Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 13:32)
p.s. Penktadienį išvažiuoju iš Lietuvos- grįšiu tik sausį yahoo.gif
Trauksiu į Angliją.

Cool drinks_cheers.gif
Parsitemk kokį pilotą gryždama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 14:35)
Aga pioneer.gif

Abra kadabra
Šalimar šalimur
Vinys visos susiburkit
Ir Meilę Bjuti priburkit assa.gif

Vynys sukas
Vynys šoka
Bjuti pirmoji Meilė
Jau su ja vestuvių valsą šoka sokiai.gif
alc.gif

Nu dabar tik belieka tikėtis, kad navigacinė nepaves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 17, 14:34)
GV, užsipavydėjau tau visa  smile.gif
lauksim naujų shmutkių  lotuliukas.gif

Nevažiuoju šmutkintis. Važiuoju pailsėti nuo durnos Lietuvos. Draugės bute pagyvensiu. Ramiai ir tyliai.

p.s. Abžoryte burtažodis beveik tobulas.
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 14:38)
Cool  drinks_cheers.gif
Parsitemk kokį pilotą gryždama  mirksiukas.gif

Nenoriu aš tų diedų šiuo metu. Tiesiog negaliu žiūrėt į tuos vištakojus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 13:39)
Nevažiuoju šmutkintis. Važiuoju pailsėti nuo durnos Lietuvos. Draugės bute pagyvensiu. Ramiai ir tyliai.

Jėga! Aš irgi norėčiau turėti tokias galimybes ramiai pabėgti nuo visko smile.gif O ten Londone gali vaikštinėti po parkus ir praleisti dieną taip jėgiškai, kad tikrai nuo visko atitrūksti assa.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 13:41)
Nenoriu aš tų diedų šiuo metu. Tiesiog negaliu žiūrėt į tuos vištakojus laugh.gif

Na nenori tai nenori, nekišu ir nesiūlau. Kai norėsi, tikiuosi pati praneši smile.gif

O aš vis dar nooooooriu vyyyro biggrin.gif TIKRO VYRO thumbup.gif
Papildyta:
Man "visai nieko" atsiuntė mielą dainelę 4u.gif

Simone White: The Beep Beep Song wub.gif

Gal ir jums patiks 4u.gif
Atsakyti
Man šiandien taip ant visko pikto!
Ant jūsų irgi. Namie apsimeta, kad manęs nėra, tipo nemato, jūs irgi nematot... Visi jūs susitarę unsure.gif
Blem kaip noriu kuo toliau iš tos supistos Airijos!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 14:47)
Jėga! Aš irgi norėčiau turėti tokias galimybes ramiai pabėgti nuo visko smile.gif O ten Londone gali vaikštinėti po parkus ir praleisti dieną taip jėgiškai, kad tikrai nuo visko atitrūksti  assa.gif

Būsiu ne Londone.. toli toli nuo jo. Miestuke prie jūros. Viena. Galimybės.. Jas galima pasidaryti. Interneto neturėsiu cry.gif Per šventes su Jumis nebūsiu. Rytoj dar pabūnu čia su Jumis ir ate biggrin.gif Fainuma.
Atsakyti
Hanariete, matau aš tave, bet šiandien nenoriu parintis laugh.gif Tad pašnekėsim kitą dieną biggrin.gif

GV, na taip, galimybes galima pasidaryti, bet prioritetai ne tie šiuo metu. Aš geriau tuos pinigėlius pataupysiu pavasariui ant kalnų, nei nuomosiuos kažkurioje šalyje butuką tam kad pabėgti nuo visų smile.gif Bet jei neribotų nei pinigai, nei darbo laikas - tikrai norėčiau kur nors taip pabėgti iš Lietuvos. Nes ten kitaip, ten atsipalaiduoji, atitrūksti nuo visko, ten ir laikas bėga kitaip ir žmonės kitokie, o ir tu galiausiai grįžti šiek tiek kitoks 4u.gif
Atsakyti
Visai įdomus straipsnis:
Skubėk daryti gera [Dalia Vaitkienė, Žurnalas "Lilit"]
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 15:18)

nu jo.. pradėjau skaityti: "nupirk butą vienišai seseriai". gal aš jau geriau pirma pati sau tokius dalykus rūpinsiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 17, 14:23)
nu jo.. pradėjau skaityti: "nupirk butą vienišai seseriai". gal aš jau geriau pirma pati sau tokius dalykus rūpinsiu  doh.gif  doh.gif

jo jo, šitas sakinys man irgi užkliuvo biggrin.gif bet ne todėl kad man būtų gaila sesei buto, o todėl kad nelabai įsivaizduoju koks procentas Lietuvos gyventojų būtų mokūs tą padaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 17, 15:23)
nu jo.. pradėjau skaityti: "nupirk butą vienišai seseriai". gal aš jau geriau pirma pati sau tokius dalykus rūpinsiu  doh.gif  doh.gif

Oj, prajuokino lotuliukas.gif lotuliukas.gif O ką, negali nupirkti butuko tongue.gif Mažiuko kokio, 70kv.m lotuliukas.gif Arba gal nusiųsk straipsnį seseriai, gal jai ta idėja patiks ir ji nupirks tau mažiuką butuką prieš kalėdas ax.gif

Papildyta:
O klausykit, jūs darbe? Man totalus tingėjimas ax.gif Rasčiau ką veikti, bet nenoriu blink.gif Eičiau mielai į lovą, pasijungčiau rusiškąjį seksą ir miestą, įsipilčiau vyno taurę blush2.gif Gal dar vonioj pagulėčiau... O gal tiesiog pamiegočiau tongue.gif O dabar dar laukia darbo diena ir anglų kursai po to doh.gif

Čia man vienai taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 15:37)
Oj, prajuokino  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O ką, negali nupirkti butuko  tongue.gif  Mažiuko kokio, 70kv.m  lotuliukas.gif  Arba gal nusiųsk straipsnį seseriai, gal jai ta idėja patiks ir ji nupirks tau mažiuką butuką prieš kalėdas  ax.gif

Matyt, man su tuo skubėjimu daryti gera prastokai lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors mano sesutė ir supermoteris yra bigsmile.gif
Atsakyti