Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

QUOTE(Leonsija @ 2011 01 27, 02:12)
O man visada buvo idomu  g.gif , kam komentuoti sesiu metu senumo postus   doh.gif .

Sorry uz off  blush2.gif

tai kas buvo aktualu prie 6 metus - aktualu kazkam ir siandien ax.gif

o siaip tai neatkreipiau demesio i data doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

idomu kaip siandien jai sekasi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 02 01, 01:12)
Nu suspardyciau matyt!  blink.gif 

Pasiuntu kai matau merginas kurios taip aukojasi del sudo gabalo.  verysad.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 03 vasario 2011 - 15:40
QUOTE(Forget @ 2011 02 03, 11:25)
Man tik staiga iškyla klausimas, kur jūs buvote tuo metu, kai savo gyvenimą  susiejote su vyru, kuris iš vis neisiskaito su moterimi  g.gif

Aš čia ne apie save, jau minėjau, jog su saviškiu po lygiai buities darbus atliekam, pati tikrai nesiskundžiu. Bet tiesiog kažkiek suprantu ir moteris, kurios į tokią situaciją pakliuvo.
Atsakyti
Nuo tos akimirkos, kai mano vyras pasišaipė: koks čia tau "darbas", skalbti ir pakeisti patalynę visuos namuos, aš jo patalynės nebekeičiu. bigsmile.gif Painformavau, kur rasti švarią ir tiek. Nuo tos dienos, kai mano vyras pareiškė, kokią čia nesąmonę pagaminau (išviriau sriubos, pasirodo, sriubų jis nemėgsta), jam asmeniškai nebegaminu (gaminu vaikams - tai, ką jie valgo ir mėgsta; vyras visados gali valgyti kartu su jais). Iš bado nenumirė, kartais netgi pyragą iškepa smile.gif Kažkada jam netiko mano skalbimo būdas - nuo tada nebesirūpinu jo marškinių ir kojinių švara, ir nieko - pasirodo, pats moka skalbykle naudotis smile.gif
Dabar pastebėjau, kad sulaukiu daugiau komplimentų negu kritikos; o ir darbų namuose sumažėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 04 vasario 2011 - 09:55
QUOTE(Hmmm... @ 2011 02 03, 16:08)
Ot buvau praleidusi biggrin.gif Metų topas - "be manęs jis iš bado numirtų" biggrin.gif Nu sorry, bet nebegaliu. Kokia Jūs reikšminga turbūt jaučiatės žmogų nuo lėtos mirties iš bado gelbėdama biggrin.gif Absurdas tikras biggrin.gif

Nu ir pavadint Jus auka arba tarnaite net liežuvis nesiverčia smile.gif Savanorė šventoji biggrin.gif

Savanorė šventoji buvo motina Teresė (R.I.P) biggrin.gif Ir su " neįgaliais" žemaičiais ji reikalų neturėjo biggrin.gif Taip kad šits apibūdinimas netinka. Paiškokim kitokio epiteto moterai biggrin.gif
Atsakyti
Ar aš jaučiuosi tarnaitė žinoma - taip. Nors turbut daugelis moterų irgi atlieka tą patį verda valgyt, tvarkosi, (ačiū Dievui yra skabimo mašinos), seka vaikams pasakas ko vyrai nelabai daro,bet....
Susiduriu su problema, kad pas mane viskas išlūžę, kai vyras nuimė pirmas spintos dureles, nes jos nulūžusios pagalvojau nieko, bet kai nulūžo antroji, ir trečioji ir nieko netaisoma unsure.gif taip baisiai supykau, kad ne be taip stengiausi tvarkytis, pradėjau nebeplaut grindų.... O dabar namuose baisu "košmar" doh.gif po biški stengiuosi jau tvarkyt, nes jau baisu pačiai, bet spintos durelės taip ir nesutaisytos doh.gif
Paklausit ko aš nerekiu ir neliepiu vyrui taisyt, ogi vieną dieną kai užrekiu jam reikia rasti įrankius, po savaitės užrekiu "negi neradai"jis praneša įrankiai darbe, vėl po savaitės rėkiu jis praneša įrankiai mašinoj, na o jau iš mašinos kuri prie namų stovi reikia daugiau nei mėnesio ar dviejų, ogal net ir metų (kai sutaisys pranešiu kiek laiko reikėjo) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2011 02 04, 13:28)
Ar aš jaučiuosi tarnaitė žinoma - taip. Nors turbut daugelis moterų irgi atlieka tą patį verda valgyt, tvarkosi, (ačiū Dievui yra skabimo mašinos), seka vaikams pasakas ko vyrai nelabai daro,bet....

Susiduriu su problema, kad pas mane viskas išlūžę, kai vyras nuimė pirmas spintos dureles, nes jos nulūžusios pagalvojau nieko, bet kai nulūžo antroji, ir trečioji ir nieko netaisoma unsure.gif taip baisiai supykau, kad ne be taip stengiausi tvarkytis, pradėjau nebeplaut grindų.... O dabar namuose baisu "košmar"  doh.gif po biški stengiuosi jau tvarkyt, nes jau baisu pačiai, bet spintos durelės taip ir nesutaisytos doh.gif

Paklausit ko aš nerekiu ir neliepiu vyrui taisyt, ogi vieną dieną kai užrekiu jam reikia rasti įrankius, po savaitės užrekiu "negi neradai"jis praneša įrankiai darbe, vėl po savaitės rėkiu jis praneša įrankiai mašinoj, na o jau iš mašinos kuri prie namų stovi reikia daugiau nei mėnesio ar dviejų, ogal net ir metų (kai sutaisys pranešiu kiek laiko reikėjo) lotuliukas.gif

Tfu tfu ftu žinoma, bet džiaugiuosi, kad nesu "daugelis" unsure.gif Valgyt šiuo metu dėl taip susiklosčiusių aplinkybių verda vyras (dažniausiai), nu tvarkausi gal daugiau aš, bet tai čia tik todėl, kad man labiau tos tvarkos "reikia" biggrin.gif vyras jai ne toks reiklus hihihi.gif Pasakas skaitom pagal grafiką - vieną vakarą aš, kitą - vyras biggrin.gif Nu žodž, ne visose šeimose moteris daro viską unsure.gif

Bet tai kad Jūs kažkaip ne nuo to galo pradedat unsure.gif Kam dabar tų grindų nebeplaut, jei jomis paskui bjauru pačiai vaikščiot? Jūs čia vyrą ar save bandot "pamokyt"? g.gif Jei jau imatės tokiu būdu "auklėt" savo vyriškį, tai "kirskit" per jam aktualias vietas - maistą (negamint jam, nedėt į lėkštę, nepaduot įrankių ir pan. - priklausomai nuo išlepinimo laipsnio smile.gif), rūbus (nerankiot, neskalbt, nelygint, nelankstyt, nedėliot į spintą) ir pan. Sugalvojot su tom grindim tai čia nesąmonę. Garantuoju, kad tas vyras net nepastebėjo, kad tų grindų neplovėt smile.gif Nusibaudėt save.

Nu ir vėl - kam rėkt daba dėl tų spintelių? Akivaizdu, kad tų durelių reikia tik Jums, o ne Jūsų vyrui. Nu tai atsikeli šeštadienį ryte, atsineši tuos įrankius iš mašinos ir susitvarkai cool.gif Nėr ten didelio mokslo irnesakyk.gif Maniškis paprastai negali žiūrėt, kaip aš prie jo įrankių artinuosi, tai tada daiktai susitaiso biggrin.gif Nu bet net jei ir nesutaisytų, aš asmeniškai pajaučiu nemenką malonumą padariusi kažką pirmą kartą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2011 02 04, 14:00)
... Nu tai atsikeli šeštadienį ryte, atsineši tuos įrankius iš mašinos ir susitvarkai cool.gif Nėr ten didelio mokslo irnesakyk.gif Maniškis paprastai negali žiūrėt, kaip aš prie jo įrankių artinuosi, tai tada daiktai susitaiso biggrin.gif Nu bet net jei ir nesutaisytų, aš asmeniškai pajaučiu nemenką malonumą padariusi kažką pirmą kartą biggrin.gif

Kai aš taip pirmą kartą padariau, mano diedas tik pečiais gūžtelėjo - įsižeidė mat. nebesišnekėjo blink.gif , nes - PADARIAU BLOGAI, t.y. NE TAIP KAIP JIS NORĖJO doh.gif ... bet kadangi jis ir toliau nieko nedarė, teko darytis viską pačiai - tai dabar jau greitai metai kai nekalba lotuliukas.gif Užtatai ramybė - noriu tvarkausi, noriu - ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilusa: 04 vasario 2011 - 14:17
QUOTE(Vilusa @ 2011 02 04, 15:15)
Kai aš taip pirmą kartą padariau, mano diedas tik pečiais gūžtelėjo - įsižeidė mat. nebesišnekėjo blink.gif , ne - PADARIAU BALOGAI, t.y. NE TAIP KAIP JIS NORĖJO doh.gif ...  bet kadangi jis ir toliau nieko nedarė, teko darytis viską pačiai - tai dabar jau greitai metai kai nekalba lotuliukas.gif Užtatai ramybė - noriu tvarkausi, noriu - ne...

Nu tai pats kaltas irnesakyk.gif O Jūs sutaupėt krūvą nervų ir sukūrėt ramesnę aplinką namie smile.gif Ir reikiami darbai padaryti, ir tyla - ramybė namie biggrin.gif Gi tikrai nebūtų buvę geriau, jei Jūs vietoj to, kad pačiai pasidaryt, būtumėt pusę metų riejusisi ir šūkavus, kad jis privalo tai padaryt smile.gif
Atsakyti
Tfu tfu ftu žinoma, bet džiaugiuosi, kad nesu "daugelis" unsure.gif Valgyt šiuo metu dėl taip susiklosčiusių aplinkybių verda vyras (dažniausiai), nu tvarkausi gal daugiau aš, bet tai čia tik todėl, kad man labiau tos tvarkos "reikia" biggrin.gif vyras jai ne toks reiklus hihihi.gif Pasakas skaitom pagal grafiką - vieną vakarą aš, kitą - vyras biggrin.gif Nu žodž, ne visose šeimose moteris daro viską unsure.gif

Tau pasisekė, kad vyras toks tvarkuolis nežinau ar daug tokių yra g.gif

Bet tai kad Jūs kažkaip ne nuo to galo pradedat unsure.gif Kam dabar tų grindų nebeplaut, jei jomis paskui bjauru pačiai vaikščiot? Jūs čia vyrą ar save bandot "pamokyt"? g.gif Jei jau imatės tokiu būdu "auklėt" savo vyriškį, tai "kirskit" per jam aktualias vietas - maistą (negamint jam, nedėt į lėkštę, nepaduot įrankių ir pan. - priklausomai nuo išlepinimo laipsnio smile.gif), rūbus (nerankiot, neskalbt, nelygint, nelankstyt, nedėliot į spintą) ir pan. Sugalvojot su tom grindim tai čia nesąmonę. Garantuoju, kad tas vyras net nepastebėjo, kad tų grindų neplovėt smile.gif Nusibaudėt save.

Jai maisto negaminsiu kaip vaikas g.gif jis kentės, rūbų tai jam niekad neskalbiu, nelyginu ir nerankioju schmoll.gif tai ir mano mama elgdavosi su tevu tad neisivaizduoju, kad gali būti kitaip

Nu ir vėl - kam rėkt daba dėl tų spintelių? Akivaizdu, kad tų durelių reikia tik Jums, o ne Jūsų vyrui. Nu tai atsikeli šeštadienį ryte, atsineši tuos įrankius iš mašinos ir susitvarkai cool.gif Nėr ten didelio mokslo irnesakyk.gif Maniškis paprastai negali žiūrėt, kaip aš prie jo įrankių artinuosi, tai tada daiktai susitaiso biggrin.gif Nu bet net jei ir nesutaisytų, aš asmeniškai pajaučiu nemenką malonumą padariusi kažką pirmą kartą biggrin.gif

Tai man ir taisyti viską reikia
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2011 02 04, 15:54)
1. Tau pasisekė, kad vyras toks tvarkuolis nežinau ar daug tokių yra g.gif

2. Jai maisto negaminsiu kaip vaikas g.gif jis kentės, rūbų tai jam niekad neskalbiu, nelyginu ir nerankioju schmoll.gif tai ir mano mama elgdavosi su tevu tad neisivaizduoju, kad gali būti kitaip 

3. Tai man ir taisyti viską reikia

1. Nu nesitvarko jis, sakiau gi biggrin.gif Arba tvarkosi, bet tik savaitgaliais, kai jau aš pradedu su šluota po namus lakstyt, tai ir jis ką nors prisideda biggrin.gif Arba valgyt daro (tai jam patinka labiau, nei tvarkytis) kad valyt nieko nereiktų biggrin.gif Kaip jau minėjau, valgyt daryt jam patinka, o be to susiklostė dabar taip, kad jis dažniausiai namie atsiduria anksčiau nei aš, tai turi pasirinkimą - sėdėti alkanas ir laukti kad pažiūrėt, ar labai pavargus bei valgyt nusiteikus aš grįšiu, arba pagamint ką nors vakarienei pats. Kadangi gamina jis puikiai ir moka kažkaip greičiau susisukt, tai ir padaro. O aš kartais grįžus nei valgyt noriu, nei į virtuvės pusę žiūrėt, tai liktų tokį vakarą nevalgęs ir tiek mastau.gif Tingėtų, tai nedarytų, nematau problemos g.gif Ir šiaip, būna gi ir pas mus, kad koks tai plintusas kelis mėnesius "neprisikala" ar dar kažkas, nu bet man tai netrukdo, o jei jau trukdo, tai plaktuką į rankas pasiimu biggrin.gif Atima jį iš manęs... gal bijo, kad vietoj plintuso į kokią sieną pataikysiu unsure.gif biggrin.gif

2. Ne, nu tai nereikia visai negamint, ale nebūtina gi pačiai ir vaikui kasdien sočią vakarienę valgyt smile.gif nu bent jau pas mus taip. Jei valgyt tingim gamint, tai sueina ir sumuštiniai su arbata ar dar kokie užkandžiai šaldytuve gulintys ir gaminimo nereikalaujantys. Ir vaikas valgo tą patį, ir mes. Nė vienas iš bado nemirštam irnesakyk.gif Aš tai rūbus skalbiu (nu ta prasme skalbiankė), nes vien tik iš savo ir vaiko kai kurių spalvų nepririnkčiau, o pustuštė skalbiankė man akis bado biggrin.gif

3. Mano asmenine nuomone, niekam nėra privaloma kažką daryti. Nu išimtis yra galbūt esminiai vaiko poreikių patenkinimai, kur pasirinkimo nėra, bet tai čia vyras ne prie ko. Jūs arba norit, kad tos spintelės "susitvarkytų", arba ne. Jei norit, Jūs turit tris variantus - pasidaryti pati, išsikviesti meistrą arba paprašyti vyro. Nu aišku, kraštutinis atvejas - nusipirkti naujas spinteles, ale jas vis tiek kam nors surinkt reiks biggrin.gif Nu žodžiu, jei meistro kviesti nesinori arba nėra iš ko, lieka tik du variantai - Jūs pati, arba vyras. Jei vyras yra tiek apkiautęs, kad keletą mėnesių ujamas vis tiek nesugeba tų varganų durelių prisukt, tai kas lieka Jums - ardytis ir rėkauti beigi minti įvairiais būdais ant miegančios vyro sąžinės, gadintis nervus sau ir vaikams, kelti skandalus namie ir t.t. ir pan. Arba pasidaryti pati smile.gif Renkatės Jūs.

Ir šiaip, jei vyras namuose - tik parazituojantis padaras, kuris nieko neveikia ir niekuom prie šeimos gerovės neprisidea, tai galbūt didžioji problema yra visai ne tvarkoje ar spintelių tvarkyme? Problemos tokiu atveju aš ieškočiau santykiuose. Nes visi kiti nesusikalbėjimai ar vienas kito negirdėjimas bei ignoravimas yra tik nevykusiai besiklostančių tarpusavio santykių pasekmė. O šalinti reikia priežastis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 04 vasario 2011 - 15:16
QUOTE(Hmmm... @ 2011 02 03, 10:12)
Išeitis visada yra. Tik išeitimis daug lengviau pasinaudoti toms, kurios nėra materialiai priklausomos nuo vyro malonės. Tai vienintelis trukdis, kuris gali sumažinti galimybes kažką keisti. Todėl moteris visų pirma turi būti savarankiška ir materialiai nepriklausoma. Kad ir kokiomis priemonėmis tai būtų pasiekiama.

Labai sutinku su siomis mintimis.
Nors skirtis tikrai nesiruosiu ir turiu be galo supratinga ir protinga vyra, bet man yra beprotiskai svarbu buti savarankiskai, zinoti, kad bet kokiu atveju neprazusiu, isgyvensiu, pati galiu uzsidirbti pinigu. Musu su vyru "finansai" bendri, bet reikalui esant susitvarkyciau ir pati.
Dziaugiuosi tuo kiekviena diena. Myliu savo nepriklausomybe ir laisve assa.gif

QUOTE(mutantė @ 2011 02 04, 12:28)

Kad nepades rekimas. Pripranta jie prie to. Isbandyta. Reikia imtis veiksmu. Cia panasiai kaip vaikus auklejant. Pasakai, kokios bus pasekmes, jeigu nedarys kaip tu sakai (siuo atveju nepades tvarkytis namuose). Ir butinai savo zodzio laikaisi. Pvz. pasakei, kad nebeskalbsi jo drabuziu - tai ir nebeskalbi. Pasakai, kad jam valgyti negaminsi - nebegamini. Jeigu vyras nera bukas ir tikrai myli savo zmona, tai tokiu atveju jis pasikeis, jeigu ne, tai dar reiketu pamastyti ar tikrai verta gaisti savo brangu laika su juo...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 02 04, 09:53)
Nuo tos akimirkos, kai mano vyras pasišaipė: koks čia tau "darbas", skalbti ir pakeisti patalynę visuos namuos, aš jo patalynės nebekeičiu.  bigsmile.gif Painformavau, kur rasti švarią ir tiek. Nuo tos dienos, kai mano vyras pareiškė, kokią čia nesąmonę pagaminau (išviriau sriubos, pasirodo, sriubų jis nemėgsta), jam asmeniškai nebegaminu (gaminu vaikams - tai, ką jie valgo ir mėgsta; vyras visados gali valgyti kartu su jais). Iš bado nenumirė, kartais netgi pyragą iškepa smile.gif Kažkada jam netiko mano skalbimo būdas - nuo tada nebesirūpinu jo marškinių ir kojinių švara, ir nieko - pasirodo, pats moka skalbykle naudotis smile.gif 
Dabar pastebėjau, kad sulaukiu daugiau komplimentų negu kritikos; o ir darbų namuose sumažėjo...

drinks_cheers.gif
Panasiai ir pas mus. Valgyti darau - prioritetas vaikai, ka jie megsta. Su parduotuvem tai surasau jam issamu sarasa ir pirmin. Jei neeina, sakau sedek su vaikais namuose (kad ju netampit po pardes), duok masina ir as varau (zinant mano pomegi vaikscioti ilgai ir nuobodziai per visas vitrinas stropiai pats vaziuoja). Pora kartu pakeite pampersus ir bande susitvarkyti su abiem bahuriukais pats (as specialiai isejau ir daviau laika jam pajausti visa 'kaifa' sedejimo namuose su 2iem padauzom), dabar jau negirdziu tokiu fraziu kad 'sedi namie nieko nedarai'...nu ir t.t.
Manau daug priklauso nuo to, ar moterys nepriklausoma finansiskai, ar turi alternatyvu gyvenime, nereikia daryti vyrus visatos centru, ir bijoti kad ras kita (geriau daranti valgyti, geresne seiminynke ar pan.), tegu jie bijo kad jus tokia grazi ir saunia ir gabi rasit kita mirksiukas.gif laikyti 'tonuse' taip sakant cool.gif
Atsakyti