mano kateteris irgi buvo su tuo maišeliu
draugei prieš 2 metus darė cz rajoninio lygio ligoninėj, ji pati prašėsi bendros nejautros, tai skrandį zondavo. nors buvo ir negėrus-nevalgius.
. ten sesutės žiūri, kiek mililitrų prikapsi, tipo - rodiklis, kad viskas gerai.
QUOTE(daivune @ 2009 12 29, 12:12)
Aš po antro cezario intensyvioj sususipažinau su viena moterim jai padarė trečia cezari ir kartu sterilizaciją. Tik jos vyras nieko apie tai nežinojo. Sakė jai pati gydyt. pasiūlė. 
jei ne paslaptis tai kokioj cia ligoninej buvo?
nes pati asmeniskai domejausi siuo dalyku bet man buvo atsakyta kad to nedarytu
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 30, 07:07)
jei ne paslaptis tai kokioj cia ligoninej buvo?
daktarai....tai idomu pasidare ar tas dalykas visgi daromas ar ne?pagal parasyma supratau kad daroma
ar cia vilniui kur ar siaip kitam mieste? 
man kiaušintakius cezario metu perrišo kmuk.
QUOTE(secret_lover_ @ 2009 12 13, 21:50)
Sveikutės
norėčiau cezario aš, bet esu prisiklausiusi, jog naturalus gimdymas yra geriau ir sveikiau, tiek mamos, tiek mažylio atžvilgiu, bet pas mane sunkesnė situacija .. Turiu skydliaukę ir kiek esu apsiskaičiusi, tai naturalus gimdymas nelabai tinka, kai turi tokią bėdą, nes galima uždusti..
tai ką galėtumėt patarti? Vistik cezarį, ar naturalu, rizikuojant? Beje, girdėjau, jog atsitūpus irgi labai lengva..
gal kas iš praktikos žinot ? aaačiūūū 
As turiu skydliauke, bet neuzdusau begimdydama
man abu kartus keteterį istatė kai buvo padarytas epidūras. Be nuskausminimo tai procedūra turėtu būti baisiai nemaloni
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 30, 06:00)
. ten sesutės žiūri, kiek mililitrų prikapsi, tipo - rodiklis, kad viskas gerai.
Ir dar klausinejo ar pilvas gurgia,man isvis labai patiko prieziura po CO.
QUOTE(gretux @ 2009 12 30, 21:28)
Ir dar klausinejo ar pilvas gurgia,man isvis labai patiko prieziura po CO.
QUOTE(daivune @ 2009 12 30, 11:22)
man abu kartus keteterį istatė kai buvo padarytas epidūras. Be nuskausminimo tai procedūra turėtu būti baisiai nemaloni 
Man abu kartus įvedė kateterį prieš nejautrą, bet kad labai nemalonu būtų, tai nepasakyčiau. Kelias sekundes gi užtrunka. Aišku, mano operacijos buvo skubios, tai gal dėl to tas kateteris jau mažiausiai rūpėjo
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 30, 22:13)
ir jokiu būdu liepė nesulaikyt dujų - noris bezdėt - tai ir purpsėk, langas atdarytas.

O aš negalėjau perlipt per save
Man buvo pirmas skubus CP, o antras planinis, nors plano neislaukem, gime viena diena anksciau negu planuota ir 8 dienomis anksciau nei buvo terminas, seses gimimo diena pasirinko
, bet kadangi visvien planuotas pjuvis, tai iskart , kai atvaziavom pjove ir kateteri state dar , kai jauciau, jausmelis nekoks, juodai nemalonus
ir dar, buvau privalgiusi, nes, kaip tik is vakaro sventem dukrytes gimtadieni, bet man niekas nei klizmutes state, nei skranzio plove
QUOTE(lineva @ 2010 01 02, 19:25)
Man buvo pirmas skubus CP, o antras planinis, nors plano neislaukem, gime viena diena anksciau negu planuota ir 8 dienomis anksciau nei buvo terminas, seses gimimo diena pasirinko
, bet kadangi visvien planuotas pjuvis, tai iskart , kai atvaziavom pjove ir kateteri state dar , kai jauciau, jausmelis nekoks, juodai nemalonus
ir dar, buvau privalgiusi, nes, kaip tik is vakaro sventem dukrytes gimtadieni, bet man niekas nei klizmutes state, nei skranzio plove 
Tai tikriausia nera labai butina ta klizma statyt
Man klizma pakartotinai state po 2 dienu operacijos,cia Uk jauciu nestatis,tai pati planuoju tureti mikrolax del visa ko
QUOTE(gretux @ 2010 01 02, 20:51)
Tai tikriausia nera labai butina ta klizma statyt
Nors mano suvokimu patogiau turetu buti daryti cp kai zarnynas tuscias
Skrandį zonduoja, jei daro bendrą nejautrą ( nes kitu atveju yra galimybė atsipilti, užspringti skrandžio turiniu ) - man taip aiškino.
O klizmutę aš buvau iš vakaro pasidariusi. (mikrolax). Į wc po operacijos rimtesnio reikalo ėjau trečią dieną. Pačiai nepavyko, akušerė davė žvakutę.
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 01 03, 13:11)
Skrandį zonduoja, jei daro bendrą nejautrą ( nes kitu atveju yra galimybė atsipilti, užspringti skrandžio turiniu ) - man taip aiškino.
O klizmutę aš buvau iš vakaro pasidariusi. (mikrolax). Į wc po operacijos rimtesnio reikalo ėjau trečią dieną. Pačiai nepavyko, akušerė davė žvakutę.
As taip pat planuoju mikrolaxa pasidaryt is vakaro,ir dar ju veztis i ligonine. Siaubas kaip pamenu kaip man buvo uzkieteje viduriai visus 4men. kol maitinau