Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 15:58)
Abžoryte. Užmušiu.. už pyrago dėliojimą biggrin.gif Kur tavo sąžinė. Tikrai linkiu, kad Mėlynakis kitą susirastų laugh.gif

tongue.gif assa.gif
Jei bus lemta susiras ir be burtų irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 17:13)
A ko tu nervuojies?  mirksiukas.gif  Tu gi ne fyfa, kuri kilogramais rūpinasi  tongue.gif Marš į artimiausią prekybcentrį ir neburk čia abžorkai mėlynakio izmienų  lotuliukas.gif
Papildyta:
A ko tu čia dabar pradėjai gailėtis tų vištakojų, ar kaip tu juos pavadinai?  lotuliukas.gif 

Aš juk bedarbė. Tai tokiom nesąmonėm pinigėlių neturiu laugh.gif Užtai ir pikta, kad kai kas žadina fantazijas tongue.gif

Žinai, netgi vištakojis pats didžiausias tokio dalyko nevertas smile.gif

Ir išvis tie teminiai labai jau daug humoro jausmo reikalauja biggrin.gif
Kurio ne visi turi... ax.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 17:15)
tongue.gif assa.gif
Jei bus lemta susiras ir be burtų irnesakyk.gif

Bet kaip galima tikėti lemtim? Nesąmonė. Bandžiau aš čia su Jumis persilaužti, bet .. visiška nesąmonė. Ką pati pasidarai tą turi ir ne kitaip.
Vyrą prisiburti irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 17 gruodžio 2007 - 16:26
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 17:16)
Aš juk bedarbė. Tai tokiom nesąmonėm pinigėlių neturiu laugh.gif Užtai ir pikta, kad kai kas žadina fantazijas tongue.gif

Žinai, netgi vištakojis pats didžiausias tokio dalyko nevertas smile.gif

Ir išvis tie teminiai labai jau daug humoro jausmo reikalauja biggrin.gif
Kurio ne visi turi... ax.gif

Nu man su jumoro jausmu ne problemos, mano draugams taipogi, tai teminiai vakarėliai man gėris irnesakyk.gif

Aš galvoju, kad vištakojis tikrai vertas būti ne tik kazlausku, bet ir netgi minedu kokiu lotuliukas.gif Už visas padarytas nuodėmes ir dar avansu tongue.gif

Sakai pyksti, kad kažkas žadina fantazijas? g.gif Man šiandien tokia nuotaika, kad noriu pasierzinti tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 16:08)
Tema gan plati - žvaigždės visokios smile.gif Geriausia, lietuviškos  lotuliukas.gif  Kuo kičiškiau, tuo geriau  lotuliukas.gif  Bus karaoke, bet bus galima ir ne "savo" dainas dainuoti  lotuliukas.gif  Kuo būsiu, dar nežinau - galvoja sukasi ir Yva, ir Džordana, ir netgi Liveta biggrin.gif Daugiau tokių žvaigždžių, kurias būtų galima lengvai parodijuoti, nesugalvoju  g.gif  Idėjos - welcome  ax.gif

Pas mane šis kalėdinis vakarėlis irgi buvo žvaigždės biggrin.gif O tiksliau visų laikų žymūs žmonės smile.gif Tai buvo ir Juozas Statkevičius ir Ozzy Ozburnas ir Pugačiova ir Cicinas ir Al Capone ir t.t. ir pan. smile.gif Karaokės metu maniau susilydysiu iš juoko, jau susiėmusi už pilvo žvengiau lotuliukas.gif Linksma buvo nerealiai thumbup.gif
O tik atvykus paparaciai fotkino prie raudono kilimo ir žvaigždėmis išklijuotos baltos uždangos. Prieš vakarėlį maniau bus popsova tema šiek tiek, bet Juozas Statkevičius ir visi Cicinai taip į rolę įsijautė, kad maniau susileisiu iš juoko thumbup.gif Buvo jėga 4u.gif

Bjuti, o gal nori būti tiesiog Merlin? biggrin.gif Peruko ir suknelės tereikėtų, iš karto būtum atpažįstama biggrin.gif

Marilyn Monroe "I Wanna Be Loved By You"
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 16:25)
Bet kaip galima tikėti lemtim? Nesąmonė. Bandžiau aš čia su Jumis persilaužti, bet .. visiška nesąmonė. Ką pati pasidarai tą turi ir ne kitaip.
Vyrą prisiburti irnesakyk.gif

Aš niekada netikėjau lemtimi thumbup.gif
Visada sakiau, kad likimą susikuriame patys mirksiukas.gif O čia tik mano mėgstamas išsireiškimas "jei bus lemta" smile.gif Bet aš ta "bus lemta" pati ir įtakoju mirksiukas.gif

O tu persilaužti net nebandyk smile.gif Geriausia būti savimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 17:29)

Sakai pyksti, kad kažkas žadina fantazijas?  g.gif  Man šiandien tokia nuotaika, kad noriu pasierzinti  tongue.gif 

Dar viena..Bet tavo pyragas atrodo sintetinis, aptekėjęs ir t.t Feee biggrin.gif Nors mėgsti teminius, bet kulinarė iš tavęs ne kokia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 17:36)
Dar viena..Bet tavo pyragas atrodo sintetinis, aptekėjęs ir t.t Feee biggrin.gif Nors mėgsti teminius, bet kulinarė iš tavęs ne kokia tongue.gif

Aš gal gera kulinarė, bet prasta fotografė lotuliukas.gif O gal prasta kulinarė, bet šiaip čiotka lotuliukas.gif Nieks gi nežino, kokia iš tiesų Bjūti lotuliukas.gif flirt.gif

Abžoryte - Merlin Monroe buvau pernai smile.gif Nelabai tik šukuosena pavyko - bet buvo raudonos lūpos ir balta suknelė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 17:40)
Nieks gi nežino, kokia iš tiesų Bjūti  lotuliukas.gif  flirt.gif

irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 16:40)
Abžoryte - Merlin Monroe buvau pernai smile.gif Nelabai tik šukuosena pavyko - bet buvo raudonos lūpos ir balta suknelė  tongue.gif

Geras bigsmile.gif Jėga biggrin.gif

Hm, tai gal tada kokia Madonna? biggrin.gif
Arba su kokia drauge būkit LNK blondinės lotuliukas.gif Bent pasikreizėsit thumbup.gif
Atsakyti
Galvoju, kad lengviausia parodijuoti bus Zvonke lotuliukas.gif Reiks skudurynuose tik riožinių rūbelių pasižvalgyti ir tvarka lotuliukas.gif

Ale vat kaip man nuotaiką pakėlė šiandien smile.gif Ir miego beveik nebenoriu lotuliukas.gif Meilė darbui neatsirado, nes dabar galva užimta galvojimu - kuo man būti užaugus ax.gif Uch, kaip man dabar linksma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 17:50)
Uch, kaip man dabar linksma wink.gif

Ką aš žinau...? Moteriai, kuriai virš trisdešimt lįst į ružavus skudurus, klykaut kaip kokiai nepilnametei.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 14:32)
Jei senis bus protingas ras kur padėti dovanas. Nebūtinai ta eglė. Štai aš jos neturiu ir tikriausiai nesipuošiu.

p.s. Penktadienį išvažiuoju iš Lietuvos- grįšiu tik sausį yahoo.gif
Trauksiu į Angliją.

***, kai tau gerai... pavydžiu , imk mane kartu 4u.gif nes užpavydėsiu juodai.

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 17, 16:29)
Sveikutes, toms kurios nori buti namie ir tingisi dirbti pavydekit DG, neseniai islipusiai is lovos ir gerianciai kavai....

Kodel, tokios piktos siandien??

Populi, susiimk reikia mokytis, susiplanuok, as kazkada taip protingai dienotvarke buvau susidesciusi ir visi darbai ejo kaip sviestu patepti...O del Banderaso, juk sirdziai neisakysi... wub.gif

[

susiimk, ką jau čia imtis liko viena naktis, tai ir planuoti nebėra ko....

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 16:46)
Tai neskaityk smile.gif Gal kam bus įdomu, tai ir kraunu viską ką randu laugh.gif

Pirma reakcija ir man tokia buvo - šokas - sesutė mega_shok.gif
Ale paskui susitaikiau su ta mintimi biggrin.gif Pamaniau turėsiu ką veikti, visus girdysiu "vaistukais", apsimausiu sexy baltą chalatuką - bus fun  lotuliukas.gif

Kaip faina sesutė bigsmile.gif , per mano mergvakarį panos buvo sesutės
. Nerealiai buvo. foto nerodysiu, net neprašyk schmoll.gif bo mirsit iš pavydo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 17, 16:59)
Kaip faina sesutė  bigsmile.gif , per mano mergvakarį panos buvo sesutės
. Nerealiai buvo. foto nerodysiu, net neprašyk  schmoll.gif  bo mirsit iš pavydo  lotuliukas.gif

Geras bigsmile.gif O tai gal bent išduotum paslaptį iš kur trumpus baltus chalatėlius gavo? biggrin.gif
Atsakyti