Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

QUOTE(Elena @ 2005 03 18, 13:39)

Tu gal bandyk prašyt jo pagalbos, nu tipo: brangusis ar gali tą ir tą padaryti ax.gif .Kartais pasakyt reikia, ne visi vyrai viską mato.Jiems atrodo tai normalu, atėjau po darbo, paėmiau laikraštį, nugriuvau ant sofos ir basta. Dar geriau jei prie tos sofos vakarienė atvažiuoja...ir alus.

Prasau, kartais prisiprasau. Bet labai daznai po tokio jo "isnaudojimo" man savaite prikaisioja, kad jis labai jau geras yra(perdaug geras), nes isplove savaitgali grindis. Jei pasako, kad nori valgyti, tai man paciai leidzia spresti, ka daryti: blynus, troskinius, porcijinius mesos patiekalus. Nesakau, kartais bulves nuskuta. Bet vel- jei skusdamas ka nors pasidaro(isipjauna, prisiukslina aplink kibira) kalta as. Ir priekaistauja , kol pamirsta doh.gif
Tai tuo tarpu man paciai buna paprasciau pasidaryti ir neklausyti jo bumbejimu.
Be to- per diena nebandyk prasyti dvieju dalyku schmoll.gif - pasiunta kaip suo( tipo as jam bandau ant sprando uzlipti, isnaudoju).
Atsakyti
[quote=Missy,2005 03 18, 10:19]
....O vyras paprase vistiek nueiti jam alaus nupirkti....

nesupratau, o ka jis pats negalejo savo subines nunesti iki parduotuves ir nusipirkti alaus ?! O tu negali su draugemis pabendrauti?! Juk vaika augini, o ne kalejime sedi!
Atleisk, brangioji Missy, bet man atrodo, kad vyrelis laiko tave po padu. Pats laikas tau paciai keisti poziuri i save, jei pati nepasirupinsi savimi, patikek niekas kitas to nepadarys. Sekmes tau!
Atsakyti
Na gal, del tu barniu ir ne taip supratau ax.gif

O kas link mamu, tai tikra tiesa, mano vyras is tokios seimos...jo mama, kelesi anksciausiai, dare visiems pusryti, veliau pietus is 2 patiekalu, pavakarius, vakariene. Drabuzius visu skalbe, zodziu, visi buvo jos priziureti, namai sutvarkyti. Tad toki stai vyra as gavau biggrin.gif
Bet as savo vyro taip nelepinu ir nelepinsiu. Tarkim vyras neturi svariu kojiniu, tai sakau varyk, nusipirk, jei jau nekyla rankos i skalbenke imest. Arba del valgio, as negaminu, kai nenoriu, o pastebejau, kad maniskis tingi net iki saldytuvo nueit sumustini susitept (priprates, kad mamyte ant leksutes atnesa), tai ir sedi alkanas, neleksiu gi daba uz ji tepliot buterbrodu.
Taip, kad..gal motina siek tiek ir sugadino vyra, bet ne vien ji kalta, del dabartiniu jusu problemu smile.gif
Atsakyti
Tai ką jis veikia savaitgaliais?
Manau, kad šiuose santykiuose reikai padaryt pertrauką, vienam nuo kito pailsėt, išvažiuot kur nors, bo jus užpjovė rutina.
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 03 18, 13:52)
Arba del valgio, as negaminu, kai nenoriu, o pastebejau, kad maniskis tingi net iki saldytuvo nueit sumustini susitept (priprates, kad mamyte ant leksutes atnesa), tai ir sedi alkanas, neleksiu gi daba uz ji tepliot buterbrodu.

Seniau sutepdavau ir atnesdavau, dabar jau nebe...Pazanga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Faina @ 2005 03 18, 13:56)
Tai ką jis veikia savaitgaliais?
Manau, kad šiuose santykiuose reikai padaryt pertrauką, vienam nuo kito pailsėt, išvažiuot kur nors, bo jus užpjovė rutina.

Dazniausisi kompiuteris, TV, kompiuteris. Kartais isvaziuojame pas draugus, po parduotuves, pas save pasikvieciame sveciu, kartais vaziuojami i kavines pavalgyti, su draugais pabendrauti...
Atsakyti
oi oi oi situacija nepavydetina visko idemiai neparskaiciau bet susidare ispudis kad vyras vienturtis mamos sunelis ir didelis egoistas. Jus gyvenote 6 metus tik dviese ir visas demesys buvom jam dabar atsirado trecias zmogutis ir likusio demesio vyrui neuztenka.
Kazkas panasaus buvo ir mums po pirmojo vaikele (beje mes kartu jau 8 metai). Bet ilgas ir kantrus prisitaikymas prie pasikeitusios situacijos viska sudeliojo i savas vietas. Bet sioje vietoje vyras turi suvokti kad kaip buvo jau nebus. Jei jis to nesuvokia, ka gi labai gaila.
Ir dar nieko nuostabaus kad jis nepriziuri vaikucio. Is viso manau kad vyrai truputeli prisibijo mazu zmogeliuku.
O linkeciau nekreipti demesio i vyro ozius pabumbes ir praeis biggrin.gif
Atsakyti
Jei jau su finansais gerai, tai pasamdykit kokia moteryte, kuri kambarius sutvarkytu ir skalbut (lygintu). Galesi vaikiuku, kulinarija uzsiimti ir su draugem pabuti

Mazink savo darbus namuose po truputi - ne 7 kartus per savaite valyk dulkes o 6 (pradziai, veliau pereik iki 1 karto per savaite)
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 13:42)
As ta pati galvoju. Ir jo kelis kartus klausiau, bet atsakymas standartinis doh.gif ("-myliu, myliu")
O kad atsales, tai tikrai- pati turiu prasytis, kad pam...daznai atsisako doh.gif

Kad pasake, kad myli, tai nereiskai, kad myli.
Meile ne zodziais irodoma. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kuo toliau, tuo labiau aisku, kad pas jus problemos ne vien buityje. Vyras labai valdingas, kaip suprantu, nelinkes eiti i kompromisus, priprates, kad vykdytu jo nurodymus. Bet jis siek tiek uzsimirso, kad zmona - ne pavaldine... Nors ka as zinau, jei tu visus 7 metus prie jo taikeisi ir nuolankiai viska vykdydavai, tai galejo ir uzsimirsti... Nors tokia padetis jau isisenejusi, uzleista, taip sakant, vis tiek turi keisti situacija. Tu, kaip matau, esi labai kantri, ir kol kas viska "imi i save", bet ateity tai gresia sprogimu (is tavo puses) su neaiskiomis (nepalankiomis) pasekmemis. Isbandyk ivairius variantus, abu turit keistis. Bet pirmiausia turi susigrazinti jo pagarba, nes kazkaip jauciasi, kad jis taves visai nebevertina...
Atsakyti
Vat ir didziausia problema, kad nevertina jis manes. Suvokia , kad tokios neras ir buna salia. Bet tik salia, o ne kartu. Teisingai- seniau tik juo rupinausi, o dabar nebespeju. Mane nervina, kad jis nesupranta to. Reikalauja, kaip ir seniau.

Nu ka bandysiu kazka keisti, nors jau bandau metus- bergzdziai verysad.gif O jei ka- visada yra alternatyva eiti atskirais takais verysad.gif
Atsakyti
Na man keista skaityt tokius postus - keista, kad galima leisti lipti sau ant galvos iki tokio lygio... Mano vyras irgi augo seimoj, kurioje valgyt 16 patiekalu kasdien, viskas riebu, mesiska (varskes apkepas pas juos desertui), pusryciams- koldunai (mamos gaminti) ir pan blink.gif Kai mes dar tik draugavom, viena savitgali sveitesi nama mama su jo sese (namas oi koks nemazas) - na mes irgi prisidejom - as puoliau dulkiu valyt ir liepiau jam grindis isplaut savo kambary. tai atleke tevai pasiziuret, kaip sunus grindis plauna - pasirodo tai jis pirma karta gyvenime daro! blink.gif blink.gif blink.gif Bet neatsikalbinejo, tiesiog nemokejo - reikejo parodyt, kaip plaut reikia doh.gif
Siandien mes jau pora metu kaip kartu gyvenam, ir vaikutis musu 1,1m, sliauziojo nuo 6 men, o koridoriuj, virtuvej - linoleumas, jokiu kilimu, tai grindys ir pas mus plaunamos kasdien (su retom isimtim), ypac dabar taip bjauru lauke- daug prisinesa purvo nuo vezimo ir batu. Plauna kokius 5-6 k per savaite jis, ir 1-2 as (nes vistiek gerai visu kampu neisplauna, bet jau nieko nesakau). Jis jau priprato prie to, kad cia jo darbas ir plauna daznai jau kai vaikas miega (nes jis amzinai ilenda i kibira vandens) - apie 22 val. Valgyt dazniau darau as vakarais (ruosiam pietus kitai dienai ir abu nesames i darba), nors jis puikiai irgi moka ir jam ne problema padaryt, tik apsivercia labiau nei as. Indus plaunam abu. Kambari siurbiu kasdien, buna ir kelis kartus per vakara (kai vaikas valgo baronkas), jei reiktu jo paprasyciau, bet man patinka sis darbas.
Skalbia pas mus skalbimo masina, as sudedu ir ijungium jis isdziauna (as nepasiekiu biggrin.gif )
Dirbam abu, as isejau i darba kai vaikuciui buvo vos 6 men, bet net kai ir buvau namie, buvo taip pat - vakarais bau viska darydavom, nes vaikutis buvo labai neramus, vis verkdavo, visa diena ji nesiot reikedavo sad.gif Tiesa, tuo metu jis ji migdydavo (procedura uztrukdavo 1-2 val blink.gif )
Taigi, kaip issiauklesi, taip ir turesi.
Atsakyti