Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu?

as irgi prisijungiu gelbekit jau netelpam lovoje sad.gif jau puse nakties miega savoje, bet nakti patyliukais patyliukais ir jau ziurek isitaise unsure.gif ir pabandyk ji pernest atgal...
Atsakyti
Pas mane irgi tokia pat problema, tėtis miega kitame kambaryje, o aš su sūneliu blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi nuo pat gimimo miegam kartu su suneliu.Suprantu, kad tai bligai, bet taip lengviau man.Bet kadangi jau šiek tiek ūgtelėjom ir nebesikeliam valgyt naktį , tai žadu pratinti prie lovytės.Manau, kad kokią savaitėlę vargelio bus doh.gif Bet geriau jau dabar kol jam 5 mėn., nei kai bus 2metai.Manau kuo vaikas vyresnis tuo bus sunkiau...Mamos papraščiausia apsišarvuokite kantrybe....
Parašysiu po kelių dienų kaip mums sekėsi miegoti atskirai wub.gif
Atsakyti
VAkar nusorendziau pasikankint smile.gif
Vaikas su asarom lovoj, as i savo lova ir dainuoju ciuciuoju visokias lopsines is gyvenimo.TAip dainavau gal kokias 15 min.Buvo tyku ramu smile.gif snaust pradejau smile.gif GAlvoju einu kaldrytes pataisyt:)Nu jo jau galvojau miega atsisedo ir vel rodo i lova...Nu blogai..Pediatre nuramino...pripratinot per 2 sav. atpratinti reikes pusei metu.
Atsakyti
Mano vaikai nemėgo vaikiškos lovytės tai irgi po n kartų per naktį prašydavosi pas mus. Kažkur nuo 1,5 metukų abu priprato miegoti atskirai, bet savo dideliose lovose. Dabar, jei mažasis užsinori pas mus, pagąsdinam, kad eisim į jo lovą. Suveikia - tuoj tekinas bėga, kad niekas neužimtų. rolleyes.gif
Atsakyti
Ir pas mus tokia beda sad.gif .Sunui jau 2 metai,miegodavo tik puse nakties paskui sulauze savo lovyte ir taip atsikrauste visai nakciai.Pagaliau isigijom lova vaikui.Pries pora savaiciu "iskrausciau" sunu i jo kambari.Rezultatai tokie:eina miegoti i savo "didele" lova biggrin.gif ,uzmigdau,nakti prabunda einu i jo kambari ir jau neiseinu sad.gif .Isvados:sunus miega savo lovoj thumbup.gif ,bet su manim doh.gif .
Atsakyti
Norit, paguosiu-mano brolis miegojo su mama vienoje lovoje iki 8-9 metu biggrin.gif . Ir kaip nesistenge, niekaip moteriske jo neisgrudo i savo lova visai nakciai... Tai as ikvepta tokio pavyzdzio net minties neturejau migdyti savo lovoje smile.gif . Manau, kantrybes, ir viskas susitvarkys 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(lile t @ 2005 01 21, 14:31)
Mano vaikai nemėgo vaikiškos lovytės tai irgi po n kartų per naktį prašydavosi pas mus. Kažkur nuo 1,5 metukų abu priprato miegoti atskirai, bet savo dideliose lovose. Dabar, jei mažasis užsinori pas mus, pagąsdinam, kad eisim į jo lovą. Suveikia  - tuoj tekinas bėga, kad niekas neužimtų.  rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif geras budas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
bet ar visiems taip suveiks tai neaisku..bet pabandyt aisku verta, juk blogiau nebus
aisku reikia kad vaikas suprastu ka sakai...
Atsakyti
Nu mano bernui jau 3 metai, bet nakti vis ateina pas mus. Uzmiega savo lovytej viskas ok, bet po to vistiek pas mumis ateina. Jau buvo apsiprates lovytej, kol viena nakti sugalvojo pakeliaut ir iskrito, nuo tada lovyte pristumiu prie lovos, nebeiskrenta, bet ikrenta smile.gif Nebeismanau kaip atpratint, jauciu tai ivyks tik tada, kai nupirksim jam normalia lova.
Atsakyti
oi.........pas mus kiekviena vakara derybos tuo klausimu, nors mergai jau 5 metai......... uzmiega savo kambaryje, bet vis klausia jeigu atsibusiu ar galiu ateiti......... NE, sakau grieztai......... tada ji "o jeigu as atsibusiu ir pamirsiu kad neleidi tada galiu ateiti" ............. reziume...... atsibundam guli salia susirietusi, po kaldra nelenda kad musu neprikelti ir atgal neistarabanintumem................. gal isaugs sad.gif
Atsakyti
Mano vaikinui jau šeši metai, bet vis dar išvaro iš lovos tėtį ir įsisuka pas mane doh.gif Vasarą nieko, miega savo lovoj, bet žiemą tai situacija tragiška, matyt žiemą tamsos bijo... unsure.gif

Gal kas žinote kokį receptą kaip atpratinti ??????? Nors aš pati irgi iki 7 metų su mama miegojau... ax.gif
Atsakyti
Musu miegojimo tevu lovose istorijos:
Pirmaja migdydavau isimtinai tik lovyteje ("kad nepriprastu"). Kai pradejo pati vaikscioti, tai is savo lovytes atitipendavo pas mus... taip tesesi, kol gime brolis.
Sio migdyti lovyteje as jau nesiruosiau, nes is savo patirties maciau, kad tai neturi jokios itakos tolesniam ivykiu klostymuisi; todel kol ji maitinau (14 men.) miegojau su juo, o su dukra kitoj lovoj miegojo vyras...
Kai nustojau maitint, viskas susiejo i savo vietas, t.y. vaikai miega atskirose savo lovose, o tevai - savo. Kazkaip kuri laika visi lyg buvo labai patenkinti.
Nors dabar vel matomi "neramumai" - dukra pries miega itartinai prasosi paguleti pas mus lovoj (mes leidziam - ji biski paguli, ir keliauja pas save i lova ir ismiega ten visa nakti (su retom isismtim), o mazasis - jis uzmiega pas save lovoj, ir daznai ismiega visa nakti, bet... jei prabunda - tai butinai pas mus i lova...
Kada tai baigsis? Noreciau kad kuo greiciau; gal mes biski tingim nakti su jais kariaut, tai del sventos ramybes leidziam pas save...
Gal reikia vaikui kokio stimulo miegot atskirai? Mano dukra pradejo su noru miegot atskirai, kai gavo nauja lova (nors ji turejo kita, bet ja su noru perleido broliui - matyt jai nepatiko).
O dar manau cia daug itakos turi tevu pasiryzimas (as nakti tingiu "kariaut", prie vaiku keliasi vyras - as keliausi pirmus metus), jeigu mes nakti keltumemes butume prie vaiku lovyciu, tai jie gal ir neitu pas mus?
O siaip tai dar mazi jie, malonu galu gale ir kai maziukas apsikabines tau veida, miega salia; ishaugs ir pasiilgsim tu laiku.
Nors viena pazistama tik dabar atpratino savo dukra miegoti atskirai - jai 8 metai...
Cia is kurios puses paziuresi smile.gif
Geros sekmes biggrin.gif
Atsakyti