Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 17:57)
Ką aš žinau...? Moteriai, kuriai virš trisdešimt lįst į ružavus skudurus, klykaut kaip kokiai nepilnametei.. ax.gif

Apsispręsk, GV, tau juk niekada mano amžius nebuvo kliūtis tongue.gif Kaip čia dabar užkliuvo lotuliukas.gif

O kai čia klykauju, irgi kaip nepilnametė atrodau? lotuliukas.gif

Bet aš be galo gerbiu tavąją nuomonę drinks_cheers.gif Tik man smagu turėti ir savąją tongue.gif Praverčia prie ūkės
laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 18:06)
Apsispręsk, GV, tau juk niekada mano amžius nebuvo kliūtis  tongue.gif 

Melavau dėl to amžiaus tikriausiai tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 18:15)
Melavau dėl to amžiaus tikriausiai tongue.gif

O, tai GV ir melagė pasirodo tongue.gif Negražu, mieloji, meluoti nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 18:19)
O, tai GV ir melagė pasirodo  tongue.gif Negražu, mieloji, meluoti  nono.gif

Niekada niekuo nepasitikėk smile.gif Mamuke, nemokyk manęs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 18:26)
Niekada niekuo nepasitikėk smile.gif Mamuke, nemokyk manęs tongue.gif

Nori pasikandžioti? Na, man nuotaika gera, gadintis jos nesiruošiu tongue.gif Mokyti tave -ne mano darbas ir pašaukimas smile.gif Esi faina pana, lieku prie savo nuomonės. Kuo pasitikėti, kuo ne - klausau šeštojo jausmo. Jei pasirodys, kad klydau, pasitikėdama tavimi - vertinsiu tai, kaip gyvenimo pamoką smile.gif Bet šeštasis jausmas sako, kad tikroji GV, ta, kuri buvo iki šio savaitgalio.

Byla baigta.
Atsakyti
Ech, kaip čia neįdomu schmoll.gif

Varau po pasishopinti assa.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 18:45)
Ech, kaip čia neįdomu  schmoll.gif

Nebaisu prieš šventes lįsti į pardes? blush2.gif Aš tai laukiu išpardavimų po naujako, dabar tai net nerizikuoju lįsti kur nors tongue.gif

Tema paskutiniuoju metu kažkokia nebeskani tapo blink.gif Liūdna... Kita vertus, gal tai ženklas, kad reikia pradėti realiame pasaulyje daugiau būti ir su realiais žmonėm daugiau bendrauti? g.gif Bet aš vistiek tikiuosi meeto sausio 18 smile.gif Ir tikiuosi, kad čia laikinas užtemimas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 18:49)

Tema paskutiniuoju metu kažkokia nebeskani tapo  blink.gif Liūdna... Kita vertus, gal tai ženklas, kad reikia pradėti realiame pasaulyje daugiau būti ir su realiais žmonėm daugiau bendrauti? g.gif  Bet aš vistiek tikiuosi meeto sausio 18 smile.gif Ir tikiuosi, kad čia laikinas užtemimas smile.gif

man atrodo, mergaitėms čia prieššventinis liūdesys.. sako, žmonės tada labiausiai pajunta kai nėra ypatingo artimo žmogučio šalia...
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 17, 18:56)
man atrodo, mergaitėms čia prieššventinis liūdesys.. sako, žmonės tada labiausiai pajunta kai nėra ypatingo artimo žmogučio šalia...

Tikriausiai, jau ir as tai imu jausti.......
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 18:45)
Ech, kaip čia neįdomu  schmoll.gif

Geru pirkiniu, i akropoli varai?
Atsakyti
Sakot temą neskaninu.. Supratau biggrin.gif
Atsakyti
GV kas tau darosi paskutiniu metu?>>>>
Atsakyti
MANO nuomone,GV gyvai demesio truksta,to pasekoje bando jo taip issireikalaut cia rolleyes.gif
kam kavos?einu dar vieno puodelio biggrin.gif
Atsakyti