Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 22:15)
OK nieko nesakau apie Selltę.
Bet nuo kada negalima reikšti savo nuomonę??? ax.gif

Aliooo. Lissen to me!
Aš nesakau kad nuomonės negalima reikšti, aš tik sakau, jog dabartinės aplinkybės išdarko tavo nuomonę apie ją. Nes aš ją pažįstu. Todėl ir kimbu į atlapus, kai matau neteisybę laugh.gif

Beje, per kalėdinį vakarėlį nominacijas pas mus dalino. Gavau Metų Akiplėšos nominaciją laugh.gif Už tai kad visada kovoju už teisybę lithuania.gif
Atsakyti
Sveikos Miargai, pasiilgau jusu wub.gif na ir romanu priraset bigsmile.gif nespejau perskaityt, katik gryzau is tevu prisivalgiau balandeliu, kad galvojau pakilsiu,dar torto gabala...baisu....DG kartais isproteja del maisto bigsmile.gif nu nieko dar yra laiko,iki sevnciu grikiai spurda spintelese lotuliukas.gif

O siaip nzn kas cia vyksta, kaip mano mielosios gyvena su senukais,padangiu princais,banderasais ir kt,grozybemis...bet as esu susinervinus, nes itariu per kaledas busiu viena, nes visus atstumiau, pripresamasis neatsikabina, o jis mane erzina savo kalbos manieromis ir t.t.Tai va, kas su manim i kompanija pas DG i kaima?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 23:17)
Labiausia tau linkiu dabar susirasti mielą širdžiai darbą su daug diedų kolegų tongue.gif

Ačiū. laugh.gif

Aš nesakau kad nuomonės negalima reikšti, aš tik sakau, jog dabartinės aplinkybės išdarko tavo nuomonę apie ją. Nes aš ją pažįstu. Todėl ir kimbu į atlapus, kai matau neteisybę

Nuomonę jau esu senokai susidarius. O gal aš nenoriu jos pažinti.
Viskas- nieko nesakau.

Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 16, 23:19)
nespejau perskaityt, katik gryzau is tevu prisivalgiau balandeliu, kad galvojau pakilsiu,dar torto gabala...baisu....DG kartais isproteja del maisto bigsmile.gif  nu nieko dar yra laiko,iki sevnciu grikiai spurda spintelese lotuliukas.gif

Sorry.. bet pasakysiu. Mane žudo tavo fifiškos savybės. Tikrai. Esi normali, kūda merga, o jaudiniesi dėl to maisto kaip šimtakilograminė teta tongue.gif
Atsakyti
Nu va, pagulėjau su savo piliečiu (labai norėjosi jam pakalbėti su manim). Sakau, tu mažasis teroristas smile.gif "Bagladenas"? lotuliukas.gif Ateinu čia, žiūriu mažulytis Abžorytės ir GV mūšis įvykęs tongue.gif

Dabar pamaniau, Abžoryte, kad kitais metais dar aršiau savo nuomonę ginsi, ir galėsi sakyti visiems, kad mėnulis kaltas lotuliukas.gif Aš iš savo valdžios irgi turbūt sulaukčiau panašios nominacijos - kai visi sako, kad viskas gerai, tai Bjūti išstoja ir atskleidžia visus idėjos trūkumus tongue.gif O kiti tada tyliai sako: "aha, mes irgi taip galvojom" lotuliukas.gif

Oj, pakalbėjom apie darbą ir supratau, kad ateinančią savaitę gausiu patvirtintus galutinius planus 2008 doh.gif Ir gali būti, kad ateisiu čia garsiai pasikolioti, nes sprendimas jau bus galutinis ir neapskundžiamas... doh.gif

Kaip manot, žmogui atsikėlusiam 13.10 kada laikas į lovą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 16 gruodžio 2007 - 22:33
Mane šiandien užkniso GV postai fool.gif
Tolerancijos nulis. Imu ir pilu visą š, kas susigulėjo.
Nu sorry, nervas jama žiūrėt.
Ateisiu kitą dieną čia.
Čiau makau.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 23:26)

Sorry.. bet pasakysiu. Mane žudo tavo fifiškos savybės. Tikrai. Esi normali, kūda merga, o jaudiniesi dėl to maisto kaip šimtakilograminė teta tongue.gif

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Baisu čia šįvakar ir koją įkelti unsure.gif
O aš šiandien gavau meduoliuką ax.gif rolleyes.gif Turbūt reiks įsigyt eglutės šaką, kad turėčiau kur pasikabinti. powerpuff, ačiū 4u.gif Labai skaniai kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
Nebesuprantu kas cia darosi Abzoryte,GV????

Bjuti, o kaip tu manai kada laikas i lova zmogui atsikelusiam 14 val ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 22:26)
Nuomonę jau esu senokai susidarius. O gal aš nenoriu jos pažinti.
Viskas- nieko nesakau.

nu ir nesakyk.. irnesakyk.gif tongue.gif o man labai idomu kaip cia sita ragana gimusi vasara atrodo tongue.gif
Atsakyti
Negaliu žiūrėt į Abžorytę. Kartais labai įsijauti į teisybės ieškotoją, visko žinovę.

user posted image

Labanaktis.

QUOTE(Sellte @ 2007 12 16, 23:33)
o man labai idomu kaip cia sita ragana gimusi vasara atrodo  tongue.gif

tongue.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 16 gruodžio 2007 - 22:39
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 16, 23:33)
Nebesuprantu kas cia darosi Abzoryte,GV????
Bjuti, o kaip tu manai kada laikas i lova zmogui atsikelusiam 14 val ax.gif

Kas darosi? Būna dienų lyg tyčia smile.gif Manau, nereikia priimti nieko asmeniškai ax.gif Nors, mąstau dabar, jei ant manęs dabar pavarytų, gal irgi sureaguočiau? g.gif

Gal tam žmogui rytoj irgi galima keltis 14 val biggrin.gif O man tai kažkur 7.30 tongue.gif

Oj, mergos, davai už taiką smile.gif
Papildyta:
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 23:32)
Labas vakaras. Baisu čia šįvakar ir koją įkelti  unsure.gif
O aš šiandien gavau meduoliuką  ax.gif  rolleyes.gif Turbūt reiks įsigyt eglutės šaką, kad turėčiau kur pasikabinti. powerpuff, ačiū  4u.gif Labai skaniai kvepia  bigsmile.gif

Norėčiau meduolio ax.gif Valgomo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 23:37)
Kas darosi? Būna dienų lyg tyčia smile.gif Manau, nereikia priimti nieko asmeniškai  ax.gif  Nors, mąstau dabar, jei ant manęs dabar pavarytų, gal irgi sureaguočiau?  g.gif 

Gal tam žmogui rytoj irgi galima keltis 14 val biggrin.gif O man tai kažkur 7.30  tongue.gif

Oj, mergos, davai už taiką smile.gif

Nu jo ryt nedirbu as.... ax.gif

uz taika
user posted image
Atsakyti