Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 13:03)
Ai, dar sužinojau, kad vinių kalėjas naudojasi skype (tik aš dūra nesugalvojau jo paklausti skype vardo  ax.gif ) tai bandžiau ieškoti pagal vardą, bet nesėkmingai. Kažkaip pagalvojau, kad bendraudama skype galėčiau daug atviriau apie viską kalbėti ir kažkokia forma kada nors užklausčiau, ar jis žino, kad buvo pirmoji mano meilė  blush2.gif 

O negali tiesiog parašyti sms ir paklausti jo skype? smile.gif Nes kaip suprantu, jis tiesiog draugas, tai neturėtų kilti problemų tiesiog paklausti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 13:54)
Tundra tu.. kur vakar buvai??? Atėjo ji po vidurnakčio kai padorios moterys jau miega. Būtum šiek tiek anksčiau.
Niekaip nesuprasiu šitų optimistinių svarstymų.

Aš taip ir sakau, kad čia viskas per diedus, reik matai su jais į pasimatymus vaikščioti į kiną eiti. Sėdėčiau sau namie prie kompo, tai nors veiksmo nepražiopsočiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 17, 14:14)
O čia jau kažką praleidau  blink.gif  jis buvo tavo pirmoji meilė????????

O Kalėdų nelaukiu ir aš. Turėjau įsikelti į naują butą iki jų, tai galvojau, kad pirmas mano pirkinys bus kalėdų eglutė.. o gavosi taip, kad nežinia ar iki naujų metų suspėsiu  verysad.gif

Taip, buvo smile.gif BUvau įsimylėjusi jį nuo 13 iki beveik 17 metų ax.gif Platoniškai, žinoma smile.gif Vat ir smalsu, ar jis matė, kaip aš varvinau seilę ir kokiom akim į jį žiūrėjau lotuliukas.gif

Pas mane dar nėra eglės ir vaikas sako, gal nereikia, vistiek per kalėdas namie nebūnam g.gif Sakė, jam užtektų miniatiūrinės jo kambaryje ant palangės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 17 gruodžio 2007 - 13:21
Tai labai paprasta, rašai sms: klausyk koks tavo skype vardas ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 17, 13:15)
tai, kad velnias jis skorpionas  doh.gif , nelabai mes susišnekam.
Jis tyli aš kalbu. Aš bajeruoju, o jis žiuri veršiuko akimis  biggrin.gif O pasirodė pirmą vakarą toks priebajerio, toks playbojus, o tapo tokiu angelu  unsure.gif

Nu jooooo.. jau įsivaizduoju apie ką kalbi laugh.gif
Vandenis su skorpionu - sunku įsivaizduoti.. Nes turiu vieną draugę skorpionę, tai oioioi kokios mes skirtingos doh.gif

O mano Mėlynakis Avinas biggrin.gif Vandeniams avinai kaip ir nelabai pripaišomi, bet kolkas tikrai smagiai tauškiam apie viską laugh.gif Nors jo aviniškas užsispyrimas tikrai jaučiasi - tik kolkas gerąja prasme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 14:19)
Taip, buvo smile.gif BUvau įsimylėjusi jį nuo 13 iki beveik 17 metų  ax.gif  Platoniškai, žinoma smile.gif Vat ir smalsu, ar jis matė, kaip aš varvinau seilę ir kokiom akim į jį žiūrėjau  lotuliukas.gif

ir niekada jo rimtai nekabinai? tai kuris pirmas sukūrėte šeimą?

Oi kaip juokčiausi sužinojusi, kad ir jis tave įsikliopinęs buvo, bet kadangi abu kuklučiai, tai nė vienas iniciatyvos nesiėmėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dovyyyle, o kas pas tave meilės fronte? biggrin.gif Jokių cepelinų nešiotojų neatsirado? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 14:19)

Pas mane dar nėra eglės ir vaikas sako, gal nereikia, vistiek per kalėdas namie nebūnam  g.gif  Sakė, jam užtektų miniatiūrinės jo kambaryje ant palangės smile.gif

O tai kur senis man dovaną padės, jei eglės neturėsiu blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 17, 14:17)
Aš taip ir sakau, kad čia viskas per diedus, reik matai su jais į pasimatymus vaikščioti į kiną eiti. Sėdėčiau sau namie prie kompo, tai nors veiksmo nepražiopsočiau  mirksiukas.gif

Aš kaip užsislaptinus feministė galiu norodyti šimtą dvidešimt keturias priežastis kodėl diedai yra blogis, kurį reikia rauti su šaknim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 14:23)
Dovyyyle, o kas pas tave meilės fronte? biggrin.gif Jokių cepelinų nešiotojų neatsirado?  ax.gif

Tas pats vis dar biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 13:24)
Aš kaip užsislaptinus feministė galiu norodyti šimtą dvidešimt keturias priežastis kodėl diedai yra blogis, kurį reikia rauti su šaknim lotuliukas.gif

O aš myliu Marsiečius ir be jų negaliu gyventi laugh.gif
Atsakyti
Aš dabar taip pagalvojau, kad abu mano labai mylėti diedai, tokio pat ženklo kaip ir aš g.gif

Tai būtinai paklausiu jo skype smile.gif
Atsakyti