Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 14:37)
Čia man vienai taip?  g.gif

Ne tau vienai lotuliukas.gif
Na totalus tingėjimas šiandien doh.gif Niekaip negaliu prisiversti dirbti. Sugebėjau dar tik 2 mailus parašyti, o kiek darbų, kiek darbųųųų doh.gif
Mielai pasitvarkinėčiau namus dabar, tada įsitaisyčiau po šiltu pledu ir paspoksočiau kalėdinę programą per teliką arba daug romantinių komedijų ax.gif Norėčiau sekmadienio šiandien biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, miargai biggrin.gif

Abžoryte, jau grįžai? Gerumėlis 4u.gif

Aš vis dar režime biuletenis - sesija, taigi internetas nepasiekiamas praktiškai.
Geros dienos, prisiduodu kad gyva.
Iki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 17, 14:52)
Sveiki, miargai  biggrin.gif
Abžoryte, jau grįžai? Gerumėlis  4u.gif

Aš vis dar režime biuletenis - sesija, taigi internetas nepasiekiamas praktiškai.
Geros dienos, prisiduodu kad gyva.
Iki smile.gif

Sveikute 4u.gif O tai tu ant biuletenio pasirodo, nė nežinojau. Nieko rimto?
Kaip gyvenimėlis lazdynėliuose einasi? biggrin.gif
Atsakyti
Vakar Lopų dieną, šiandien Tinginių laugh.gif
Esu prie tų tingiųjų- iš to tingėjimo net pyktis nesinori biggrin.gif
Oras liūdnas, migdantis..
Atsakyti
Va šitas straipsnis man labai patiko smile.gif Ypatingai, kai prisiklausiau iki gyvo kaulo, kokia aš zyzla laugh.gif

Noriu, kad pasikeistum! [Saulė Gradaitė, Vilniaus psichoterapijos ir psichoanalizės centras]
Atsakyti
Sveikutes, toms kurios nori buti namie ir tingisi dirbti pavydekit DG, neseniai islipusiai is lovos ir gerianciai kavai....

Kodel, tokios piktos siandien??

Populi, susiimk reikia mokytis, susiplanuok, as kazkada taip protingai dienotvarke buvau susidesciusi ir visi darbai ejo kaip sviestu patepti...O del Banderaso, juk sirdziai neisakysi... wub.gif

Haneriete, tu esi svarbi, pameni ka rasiau vakar per skype, nusiperki testa ir laukiu ziniu jeigu ka rasyk i skype...

Drugelis, dar dukryte serga???kaip naujas gyvenimas?

Bjuti, as nedirbu, kaip man gera...o jums geros dienos...

GV, nuotaikos pas tave ne kazka....gal po keliones atsigausi...

Abzoryte, darbas ne vilkas i miska nepabegs bigsmile.gif
Atsakyti
Šitas pats geriausias! Kaip tik visoms ir visiems, kurie šiuo metu yra vieni smile.gif Mums ir Viesului labai į temą laugh.gif
Vienišas ir… laimingas? [Brigita Berlinskaitė, Žurnalas "Psichologija Tau"]

Atsakyti
Galvoju, kaip čia būtų, jei imčiau ir užmigčiau ofise prie kompo? Ir seilė iš to saldumo nutystų? blink.gif Bandžiau ir muzikos expresyvios klausytis, ir kavos gerti... Ale nieks nepadeda blink.gif Gerai Abžorytė pasakė, gerai būtų kad šiandien būtų sekmadienis. lotuliukas.gif

Aš ką tik sulaukiau pasiūlymo naujakui yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Pas draugus sodyboj, teminis vakarėlis smagi kompanija yess.gif sokiai.gif

Net biški prabudau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 15:30)
Aš ką tik sulaukiau pasiūlymo naujakui  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif Pas draugus sodyboj, teminis vakarėlis smagi kompanija  yess.gif  sokiai.gif

Jėga ploja.gif Gal jau žinai kuo būsi? biggrin.gif

Aš vakar kaip tik burtų kelių sužinojau kokia mano rolė bus per naujaką lotuliukas.gif Čiut iš padų neiškritau lotuliukas.gif
Med. Sesutė lotuliukas.gif
Oi sakau, kad tik nebūtų taip, kad Sesutė padaugina ir ją pačią prireiks gydyti lotuliukas.gif

O šiaip tai aš visai norėčiau, kad man koks bernas pasiūlytų naujus su juo sutikti.. Bo ten pas draugus visi porom porom, tik aš už tvoros laugh.gif Vakar dar draugė piršliauti sugalvojo, sako mes tau pakviesim mano vyro pusbrolį laugh.gif Nu jau ne sakau, jau ką ką, bet vyrą aš pati susirasiu doh.gif O be to sesutė ir taip daug darbo turės, nebus kada su vyrais ten prasidėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 16:34)
Med. Sesutė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siaubas doh.gif Sesutė laugh.gif
Blogiau ar bebūna? laugh.gif

Straipsnių gal ir gerų idėjai, bet nemėgstu tokių pasianalizavimų skaityt.. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 15:44)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siaubas doh.gif Sesutė laugh.gif
Blogiau ar bebūna? laugh.gif

Straipsnių gal ir gerų idėjai, bet nemėgstu tokių pasianalizavimų skaityt.. ax.gif

Tai neskaityk smile.gif Gal kam bus įdomu, tai ir kraunu viską ką randu laugh.gif

Pirma reakcija ir man tokia buvo - šokas - sesutė mega_shok.gif
Ale paskui susitaikiau su ta mintimi biggrin.gif Pamaniau turėsiu ką veikti, visus girdysiu "vaistukais", apsimausiu sexy baltą chalatuką - bus fun lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 16:34)

O šiaip tai aš visai norėčiau, kad man koks bernas pasiūlytų naujus su juo sutikti.. Bo ten pas draugus visi porom porom, tik aš už tvoros laugh.gif Vakar dar draugė piršliauti sugalvojo, sako mes tau pakviesim mano vyro pusbrolį laugh.gif Nu jau ne sakau, jau ką ką, bet vyrą aš pati susirasiu  doh.gif  O be to sesutė ir taip daug darbo turės, nebus kada su vyrais ten prasidėti  lotuliukas.gif

Draugė išsigando, kad prisigerusi sesutė prie kitų vyriškių nepradėtų priekabiauti lotuliukas.gif žinai, tos mergos - tik pasirodo kompanijoje vieniša graži mergina iškart į savo vyriškius įsikabina lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O aš nežinau kur naujus sutiksiu verysad.gif
Atsakyti