Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris

draugei prieš 2 metus darė cz rajoninio lygio ligoninėj, ji pati prašėsi bendros nejautros, tai skrandį zondavo. nors buvo ir negėrus-nevalgius.

mano kateteris irgi buvo su tuo maišeliu smile.gif . ten sesutės žiūri, kiek mililitrų prikapsi, tipo - rodiklis, kad viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(daivune @ 2009 12 29, 12:12)
Aš po antro cezario intensyvioj sususipažinau  su viena moterim jai padarė trečia cezari ir kartu sterilizaciją. Tik jos vyras nieko apie tai nežinojo. Sakė jai pati gydyt. pasiūlė. ax.gif

jei ne paslaptis tai kokioj cia ligoninej buvo?
nes pati asmeniskai domejausi siuo dalyku bet man buvo atsakyta kad to nedarytu g.gif daktarai....tai idomu pasidare ar tas dalykas visgi daromas ar ne?pagal parasyma supratau kad daroma mirksiukas.gif ar cia vilniui kur ar siaip kitam mieste? g.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 30, 07:07)
jei ne paslaptis tai kokioj cia ligoninej buvo?
nes pati asmeniskai domejausi siuo dalyku bet man buvo atsakyta kad to nedarytu  g.gif daktarai....tai idomu pasidare ar tas dalykas visgi daromas ar ne?pagal parasyma supratau kad daroma  mirksiukas.gif ar cia vilniui kur ar siaip kitam mieste? g.gif

man kiaušintakius cezario metu perrišo kmuk.
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2009 12 13, 21:50)
Sveikutės  4u.gif  norėčiau cezario aš, bet esu prisiklausiusi, jog naturalus gimdymas yra geriau ir sveikiau, tiek mamos, tiek mažylio atžvilgiu, bet pas mane sunkesnė situacija .. Turiu skydliaukę ir kiek esu apsiskaičiusi, tai naturalus gimdymas nelabai tinka, kai turi tokią bėdą, nes galima uždusti..  unsure.gif  g.gif  tai ką galėtumėt patarti? Vistik cezarį, ar naturalu, rizikuojant? Beje, girdėjau, jog atsitūpus irgi labai lengva..  smile.gif  gal kas iš praktikos žinot ? aaačiūūū  ax.gif

As turiu skydliauke, bet neuzdusau begimdydama biggrin.gif Isvis pirma karta girdziu toki dalyka kad su skydliauke didele rizika gimdyti naturaliai g.gif net niekas nebuvo uzsimines apie cezari smile.gif 4u.gif
Atsakyti
man abu kartus keteterį istatė kai buvo padarytas epidūras. Be nuskausminimo tai procedūra turėtu būti baisiai nemaloni schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 30, 06:00)
mano kateteris irgi buvo su tuo maišeliu  smile.gif . ten sesutės žiūri, kiek mililitrų prikapsi, tipo - rodiklis, kad viskas gerai.

Ir dar klausinejo ar pilvas gurgia,man isvis labai patiko prieziura po CO.
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2009 12 30, 21:28)
Ir dar klausinejo ar pilvas gurgia,man isvis labai patiko prieziura po CO.

biggrin.gif ir manęs klausė. nes jei gurgia - vadinas gerai ( operacijos met prastumdomos tos žarnos, tad kitos jaučia gana nemalonius simptomus). ir jokiu būdu liepė nesulaikyt dujų - noris bezdėt - tai ir purpsėk, langas atdarytas. biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivune @ 2009 12 30, 11:22)
man abu kartus keteterį istatė kai buvo padarytas epidūras. Be nuskausminimo tai procedūra turėtu būti baisiai nemaloni schmoll.gif

Man abu kartus įvedė kateterį prieš nejautrą, bet kad labai nemalonu būtų, tai nepasakyčiau. Kelias sekundes gi užtrunka. Aišku, mano operacijos buvo skubios, tai gal dėl to tas kateteris jau mažiausiai rūpėjo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 30, 22:13)
ir jokiu būdu liepė nesulaikyt dujų - noris bezdėt - tai ir purpsėk, langas atdarytas.  biggrin.gif  blush2.gif

O aš negalėjau perlipt per save blush2.gif Kai šalia kaimynė gulėjo, laikydavau užspaudus kiek galėjau blush2.gif čia viena iš svarbiausių priežasčių, kodėl šįkart žūtbūt noriu atskiros palatos blush2.gif
Atsakyti
Man buvo pirmas skubus CP, o antras planinis, nors plano neislaukem, gime viena diena anksciau negu planuota ir 8 dienomis anksciau nei buvo terminas, seses gimimo diena pasirinko wub.gif , bet kadangi visvien planuotas pjuvis, tai iskart , kai atvaziavom pjove ir kateteri state dar , kai jauciau, jausmelis nekoks, juodai nemalonus doh.gif ir dar, buvau privalgiusi, nes, kaip tik is vakaro sventem dukrytes gimtadieni, bet man niekas nei klizmutes state, nei skranzio plove schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineva: 02 sausio 2010 - 20:31
QUOTE(lineva @ 2010 01 02, 19:25)
Man buvo pirmas skubus CP, o antras planinis, nors plano neislaukem, gime viena diena anksciau negu planuota ir 8 dienomis anksciau nei buvo terminas, seses gimimo diena pasirinko wub.gif , bet kadangi visvien planuotas pjuvis, tai iskart , kai atvaziavom pjove ir kateteri state dar , kai jauciau, jausmelis nekoks, juodai nemalonus doh.gif ir dar, buvau privalgiusi, nes, kaip tik is vakaro sventem dukrytes gimtadieni, bet man niekas nei klizmutes state, nei skranzio plove schmoll.gif

Tai tikriausia nera labai butina ta klizma statyt g.gif Nors mano suvokimu patogiau turetu buti daryti cp kai zarnynas tuscias g.gif (na cia tik mano pamastymai)
Man klizma pakartotinai state po 2 dienu operacijos,cia Uk jauciu nestatis,tai pati planuoju tureti mikrolax del visa ko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2010 01 02, 20:51)
Tai tikriausia nera labai butina ta klizma statyt g.gif Nors mano suvokimu patogiau turetu buti daryti cp kai zarnynas tuscias g.gif

Skrandį zonduoja, jei daro bendrą nejautrą ( nes kitu atveju yra galimybė atsipilti, užspringti skrandžio turiniu ) - man taip aiškino.
O klizmutę aš buvau iš vakaro pasidariusi. (mikrolax). Į wc po operacijos rimtesnio reikalo ėjau trečią dieną. Pačiai nepavyko, akušerė davė žvakutę.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 01 03, 13:11)
Skrandį zonduoja, jei daro bendrą nejautrą ( nes kitu atveju yra galimybė atsipilti, užspringti skrandžio turiniu ) - man taip aiškino.
O klizmutę aš buvau iš vakaro pasidariusi. (mikrolax). Į wc po operacijos rimtesnio reikalo ėjau trečią dieną. Pačiai nepavyko, akušerė davė žvakutę.

As taip pat planuoju mikrolaxa pasidaryt is vakaro,ir dar ju veztis i ligonine. Siaubas kaip pamenu kaip man buvo uzkieteje viduriai visus 4men. kol maitinau blink.gif ir skysciu daug geriau ir siaip neikas is naturaliu produktu nepadejo,o mikrolaxas isbegdavo ir jokio veiksmo,kankinausi ziaurei doh.gif Tik nustojau maitint vel viskas i savas vezes stojosi.
Atsakyti