niekada nerašykim, kad diedai yra visiški svolačiai su jaučio kanopom. Pasiskaito paskui jie ir supervyre.lt guodžiasi kokios moterys šiais laikais feministės
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 09, 19:56)
Man... 16
Gražus amžius..
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 09, 20:10)
mano MB irgi isivaizdavo kad jau plinka-prisiminiau linksma istorija

miegu sau ramiausiai po darbo ir isiverzia MB su trenksmu i kambari-uzziebiamos visos sviesos ir sako-tu paziurek-as plikt pradejau-ir rodo ta savo isivaizduojama plike

gal ten keliais plaukais ir pamazejo bet siaip as tai jokios plikes nemaciau..nu zodziu paskui teko lipt is lovos, rodyt jam jo senesnes nuotraukas, lygint su dabartiniu vaizdu kol nusiramino
Visų pirma tai dėl tos bulvės galėjai ir pameluoti..

Sukėlei man baisų valgymo norą

Balsu žvengiau iš tavo MB

Negaliu kaip juokinga. Matau tą vaizdą ir negaliu

Kažkaip visi vyrai labai jau bijo praplikti.. Dabar galvoju ar būtų moteriai kažkas tokio siaubingo- na nebent ryte atsikleti su ūsais
Kai pasakojai apie nuotraukų rodymą ir pedagogišką aiškinimą MB, kad plaukai vietoj supratau, kodėl kai kurios SMo dalyvės prie vaikų skaičiaus prisirašo ir vyrą