QUOTE(abzoryte @ 2007 12 14, 16:57)
Na taip, intravertai, ekstravertai - viena tai daug ką pasako.
Ekstravertams, tame tarpe įsiskaičiuoja ir abžora, žmonių buvimas ne tik kad netrukdo, bet jo netgi ir norisi. Intravertams - atvirkščiai, kad ir koks jiems būtų brangus ir svarbus žmogus, jiems norisi nuo visko atitrūkti ir pabūti su savimi. Intravertams geriau sekasi būti vienišiams. Todėl man likti vienai ir būdavo panašu į pasaulio pabaigą, kas kitam atrodo labai normali būsena
Ekstravertams, tame tarpe įsiskaičiuoja ir abžora, žmonių buvimas ne tik kad netrukdo, bet jo netgi ir norisi. Intravertams - atvirkščiai, kad ir koks jiems būtų brangus ir svarbus žmogus, jiems norisi nuo visko atitrūkti ir pabūti su savimi. Intravertams geriau sekasi būti vienišiams. Todėl man likti vienai ir būdavo panašu į pasaulio pabaigą, kas kitam atrodo labai normali būsena
taip, teisybė
bet pavyzdžiui, man.. žmonių reikia, manęs pilna visur, kur kas vyksta, tačiau būna, kad grįžus, norisi pabūti vienai..pailsėti nuo visų..nieko neveikti..
nors tikrai dažnai smagu būtų ir visos dienos rūpesčius su kuo nors pamiršt..
gal aš dar nepribrendau labai rimtiems santykiams, gal jų bijau.. nesistengiu šito slėpti..tik labai tikiuos, kad sutiksiu savo žmogų ir tokių "problemų" nekils
linksmo vakaro ir Tau