Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 14, 16:57)
Na taip, intravertai, ekstravertai - viena tai daug ką pasako.
Ekstravertams, tame tarpe įsiskaičiuoja ir abžora, žmonių buvimas ne tik kad netrukdo, bet jo netgi ir norisi. Intravertams - atvirkščiai, kad ir koks jiems būtų brangus ir svarbus žmogus, jiems norisi nuo visko atitrūkti ir pabūti su savimi. Intravertams geriau sekasi būti vienišiams. Todėl man likti vienai ir būdavo panašu į pasaulio pabaigą, kas kitam atrodo labai normali būsena smile.gif

taip, teisybė smile.gif
bet pavyzdžiui, man.. žmonių reikia, manęs pilna visur, kur kas vyksta, tačiau būna, kad grįžus, norisi pabūti vienai..pailsėti nuo visų..nieko neveikti..
nors tikrai dažnai smagu būtų ir visos dienos rūpesčius su kuo nors pamiršt..
gal aš dar nepribrendau labai rimtiems santykiams, gal jų bijau.. nesistengiu šito slėpti..tik labai tikiuos, kad sutiksiu savo žmogų ir tokių "problemų" nekils smile.gif

linksmo vakaro ir Tau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 14 gruodžio 2007 - 16:10
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 14, 16:05)
taip, teisybė smile.gif
bet pavyzdžiui, man.. žmonių reikia, manęs pilna visur, kur kas vyksta, tačiau būna, kad grįžus, norisi pabūti vienai..pailsėti nuo visų..nieko neveikti..
nors tikrai dažnai smagu būtų ir visos dienos rūpesčius su kuo nors pamiršt..
gal aš dar nepribrendau labai rimtiems santykiams, gal jų bijau.. nesistengiu šito slėpti..tik labai tikiuos, kad sutiksiu savo žmogų ir tokių "problemų" nekils smile.gif
linksmo vakaro ir Tau  bigsmile.gif

Mano ex buvo lygiai toks pat smile.gif Intravertas ir nereiškia, kad jis užsidaręs nuo visų. Jis bendraja, jo taip taip gali būti visur daug, bet būtent tuo ir skiriasi nuo ekstraverto, kad jam prisireikia tos vienatvės, pasibuvimo su savimi. Ekstravertai to dažnai nesupranta ir priima labai asmeniškai.
Galėčiau visą teoriją dabar pavaryti čia laugh.gif Kai buvo klausimų metas, nepatingėjau tuo pasidomėti lotuliukas.gif
Tiesiog skirtingi mes, o tuo ir įdomūs vieni kitiems smile.gif

Dabar jau tikrai ikiiiii! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 14, 17:18)
Mano ex buvo lygiai toks pat smile.gif Intravertas ir nereiškia, kad jis užsidaręs nuo visų. Jis bendraja, jo taip taip gali būti visur daug, bet būtent tuo ir skiriasi nuo ekstraverto, kad jam prisireikia tos vienatvės, pasibuvimo su savimi. Ekstravertai to dažnai nesupranta ir priima labai asmeniškai.
Galėčiau visą teoriją dabar pavaryti čia laugh.gif Kai buvo klausimų metas, nepatingėjau tuo pasidomėti  lotuliukas.gif
Tiesiog skirtingi mes, o tuo ir įdomūs vieni kitiems smile.gif

Dabar jau tikrai ikiiiii!  4u.gif

taip, girdėtos tos visos teorijos lotuliukas.gif
bet aš pati esu kažkoks hibridas ir didelis klaustukas pačiai sau doh.gif lotuliukas.gif
taip, kad suprantu GV, bet galiu ir Tave suprast.
Sakysit, neapsisprendus? na, deja, taip.. blush2.gif
Atsakyti
sveikos. Nu aš jau asprimau dėl to... wub.gif kažkaip visai kitaip jaučiusi... tik labai pavargusi esu - sunki buvo ši savaitėlė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 14, 17:18)

Labai patiko šita teorija. Viskas daaug aiškiau. Man kartais tos vienatvės reikia kaip oro. Nors vieno vakaro su savim. Mėgstu žmones, veiksmą.. bet reikia ir ramybės mirksiukas.gif

Užlėkiau į prekybcentrio parduotuvėlę esančią prie namų ir per 10 min. nusipirkau džinsus ir bliuskę. Džinsus matavausi- tiko pats pirmas dydis yahoo.gif Bliuskė irgi puikiai guli kaip nulieta tongue.gif

Turėsiu ką apsirengti. yahoo.gif

Prisijungiau, nes labai smalsu kas ten tokio Vakarei??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 17:10)
Prisijungiau, nes labai smalsu kas ten tokio Vakarei??? mirksiukas.gif

Labai fainai del dzinsu ir bliuskes, is patirties sakau - tokie pirkiniai "pamaciau-patiko-isigijau" buna patys geriausi drinks_cheers.gif

O su manim viskas paprasta - nei is sio nei is to vakar viskas susitvarke. Visas gyvenimas iki tol jau kuris laikas buvo blogas (nagi buna taip... blush2.gif ) O vakar popiet taip staigia viskas paiskeite smile.gif
Kulminacija buvo tada, kai apsisprendziau isigyti kelione naujiems metams...... pas Kaledu seni lotuliukas.gif Na esme ne kaledu senis, bet sniegas (kurio labai tikiuosi bus) ir visa neiprasta siaures gamta, gyvunija, muziejai. Manau tai bus ypatinga kelione yahoo.gif wub.gif Del meiliu nieko nesitikiu, nes vaziuosiu su broliu biggrin.gif Bet meiles gi man dar ir nereikia - dabar svarbu GYVENTI. wink.gif

Va stai tokia paparasta priezastis, nors siaip ta diena ir mazyciu smulkmenu nutiko, kurios pataise nuotaika smile.gif
Vakar vakare igyvendinau 3 punktus:
- sportas, t.y. sportas, baseinas, pirtis thumbup.gif
- knygos skaitymas pries miega cool.gif
- nuejau miegot po 11! ir pirmakart po ilgo laiko issimiegojau drinks_cheers.gif

Jeeeee smile.gif As nepasigirt, as tiesiog pati labai dziaugiuosi tuo smile.gif net jeigu nuotaika nevisalaik laikysis aukstumose, sitos aukstumos ikvepia smile.gif
Atsakyti
yahoo.gif
Vakare, tavo postas vienas iš jaukiausių, mieliausių ir džiaugsmingiausių šioje temoje thumbup.gif Džiaugiuosi be galo, kad sveikai gyveni, vykdai punktus.. kelionė iš viso laimės viršūnė. yahoo.gif Norėčiau, jog kai kurios mergaitės pasimokytų iš tavęs.. ax.gif Tiesiog žaviuosi kelionės idėja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 18:46)
yahoo.gif
Vakare, tavo postas vienas iš jaukiausių, mieliausių ir džiaugsmingiausių šioje temoje thumbup.gif Džiaugiuosi be galo, kad sveikai gyveni, vykdai punktus.. kelionė iš viso laimės viršūnė. yahoo.gif  Norėčiau, jog kai kurios mergaitės pasimokytų iš tavęs.. ax.gif Tiesiog žaviuosi kelionės idėja wub.gif

Labai aciu, jauciuosi pervertinta blush2.gif Kelione bus brangi - paemiau issimoketinai.... bet nutariau, kad vardan geros psichologines busenos negaila tu pinigu ir kad, kaip visada, - ju atsiras smile.gif

Ka tu sivakar veiksi, bus vel seimyniskas vakaras? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 14, 19:59)
Labai aciu, jauciuosi pervertinta  blush2.gif Kelione bus brangi - paemiau issimoketinai.... bet nutariau, kad vardan geros psichologines busenos negaila tu pinigu ir kad, kaip visada, - ju atsiras smile.gif

Ka tu sivakar veiksi, bus vel seimyniskas vakaras?  4u.gif

Esi verta kelionės. Na, kad ir mokėsi metus ar du už ją.. irnesakyk.gif
Tikrai labai faina.. biggrin.gif

Eisim į senuko draugo gimtadienį. Laukiu dabar... Nors mieliau namie į TV paspoksočiau nei į klūūūbą lotuliukas.gif

Atsakyti
Vakare-saunuole,tikrai dziugu uz tave wub.gif wub.gif
nu jo,prisigyriu cia-o gavos taip,kad draugei negera pasidare,tai liko namie,o as kaip visad gavau po pardes vaiksciot su mazium ir mb doh.gif lotuliukas.gif nes jie vare irgi,tik zadejo mane su padruske palikt,nusipirkt ko jiem reik ir namo,o gavos kaip visada lotuliukas.gif doh.gif
nu bet dabar pasipuosem eglute ir laukiam sveciu(drauges su vaikinu) wub.gif biskuti drinks_cheers.gif ir turiu slapta vilti,kad palykus vyrus pavyks porai valandeliu i kluba ismaut dviese blush2.gif bet jie dar nieko nezino aisku apie tokius planus lotuliukas.gif palinkekit kad pavyktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 19:09)
Eisim į senuko draugo gimtadienį. Laukiu dabar... Nors mieliau namie į TV paspoksočiau nei į klūūūbą lotuliukas.gif

Ai tiesa, gi zinojau doh.gif Bet as ir realybej to paties daug kartu paklausiu biggrin.gif tongue.gif
Linkiu kad butu geriau nei tikiesi drinks_cheers.gif O telika rytoj paziuresi mirksiukas.gif

P.S. As prisijungsiu uz kokios valandos.
Atsakyti
Monikutee laugh.gif ot, tos draugės ir jų blogumai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 14, 20:18)
Ai tiesa, gi zinojau  doh.gif Bet as ir realybej to paties daug kartu paklausiu  biggrin.gif  tongue.gif

Nieko čia tokio.. Normalu. Aš turiu problemų su gimtadieniais.. net artimiausių žmonių pamirštu doh.gif

Kelių dienų kelionė?
Atsakyti