Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 16:30)
Pas draugus sodyboj, teminis vakarėlis smagi kompanija  yess.gif  sokiai.gif
Net biški prabudau  lotuliukas.gif

Dar viena teminė mergaitė laugh.gif Kas tu būsi?
Teminiai gal ir smagu, bet GV jų nemėgsta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 16:46)
Pamaniau turėsiu ką veikti, visus girdysiu "vaistukais", apsimausiu sexy baltą chalatuką - bus fun  lotuliukas.gif

Siaubas vistiek kažkoks doh.gif Sesutė- šakės.
Drąsi mergaitė.
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 17, 15:47)
Draugė išsigando, kad prisigerusi sesutė prie kitų vyriškių nepradėtų priekabiauti  lotuliukas.gif  žinai, tos mergos - tik pasirodo kompanijoje vieniša graži mergina iškart į savo vyriškius įsikabina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O aš nežinau kur naujus sutiksiu  verysad.gif

Nea, neišsigando, su ta pačia kompanija aš ir prieš tris metus sutikau ir prieš du, tai ten niekas nebus nustebintas niekuo biggrin.gif Bet paskui kai moralą atrašiau - tai sakė nekvies jokių ten pusbrolių biggrin.gif

Žinok man irgi buvo keista, kad taip anksti sužinojau kur švesiu, dažniausiai tai gaudavosi paskutinę dieną, tai manau dar ankstokai.. Sužinosi dar kur švęsi kai ateis laikas smile.gif

Ale aš labiau norėčiau su kokiu Mėlynakiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 16:52)

Ale aš labiau norėčiau su kokiu Mėlynakiu...  ax.gif

Planai visada gali pasikeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 17, 15:55)
Planai visada gali pasikeisti  mirksiukas.gif

Tiesiai Dievuliui į ausį topsecret.gif

Ale kaip tos iššokančios reklamos erzina ane?
Kaip galima neužsimanyti tooookio pyrago? doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 16:52)
Ale aš labiau norėčiau su kokiu Mėlynakiu...  ax.gif

Abžoryte. Užmušiu.. už pyrago dėliojimą biggrin.gif Kur tavo sąžinė. Tikrai linkiu, kad Mėlynakis kitą susirastų laugh.gif
Atsakyti
As irgi noreciau su kokiu vyruku sutikt sventes mielu, salia kurio jausciausi rami...bet kur toki rast.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 11:21)

Vandenis su skorpionu - sunku įsivaizduoti.. Nes turiu vieną draugę skorpionę, tai oioioi kokios mes skirtingos  doh.gif

as su mb cool.gif ziauru,geriau nereik lotuliukas.gif doh.gif
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 11:32)

p.s. Penktadienį išvažiuoju iš Lietuvos- grįšiu tik sausį yahoo.gif
Trauksiu į Angliją.

jei nepaslaptis i koki miesta? bigsmile.gif
mes is renginio jau,labai fainai pasibuvom thumbup.gif Kaledu senelis kazko mane labai ilgai kalbino,nenorejo isleist lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ups,laba diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 17, 17:00)
jei nepaslaptis i koki miesta? bigsmile.gif

Paslaptis. Pietuose Anglijos ax.gif
Atsakyti
Tema gan plati - žvaigždės visokios smile.gif Geriausia, lietuviškos lotuliukas.gif Kuo kičiškiau, tuo geriau lotuliukas.gif Bus karaoke, bet bus galima ir ne "savo" dainas dainuoti lotuliukas.gif Kuo būsiu, dar nežinau - galvoja sukasi ir Yva, ir Džordana, ir netgi Liveta biggrin.gif Daugiau tokių žvaigždžių, kurias būtų galima lengvai parodijuoti, nesugalvoju g.gif Idėjos - welcome ax.gif

O man kaip tik patinka teminiai vakarėliai tongue.gif Patinka galvoti idėjas, patinka, kai įsikūniji į kitą rolę - tuo, kuo gal nebūtum gyvenime niekada bigsmile.gif

Pamenu, per vieną naujaką, buvo laisva tema, bet reikėjo nebūti savimi. Ekspromtu sugalvojom, kad kiekvienas turi pristatyti savo kostiumą. Tai draugė buvo seksi sesutė lotuliukas.gif Per pasirodymą ištraukė visoms mergoms baltus chalatelius ir mokė kažkokio sesučių šokio sokiai.gif O namų šeimininkai buvo pionieriai - vyras su šortais ir baltom kojinėm iki kelių lotuliukas.gif Trimitas, vėliava. Netgi stalas buvo serviruojamas raudonomis servetėlėmis, o į keptą karpį buvo įsmeigta vėliavėlė su užrašu "Karpis visad gatavs" pioneers.gif

Man patinka, kai balius nebūna vien tik pagėrimas ir pašokimas. Man smagiausi baliai, kai būna kokia nors tema, būna užduočių, akcijų - atrakcijų tongue.gif

Jau laukiu naujako!!! yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 17, 17:00)
As irgi noreciau su kokiu vyruku sutikt sventes mielu, salia kurio jausciausi rami...bet kur toki rast.... g.gif

O aš šiuo momentu noriu tik tūso yu.gif sokiai.gif

O jei bernas atsiras, turės su manim tūsintis kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 17:08)
O jei bernas atsiras, turės su manim tūsintis kartu  lotuliukas.gif

Vargšiukas lotuliukas.gif
Teks būti Petreliu Kazlausku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 16:58)
Abžoryte. Užmušiu.. už pyrago dėliojimą biggrin.gif Kur tavo sąžinė. Tikrai linkiu, kad Mėlynakis kitą susirastų laugh.gif

A ko tu nervuojies? mirksiukas.gif Tu gi ne fyfa, kuri kilogramais rūpinasi tongue.gif Marš į artimiausią prekybcentrį ir neburk čia abžorkai mėlynakio izmienų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 17:10)
Vargšiukas lotuliukas.gif
Teks būti Petreliu Kazlausku doh.gif

A ko tu čia dabar pradėjai gailėtis tų vištakojų, ar kaip tu juos pavadinai? lotuliukas.gif Reiks ir bus Kazlausku, Zvonkum ar Rimiskiu kokiu lotuliukas.gif Tokia draugavimo su Grožiu kainaq lotuliukas.gif
Atsakyti
Drauge kviecia i kauna per kaledas, bet ten bus pripersamasis doh.gif nenoriu, jis lys prie manes, o as dar nzn ko noriu....Atvira pasiulymams tongue.gif 4u.gif

Bjuti, kaip faina teminiai vakarai, as tokiam rimtam teminiam vakare dar nedalyvavau ne kart..... bigsmile.gif
Atsakyti