Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 09, 19:58)
Taigi tu mum visokia reikalinga-ne tik linksma ax.gif  Pasipasakot visada gali kas ant sirdies guli..gi cia visom pasitaiko sunkiu dienu console.gif As tai siandien lovoj visa diena voliojuosi..apatija kazkokia viskam apeme g.gif

Nu va ir man kažkas panašaus. Jaučiu kad depresuojuos mažumėlę. Rūkau bash.gif Ir prarandu dvasios ramybę, nebėr to blaivaus jausmo, koks buvo prieš porą mėn. Matyt tada buvo kritinė situacija ir žinojau kad žūtbūt turiu laikytis ir elgtis teisingai. Ir man gerai sekėsi. O dabar kažkaip paleidau vadžias iš rankų, jau porą savaičių jokių punktų nevykdau schmoll.gif Tik dirbu (uf, nors vienas teigiamas dalykas). Ir rezultatas aiškus, nesistebiu kad būsena blogėja unsure.gif Vakar smarkiai susiliūdinau dėl ex. Važiavau jo parvežt iš vienos vietos, jis po kelionės. Ketinau susiruošt iš anksto, rami nuvažiuot, pabendraut kol parvešiu ir viskas. Bet eilinį kartą pavėlavau doh.gif bash.gif 10 min šaltyje laukė verysad.gif Tai aišku jokia ramybe nuo manęs nedvelkė, o ir jis neapsidžiaugė. Žodžiu pati kalta. O kad ramybės neatsiras pastoviai neišsimiegant ir dar rūkant, pati žinau.
Siaubas kiek negerumų prirašiau doh.gif Nereikia kažką dabar guosti ar kaip, tiesiog pasipasakojau. Žinau kad viskas nuo manęs priklauso. Gal toks periodas, reikia nukristi kad galėtum pakilti. unsure.gif
powerpuff, dabar tavo eilė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `Vakarė: 09 gruodžio 2007 - 20:29
Vakare o nemanai kad per daug is saves reikalauji? Juk negali but visada geros nuotaikos, rami-juk normalu kad uzeina sunkiu akimirku issiskyrus ax.gif Jos praeis..bet nebijok ju-tiesiog reikia isgyventi jas..O as ka...kazkaip nelabai isivaizduoju kad kazkada dar mylesiu kazka..tai va ir liudna nuo tos minties ir pasiilgstu savo ex..vis mastau ir mastau, kad jei buciau viska kitaip darius, jei buciau buvus protingesne.. doh.gif Tai va-zinau kad nieko cia nebepakeisi bet..
Na viskas praeis kazkada. 4u.gif
Atsakyti
Jo,mielosios,gyvenimas-nei baltas,nei juodas,jis gi-DRYŽUOTAS.Reikia tik sekančios juostelės išlaukti...Ir nesigręžiokite atgal,nes visa,kas geriausia-priekyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 21:09)
Lauki pasimatymo? tongue.gif Gegytė įsimylėjo lotuliukas.gif

Neįsimylėjau schmoll.gif Aš taip greit neįsimyliu rolleyes.gif doh.gif man žmogus tikrai patinka, ir pats šiandien man tą sakė smile.gif Susirašėm bučkiais ir valgyt nusivarė smile.gif
Atsakyti
Vakare, Powerpuff... GV pimena, jog viskas bus gerai ir siunčia interneto bangomis dainą "Gyvenimas dar nesušoktas tango" laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 09, 20:33)
Vakare o nemanai kad per daug is saves reikalauji?

Nežinau ar per daug reikalauju. Tik žinau kad kol nebus dvasios ramybės ir išdirbinėsiu (turiu omeny visokius gėrimus, rūkymus, tūsus, kurie kartais primena linksminimąsi per laidotuves, lyg ignoruodamas galėtum nuo to pabėgti) tai neįvyks geri pokyčiia gyvenime. Gi jiems reikia būti pasiruošus smile.gif
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 09, 20:33)
Juk negali but visada geros nuotaikos, rami-juk normalu kad uzeina sunkiu akimirku issiskyrus ax.gif  Jos praeis..bet nebijok ju-tiesiog reikia isgyventi jas..O as ka...kazkaip nelabai isivaizduoju kad kazkada dar mylesiu kazka..tai va ir liudna nuo tos minties ir pasiilgstu savo ex..vis mastau ir mastau, kad jei buciau viska kitaip darius, jei buciau buvus protingesne.. doh.gif  Tai va-zinau kad nieko cia nebepakeisi bet..
Na viskas praeis kazkada.  4u.gif

Aha... noriu kad jau baigtųsi tos sunkios akimirkos unsure.gif Užeina tie tokie momentai, kai atrodo kad viskas ne taip turėjo būti ir kad jis dar supras kažką ir viskas pasikeis. doh.gif Jaučiu reikia grįžt prie punktų. Bet dar neiškart, dar pabūsiu taip beryšio, kol įgris ir nebegalėsiu tverti.

Aš tai galvoju kad galėsiu mylėti. Bet man kažkaip liūdna pagalvojus, kad niekur nedings ir šitie prisiminimai, liks tas tikėjimas, kad va galbūt šis kartas turėjo būti tas paskutinis, kad tai tikrai buvo kažkas ypatingo...
Ech, laikomės kartu, gerai? console.gif Tai praeis, bus gera ir pasaulis bus šviesus. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 20:48)
Vakare, Powerpuff... GV pimena, jog viskas bus gerai ir siunčia interneto bangomis dainą "Gyvenimas dar nesušoktas tango" laugh.gif

Ačiū GV, aš tave myliu wub.gif
Papildyta:
Kisiuk, taip, tavo tiesa smile.gif Tik įtariu kad ne laukti reikia, o gyventi net ir tą juodąjį ruožą 4u.gif
Papildyta:
Ė, mergaitės - jaučiuosi užliūdinus visą temą blush2.gif Netylėkit 4u.gif
Atsakyti
Vakare, tu nors tiek šaunuolė, kad dirbi daug smile.gif kitos ir darbus apleidžia, visą savo dėmesį sukaupia tik į liūdesį.

Aš vis mąstau, iš kur pas jus visas tiek stiprybės su ex bendrauti? Aš daugelyje situacijų, jūsų vietoj, vos pamačiusi jį apsibliaučiau.

Gegyte, o jau daug kartų buvai įsimylėjusi, jei žinai kaip greit ar negreit tu paprastai įsimyli?
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 09, 22:14)
Gegyte, o jau daug kartų buvai įsimylėjusi, jei žinai kaip greit ar negreit tu paprastai įsimyli?

Kelėtą ax.gif blush2.gif Vieną kartą labai labai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 21:48)

lotuliukas.gif thumbup.gif aciu brangioji!
Ė, mergaitės - jaučiuosi užliūdinus visą temą blush2.gif Netylėkit 4u.gif

nesamone-nieko cia neuzliudinai mirksiukas.gif as tai tyliu nes is tuliko neislendu doh.gif nuo tos silkes pilva susuko-matyt GV uzpavydejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 09, 22:16)
nesamone-nieko cia neuzliudinai mirksiukas.gif  as tai tyliu nes is tuliko neislendu doh.gif  nuo tos silkes pilva susuko-matyt GV uzpavydejo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsiprašau, Powerpuff, nesusilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 09, 22:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Atsiprašau, Powerpuff, nesusilaikiau  biggrin.gif

juokis juokis lotuliukas.gif as jau mastau gal man jau su visu kompu i tulika kraustytis... g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 09, 21:14)
Aš vis mąstau, iš kur pas jus visas tiek stiprybės su  ex bendrauti? Aš daugelyje situacijų, jūsų vietoj, vos pamačiusi jį apsibliaučiau.

Aš kaip ir neturiu kitos išeities, tai apsipratau. Be to galvoju kad jeigu sugebu apsiprasti jį matydama, greičiau tai išgyvensiu. Kažkaip taip... Ir pastebėjau, kad daug kas atrodo neįmanoma ir neišgyvenama, kol neįvyksta. Galbūt apsibliautum pirmą kartą, dar antrą, bet dažnai matydama - apsiprastum, o dar jeigu jis stengtųsi specialiai neliūdint, gal ir visai gerai būtų. 4u.gif Aš gana dažnai stebiuosi, kaip aš taip gerai laikausi biggrin.gif Gal man kas padeda? smile.gif rolleyes.gif
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 09, 21:16)
nesamone-nieko cia neuzliudinai mirksiukas.gif  as tai tyliu nes is tuliko neislendu doh.gif  nuo tos silkes pilva susuko-matyt GV uzpavydejo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif vargšiukas... console.gif
Atsakyti