Na man keista skaityt tokius postus - keista, kad galima leisti lipti sau ant galvos iki tokio lygio... Mano vyras irgi augo seimoj, kurioje valgyt 16 patiekalu kasdien, viskas riebu, mesiska (varskes apkepas pas juos desertui), pusryciams- koldunai (mamos gaminti) ir pan

Kai mes dar tik draugavom, viena savitgali sveitesi nama mama su jo sese (namas oi koks nemazas) - na mes irgi prisidejom - as puoliau dulkiu valyt ir liepiau jam grindis isplaut savo kambary. tai atleke tevai pasiziuret, kaip sunus grindis plauna - pasirodo tai jis pirma karta gyvenime daro!

Bet neatsikalbinejo, tiesiog nemokejo - reikejo parodyt, kaip plaut reikia
Siandien mes jau pora metu kaip kartu gyvenam, ir vaikutis musu 1,1m, sliauziojo nuo 6 men, o koridoriuj, virtuvej - linoleumas, jokiu kilimu, tai grindys ir pas mus plaunamos kasdien (su retom isimtim), ypac dabar taip bjauru lauke- daug prisinesa purvo nuo vezimo ir batu. Plauna kokius 5-6 k per savaite jis, ir 1-2 as (nes vistiek gerai visu kampu neisplauna, bet jau nieko nesakau). Jis jau priprato prie to, kad cia jo darbas ir plauna daznai jau kai vaikas miega (nes jis amzinai ilenda i kibira vandens) - apie 22 val. Valgyt dazniau darau as vakarais (ruosiam pietus kitai dienai ir abu nesames i darba), nors jis puikiai irgi moka ir jam ne problema padaryt, tik apsivercia labiau nei as. Indus plaunam abu. Kambari siurbiu kasdien, buna ir kelis kartus per vakara (kai vaikas valgo baronkas), jei reiktu jo paprasyciau, bet man patinka sis darbas.
Skalbia pas mus skalbimo masina, as sudedu ir ijungium jis isdziauna (as nepasiekiu

)
Dirbam abu, as isejau i darba kai vaikuciui buvo vos 6 men, bet net kai ir buvau namie, buvo taip pat - vakarais bau viska darydavom, nes vaikutis buvo labai neramus, vis verkdavo, visa diena ji nesiot reikedavo

Tiesa, tuo metu jis ji migdydavo (procedura uztrukdavo 1-2 val

)
Taigi, kaip issiauklesi, taip ir turesi.