Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

aš prisidesiu prie tu mamyčiu ,kuriu vyrai nieko netvarko,nedaro valgyt ,neina i parduotuve ir dar negali valgyt pasiimt iš šaldytuvo.Išejau ryte i miesta ,susimoket mokesčius,maisto nusipirkt,kol visur aplaksčiau praejo pora valandu,o jis jau skambina sako grizk ,aš jau valgyt noriu.***** kaip susinervinau,sakau aš iš namu šaldytuvo neišsinešiau. ax.gif
Atsakyti
As jo tokio nepadariau. Jis toks buvo- iprates viska gauti ant leksteles. As prisitaikiau prie to. Bet kai atsirado dar vienas mazas zmogelis seimoje, pasidare perdaug sudetinga dviem rupintis ir saves nepamirst. Be to mane zeidzia nepagarba man ir neivertinimas.(tarsi as jo pavaldine buciau)
Jei jis pasakytu aciu, kad paruosiau vakariene, pagirtu uz sutvarkytus namus. Galu gale, pats pasisiulytu nueiti i parduotuve, o as galeciau pailseti- nebutu tokios temos apskritai.

O as pabandysiu tau papriestarauti. Ir sutiksiu su ta nuomone, kad tu ji toki padarei. Ir galiu irodyti savo pavyzdziu. Mano vyras irgi buvo mamyciukas. Mamos valgyt padaryta, rubeliai isplauti, islyginti ir t.t. viskas panosen sukista. Net kai sunelis grizdavo apie 00 val. namo po musu pasimatymu, mamyte keldavosi ir suneliui valgyt sildydavo. O kai pradejom gyventi kartu, po to apsivedem, pas mus tokiu dalyku nera. Rubus lyginasi pats, kambarius issiurbliuoja, indus isplauna, kartais valgyt pasidaro, kai man ikvepimo nera, ir vaika pamaitina, pampersa pakeicia. Stengiames visus buitinius ir vaiko prieziuros darbus atlikti kartu. Ir nesvarbu, kad jis dirba, o as namie sedziu.
Pratint reikia nuo pat pradziu.
Atsakyti
Net liezuvis nesivercia ka bepatarti sad.gif

QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 12:21)
Visiskai nereaguoja. Galvoja, kad isprotejau doh.gif

Panasu, kad taip ir yra... sad.gif Nesupyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2005 03 18, 23:49)
...kol visur aplaksčiau praejo pora valandu,o jis jau skambina sako grizk ,aš jau valgyt noriu.

mane guodžia nors tai, kad ne pas mane vieną šitaip blush2.gif grąžintų kas laiką atgal - oi nebebūčiau blyn tarnaitės vietoje g.gif viska darytų pats kaip geras.nes kai pradedi ,,link to" lenkt pačioj pradžioj,tai vėliau turi rezultatą.O aš kaip kvaiša nutariau pradžioje jį palepint,tai dabar turiu tinginį ant savo galvos,kuris absoliučiai buityje nepadeda ir labai net nustemba,jei liepi pačiam kavos pasidaryt.Tai jis sugeba tik virdulį įjungt.O užplikau jau aš wub.gif Taip taip sutinku,mes pačios kaltos - užsileidžiam sad.gif
Atsakyti
Palaikau tave Missy ir visiškai nemanau, kad pati vyrą tokį pasidarei. Paprasčiausiai yra vyrų su kuriais gali daryti eksperimentus- bandyti perauklėti ir yra vyrų, kur geriau nutylėti ir "duoti durniui kelią". Aš, kaip ir tu, įsimylėjau valdingą savimylą. Ir sprendimai čia tiktai du: prisitaikyti ir ieškoti gerų bendravimo pusių (esu įsitikinus, jų tikrai yra) arba skirtis ir sugriauti tai, ką statei eilę metų, palikt vaiką be tėčio. Kuris sprendimas tau priimtinesnis, žinai tiktai tu viena. Stiprybės tau (jos prireiks, kad ir ką benuspręstum)!
Atsakyti
QUOTE(Gugaicia @ 2005 03 19, 12:52)
Mano vyras irgi buvo mamyciukas. Mamos valgyt padaryta, rubeliai isplauti, islyginti ir t.t. viskas panosen sukista. Net kai sunelis grizdavo apie 00 val. namo po musu pasimatymu, mamyte keldavosi ir suneliui valgyt sildydavo. O kai pradejom gyventi kartu, po to apsivedem, pas mus tokiu dalyku nera. Rubus lyginasi pats, kambarius issiurbliuoja, indus isplauna, kartais valgyt pasidaro, kai man ikvepimo nera, ir vaika pamaitina, pampersa pakeicia. Stengiames visus buitinius ir vaiko prieziuros darbus atlikti kartu. Ir nesvarbu, kad jis dirba, o as namie sedziu.

Mano vyras irgi buvo vienturtis mamos islepintas sunelis, todel kai apsivedem jo motinai vos sirdis neplyso, kad jos vaikas nekrakmolintais marskiniais aprengtas biggrin.gif . Tiesiog as ir pati buvau neblogai tevu palepinta ir visai nesiruosiau aplink savo brangiausia sokinet mirksiukas.gif . Manau, kad jei nuo pat bendro gyvenimo pradzios buciau uzsikrovus visa namu ruosa sau ant peciu, tai iki siol ja ir nesciau. Taigi, siandien dienai mano mieliausias ir rubus pats issilygina (dar ir mano, jei paprasau, islygina), kambarius tvarkytis padeda, net langus padeda valyt didelei kaimynu (vyru) nuostabai ir laiptine issluoja, kai as labai tingiu... Nors... retkarciais pamoralizuoja, kokia as netikus seimininke, o as nuolankiai tu moralu isklausau ir toliau gyvenu kaip gyvenau tongue.gif
Atsakyti
Vyrus reikia is pat pradziu (kaip vaikus )prie darbo pratinti,t.y prie namu ruosos smile.gif kadangi as dar nesu istekejusi bet mes gyvename kartu tai mano mylimaiusias ir valgyt gali padaryt ir marskinius svo isligina ir skarpetkes savo issiplauna blush2.gif kartais patvarko nors po jo velgi tvarka reik daryti biggrin.gif
As jau prisiziurejau i savo teva kuris net vagyt sau isidet negali...apsurdas gun_bandana.gif ,beje savo busimaji jau pripratinau kad i parduotuve sreika vaikscioti dviese kad zinotu kiek kas kainuoja ir nezyzetu paskui cool.gif
Atsakyti
sutinku su pasakymu jog moterys apcios uzsileidzia vyrus sau ant sprando, o poto verkia, kad sunku ir t.t. Is tiesu, mes pacios daznai sau nepalankias tasykles namuose nusistatom, bet manau niekad nevelu jas kiek pakoreguoti ax.gif
pvz, pas mus, tai stengiamasi viska bendrai daryti.
vot as savaite namu netvarkiau, ne tai kad ikvepimo nebuvo, bet kad sirgau, o dar darbas,moxlai,vaikas tai visai mega_shok.gif sakes doh.gif nu ir ka, pats vyriokas inicaityvos emesi thumbup.gif
ir siaip mes beveik visad kartu apsipirkt einam ax.gif ir tvarkomes namus,arba valgyt gaminam ax.gif
Atsakyti
Mani6kis irgi iš tų,kurie jei jau pinigus dirba,tai buity atostogauja...Kartais net iki pažaliavimo pikta,kai jis pasirodo visiškas nesusipratėlis tuose reikaluose,kurie liečia buitį,maistą,vaikų mitybą...Jei jau kartais pats savo iniciatyva teikiasi nuvažiuot į parduotuvę,tai jaučiasi labai daug nuveikęs doh.gif pargrįžta nupirkęs alaus,kokios šoninės keptos,raugintų agurkų - va,tipo,valgyt nupirkau. g.gif tai sakau o vaikams ką?Nu taigi,sako,va,šoninės tegul pavalgo blink.gif nifiga nedaeina jam,kad vaikams reikia ir sriubos išvirt,ir daržovių,vaisių,sulčių....o kam,anot jo,tas lepinimas?ko yra,to tegul ir pavalgo... mad.gif arba kaip leliukas koks nusiperka sau kažkokių pudingų 5 indelius,kurių vaikai nemėgsta....
Nu žodžiu,užsileidau ant savo galvos.Laukiu,kol vaikai paaugs,pradėsiu dirbt,tada ir aš leisiu sau patingėt,paišlaidaut.Dabar tai tipo nieko neveikiu.... g.gif
Atsakyti
Amazing- o tu vyrui einant i parde, padaryk sarasiuka - morkytes, kopustukai ir t.t. Is kur jam tokiam uzimtam zinoti, ka tie vaikai valgo smile.gif Ir apskritai, retas vyras parduotuvej nuperka viska, ko reikia, jei nesinesa zmonos surasytos speros biggrin.gif
Atsakyti
aha,o po toklausytis bumbesių tipo ,,visokių nesąmonių prirašei...o tas kam,anas kam....išvirk puodą sriubos dienai ir gana..."dažniausiai pati einu wub.gif nes jei parašau kad nupirktų pvz gabaliuką mėsos,jis nuperka didžiausią GABALĄ ir grįžęs bumba,kad krūvą pinigų išleido,mat gėda jam mažomis porcijomis pirkt. stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2005 03 19, 22:25)
mat gėda jam mažomis porcijomis pirkt. stupid.gif

Nu cia dar kas? blink.gif blink.gif Mandras gi tas tavo vyras ax.gif biggrin.gif
Atsakyti