QUOTE(powerpuff @ 2007 12 09, 20:33)
Vakare o nemanai kad per daug is saves reikalauji?
Nežinau ar per daug reikalauju. Tik žinau kad kol nebus dvasios ramybės ir išdirbinėsiu (turiu omeny visokius gėrimus, rūkymus, tūsus, kurie kartais primena linksminimąsi per laidotuves, lyg ignoruodamas galėtum nuo to pabėgti) tai neįvyks geri pokyčiia gyvenime. Gi jiems reikia būti pasiruošus
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 09, 20:33)
Juk negali but visada geros nuotaikos, rami-juk normalu kad uzeina sunkiu akimirku issiskyrus

Jos praeis..bet nebijok ju-tiesiog reikia isgyventi jas..O as ka...kazkaip nelabai isivaizduoju kad kazkada dar mylesiu kazka..tai va ir liudna nuo tos minties ir pasiilgstu savo ex..vis mastau ir mastau, kad jei buciau viska kitaip darius, jei buciau buvus protingesne..

Tai va-zinau kad nieko cia nebepakeisi bet..
Na viskas praeis kazkada.
Aha... noriu kad jau baigtųsi tos sunkios akimirkos

Užeina tie tokie momentai, kai atrodo kad viskas ne taip turėjo būti ir kad jis dar supras kažką ir viskas pasikeis.

Jaučiu reikia grįžt prie punktų. Bet dar neiškart, dar pabūsiu taip beryšio, kol įgris ir nebegalėsiu tverti.
Aš tai galvoju kad galėsiu mylėti. Bet man kažkaip liūdna pagalvojus, kad niekur nedings ir šitie prisiminimai, liks tas tikėjimas, kad va galbūt šis kartas turėjo būti tas paskutinis, kad tai tikrai buvo kažkas ypatingo...
Ech, laikomės kartu, gerai?

Tai praeis, bus gera ir pasaulis bus šviesus.
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 20:48)
Vakare, Powerpuff... GV pimena, jog viskas bus gerai ir siunčia interneto bangomis dainą "Gyvenimas dar nesušoktas tango"
Ačiū GV, aš tave myliu
Papildyta:
Kisiuk, taip, tavo tiesa

Tik įtariu kad ne laukti reikia, o gyventi net ir tą juodąjį ruožą
Papildyta:
Ė, mergaitės - jaučiuosi užliūdinus visą temą

Netylėkit