aš prisidesiu prie tu mamyčiu ,kuriu vyrai nieko netvarko,nedaro valgyt ,neina i parduotuve ir dar negali valgyt pasiimt iš šaldytuvo.Išejau ryte i miesta ,susimoket mokesčius,maisto nusipirkt,kol visur aplaksčiau praejo pora valandu,o jis jau skambina sako grizk ,aš jau valgyt noriu.***** kaip susinervinau,sakau aš iš namu šaldytuvo neišsinešiau.
As jo tokio nepadariau. Jis toks buvo- iprates viska gauti ant leksteles. As prisitaikiau prie to. Bet kai atsirado dar vienas mazas zmogelis seimoje, pasidare perdaug sudetinga dviem rupintis ir saves nepamirst. Be to mane zeidzia nepagarba man ir neivertinimas.(tarsi as jo pavaldine buciau)
Jei jis pasakytu aciu, kad paruosiau vakariene, pagirtu uz sutvarkytus namus. Galu gale, pats pasisiulytu nueiti i parduotuve, o as galeciau pailseti- nebutu tokios temos apskritai.
Jei jis pasakytu aciu, kad paruosiau vakariene, pagirtu uz sutvarkytus namus. Galu gale, pats pasisiulytu nueiti i parduotuve, o as galeciau pailseti- nebutu tokios temos apskritai.
O as pabandysiu tau papriestarauti. Ir sutiksiu su ta nuomone, kad tu ji toki padarei. Ir galiu irodyti savo pavyzdziu. Mano vyras irgi buvo mamyciukas. Mamos valgyt padaryta, rubeliai isplauti, islyginti ir t.t. viskas panosen sukista. Net kai sunelis grizdavo apie 00 val. namo po musu pasimatymu, mamyte keldavosi ir suneliui valgyt sildydavo. O kai pradejom gyventi kartu, po to apsivedem, pas mus tokiu dalyku nera. Rubus lyginasi pats, kambarius issiurbliuoja, indus isplauna, kartais valgyt pasidaro, kai man ikvepimo nera, ir vaika pamaitina, pampersa pakeicia. Stengiames visus buitinius ir vaiko prieziuros darbus atlikti kartu. Ir nesvarbu, kad jis dirba, o as namie sedziu.
Pratint reikia nuo pat pradziu.
Net liezuvis nesivercia ka bepatarti
Panasu, kad taip ir yra...
Nesupyk
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 12:21)
Panasu, kad taip ir yra...
QUOTE(bravada @ 2005 03 18, 23:49)
...kol visur aplaksčiau praejo pora valandu,o jis jau skambina sako grizk ,aš jau valgyt noriu.
mane guodžia nors tai, kad ne pas mane vieną šitaip
Palaikau tave Missy ir visiškai nemanau, kad pati vyrą tokį pasidarei. Paprasčiausiai yra vyrų su kuriais gali daryti eksperimentus- bandyti perauklėti ir yra vyrų, kur geriau nutylėti ir "duoti durniui kelią". Aš, kaip ir tu, įsimylėjau valdingą savimylą. Ir sprendimai čia tiktai du: prisitaikyti ir ieškoti gerų bendravimo pusių (esu įsitikinus, jų tikrai yra) arba skirtis ir sugriauti tai, ką statei eilę metų, palikt vaiką be tėčio. Kuris sprendimas tau priimtinesnis, žinai tiktai tu viena. Stiprybės tau (jos prireiks, kad ir ką benuspręstum)!
QUOTE(Gugaicia @ 2005 03 19, 12:52)
Mano vyras irgi buvo mamyciukas. Mamos valgyt padaryta, rubeliai isplauti, islyginti ir t.t. viskas panosen sukista. Net kai sunelis grizdavo apie 00 val. namo po musu pasimatymu, mamyte keldavosi ir suneliui valgyt sildydavo. O kai pradejom gyventi kartu, po to apsivedem, pas mus tokiu dalyku nera. Rubus lyginasi pats, kambarius issiurbliuoja, indus isplauna, kartais valgyt pasidaro, kai man ikvepimo nera, ir vaika pamaitina, pampersa pakeicia. Stengiames visus buitinius ir vaiko prieziuros darbus atlikti kartu. Ir nesvarbu, kad jis dirba, o as namie sedziu.
Mano vyras irgi buvo vienturtis mamos islepintas sunelis, todel kai apsivedem jo motinai vos sirdis neplyso, kad jos vaikas nekrakmolintais marskiniais aprengtas
Vyrus reikia is pat pradziu (kaip vaikus )prie darbo pratinti,t.y prie namu ruosos
kadangi as dar nesu istekejusi bet mes gyvename kartu tai mano mylimaiusias ir valgyt gali padaryt ir marskinius svo isligina ir skarpetkes savo issiplauna
kartais patvarko nors po jo velgi tvarka reik daryti
As jau prisiziurejau i savo teva kuris net vagyt sau isidet negali...apsurdas
,beje savo busimaji jau pripratinau kad i parduotuve sreika vaikscioti dviese kad zinotu kiek kas kainuoja ir nezyzetu paskui
As jau prisiziurejau i savo teva kuris net vagyt sau isidet negali...apsurdas
sutinku su pasakymu jog moterys apcios uzsileidzia vyrus sau ant sprando, o poto verkia, kad sunku ir t.t. Is tiesu, mes pacios daznai sau nepalankias tasykles namuose nusistatom, bet manau niekad nevelu jas kiek pakoreguoti
pvz, pas mus, tai stengiamasi viska bendrai daryti.
vot as savaite namu netvarkiau, ne tai kad ikvepimo nebuvo, bet kad sirgau, o dar darbas,moxlai,vaikas tai visai
sakes
nu ir ka, pats vyriokas inicaityvos emesi
ir siaip mes beveik visad kartu apsipirkt einam
ir tvarkomes namus,arba valgyt gaminam
pvz, pas mus, tai stengiamasi viska bendrai daryti.
vot as savaite namu netvarkiau, ne tai kad ikvepimo nebuvo, bet kad sirgau, o dar darbas,moxlai,vaikas tai visai
ir siaip mes beveik visad kartu apsipirkt einam
Mani6kis irgi iš tų,kurie jei jau pinigus dirba,tai buity atostogauja...Kartais net iki pažaliavimo pikta,kai jis pasirodo visiškas nesusipratėlis tuose reikaluose,kurie liečia buitį,maistą,vaikų mitybą...Jei jau kartais pats savo iniciatyva teikiasi nuvažiuot į parduotuvę,tai jaučiasi labai daug nuveikęs
pargrįžta nupirkęs alaus,kokios šoninės keptos,raugintų agurkų - va,tipo,valgyt nupirkau.
tai sakau o vaikams ką?Nu taigi,sako,va,šoninės tegul pavalgo
nifiga nedaeina jam,kad vaikams reikia ir sriubos išvirt,ir daržovių,vaisių,sulčių....o kam,anot jo,tas lepinimas?ko yra,to tegul ir pavalgo...
arba kaip leliukas koks nusiperka sau kažkokių pudingų 5 indelius,kurių vaikai nemėgsta....
Nu žodžiu,užsileidau ant savo galvos.Laukiu,kol vaikai paaugs,pradėsiu dirbt,tada ir aš leisiu sau patingėt,paišlaidaut.Dabar tai tipo nieko neveikiu....
Nu žodžiu,užsileidau ant savo galvos.Laukiu,kol vaikai paaugs,pradėsiu dirbt,tada ir aš leisiu sau patingėt,paišlaidaut.Dabar tai tipo nieko neveikiu....
Amazing- o tu vyrui einant i parde, padaryk sarasiuka - morkytes, kopustukai ir t.t. Is kur jam tokiam uzimtam zinoti, ka tie vaikai valgo
Ir apskritai, retas vyras parduotuvej nuperka viska, ko reikia, jei nesinesa zmonos surasytos speros
aha,o po toklausytis bumbesių tipo ,,visokių nesąmonių prirašei...o tas kam,anas kam....išvirk puodą sriubos dienai ir gana..."dažniausiai pati einu
nes jei parašau kad nupirktų pvz gabaliuką mėsos,jis nuperka didžiausią GABALĄ ir grįžęs bumba,kad krūvą pinigų išleido,mat gėda jam mažomis porcijomis pirkt.
QUOTE(Amazing @ 2005 03 19, 22:25)
Nu cia dar kas?