Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 17, 19:09)
MANO nuomone,GV gyvai demesio truksta,to pasekoje bando jo taip issireikalaut cia  rolleyes.gif
kam kavos?einu dar vieno puodelio biggrin.gif

aciu as kakava geriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 17, 19:06)
GV kas tau darosi paskutiniu metu?>>>>

Ne tavo reikalas tongue.gif

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 17, 19:09)
MANO nuomone,GV gyvai demesio truksta,to pasekoje bando jo taip issireikalaut cia  rolleyes.gif

Taip. Man dėmesio trūksta, veiklos.
Kokių dar pastebėjimų turi?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 16:13)

Taip. Man dėmesio trūksta, veiklos.
Kokių dar pastebėjimų turi?

nemazai,ale ir tiek ,kad daznai forume zmones buna visiskai kitokie nei realybej,nes cia gali sau leist tai,ko tikrai ne visad leidzia realybej rolleyes.gif
jetus,noriu skambint del darbo,ale vis kaupiuos doh.gif nors speju jo gal neber jau laisvo,ale vis kazkaip g.gif reik pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Gimusi_vasarą,2007 12 17, 19:13]
Ne tavo reikalas tongue.gif

Nu aisku
Atsakyti
Sveikos braškės smile.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 17, 19:13)
aciu as kakava geriu bigsmile.gif

Aš šiandien jau 2 puodelius išgėriau doh.gif

Neturiu visai nieko papasakoti unsure.gif
Atsakyti
Kai būna blogas periodas, žmonės reaguoja labai skirtingai. Vieni išsikalba, gali priimti pagalbą. Kiti to nemoka - natūra kitokia. Nei vieni, nei kiti nėra nei blogesni, nei geresni. Tik antriesiems gal sunkiau patiems. Apskritai, jiems kiekvienas aplinkinių klausimas ir norėjimas padėti sukelia pyktį.

Tai buvo trumpas Grožio filosofinis intarpas. Jis apie nieką konkrečiai. Bet koks sutapimas su konkrečiai personažais - tik atsitiktinumas. Kadangi sėdžiu ofise viena ir laukiu anglų kursų, leidžiu sau pamąstyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 19:30)
Kai būna blogas periodas, žmonės reaguoja labai skirtingai. Vieni  išsikalba, gali priimti pagalbą. Kiti to nemoka - natūra kitokia. Nei vieni, nei kiti nėra nei blogesni, nei geresni. Tik antriesiems gal sunkiau patiems. Apskritai, jiems kiekvienas aplinkinių klausimas ir norėjimas padėti sukelia pyktį.

Tai buvo trumpas Grožio filosofinis intarpas. Jis apie nieką konkrečiai. Bet koks sutapimas su konkrečiai personažais - tik atsitiktinumas. Kadangi sėdžiu ofise viena ir laukiu anglų kursų, leidžiu sau pamąstyti smile.gif

Grozis filosofuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 19:30)
Kai būna blogas periodas, žmonės reaguoja labai skirtingai. Vieni  išsikalba, gali priimti pagalbą. Kiti to nemoka - natūra kitokia. Nei vieni, nei kiti nėra nei blogesni, nei geresni. Tik antriesiems gal sunkiau patiems. Apskritai, jiems kiekvienas aplinkinių klausimas ir norėjimas padėti sukelia pyktį.

Bjuti kaip visad protingai ir rimtai.
Šiaip labai pritariu, nes kiekvienas į viską reaguoja skirtingai...
Aš paprastai laukiu kol mane kas paguos, nors ir nepasisakau, bet mintyse sau sakau "kad, ei, žmonės, nejau nematot? blogai man" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 17, 19:27)
Sveikos braškės smile.gif
Aš šiandien jau 2 puodelius išgėriau  doh.gif

Neturiu visai nieko papasakoti  unsure.gif

Labas, kaip tavo meiles?? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 17, 19:34)
Labas, kaip tavo meiles?? wub.gif

Nežinau. Esu labai pasimetusi ir jau gal porą savaičių jaučiuos kaip iš gero meilės romano unsure.gif
Tebepatinka klasiokas (myliu...), bet susitikinėju su kitu... (toliau klasiokas bus Saulius, o anas Mindaugas)
Tai vat tą Saulių matau kasdien, dėl ko man labai sunku... kažkaip keista savijauta doh.gif rolleyes.gif
O Mindaugas rašo, kad manęs pasiilgo, nori susitikt, bet aš abejoju... cool.gif Ir vakar vakare (grįžęs po kelionės!) siūlė susimatyt, bet buvo per vėlu... Garantuoju, kad aš jam labai patinku, o jis man tik truputį, kadangi ištisai galvoju apie Saulių...

Ką daryti? blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 17, 19:41)
Nežinau. Esu labai pasimetusi ir jau gal porą savaičių jaučiuos kaip iš gero meilės romano  unsure.gif
Tebepatinka klasiokas (myliu...), bet susitikinėju su kitu... (toliau klasiokas bus Saulius, o anas Mindaugas)
Tai vat tą Saulių matau kasdien, dėl ko man labai sunku... kažkaip keista savijauta doh.gif  rolleyes.gif
O Mindaugas rašo, kad manęs pasiilgo, nori susitikt, bet aš abejoju... cool.gif  Ir vakar vakare (grįžęs po kelionės!) siūlė susimatyt, bet buvo per vėlu...  Garantuoju, kad aš jam labai patinku, o jis man tik truputį, kadangi ištisai galvoju apie Saulių...

Ką daryti? blush2.gif  unsure.gif

Cia tik tu pati geriausiai zinai, kaip tau elgtis ir ka jaucia tavo sirdute...taip kad nuspresk wub.gif
Atsakyti
Galima prie jusu prisideti? Pries sventes velniskai liudna 4u.gif
Atsakyti