Įkraunama...
Įkraunama...

kiek dienų po gimdymo kraujavot?

O man jau astunta savaite kaip kraujavimai nesibaigia sad.gif Vaikstau pas ginekologe, kol kas nieko neranda unsure.gif, su echoskopu jau du kartus ziurejo ir siaip nemazai tyrimu paeme. Neramu kazkaip...
Atsakyti
As irgi ilgokai apie 2 menesius, bet nieko blogo nerado..Paskui savaime pasibaige rolleyes.gif
Atsakyti
O as vis dar kraujuoju, jau kiek g.gif - virs 9 savaiciu doh.gif

buvau pas gydytoja, kur gimdyma prieme, tai paziurejo echoskopu, lyg ir viskas tvarkoj, dave kazkokia tablecike, po jos pusdieni nekraujavo, o paskui vel blink.gif Ryt vel eisiu, nezin ka pasakys fear.gif

siaip man revizija dare gimdymo metu, tai turejo isvalyt placentos likucius, bet kazkuri mamule sake, kad jai po pirmos revizijos turejo dar 2 daryti fear.gif fear.gif Idomu, negi abi su pilna narkoze, nes siaip jas su pilna narkoze daro (as gimdziau su epiduriniu tai irgi suejo, tik turejau sutarti pasirasyt, kad sutinku)...
Atsakyti
ghm...
prasidejo ketvirta savaite o as dar kraujuoju...atrodo kad jau vsio baigsis ir vel is naujo pradeda... g.gif nusibodo jau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkiux: 06 spalio 2004 - 13:58
Man jau irgi 10 savaite prasidejo ir pagaliau beveik nebekraujuoju clap.gif Geriau savaite antibiotikus, nes gydytojai nieko blogo nerado, tai nusprende, jog kazkokia infekcija...Nezinau, gal tikrai buvo infekcija, nes dabar jau tik labai nezymiai teplioja. Tikiuosi greit ir tai baigsis rolleyes.gif
Atsakyti
Man kraujavimas buvo gausus ir kresuliai pradejo formuotis, tad 5 diena kraujo paseli padare - rado streptokokine infekcija. Antibiotiku tripleta visa suvare, du isvalymus dare ir siaip kol susitvarke viskas, tai laiko nemazai prabego, o ir siaip prisinervavau.
Geriau mamos nejuokaukit ir bekit pasitikrinti pas daktarus.
Atsakyti
man greit dvi savaites,o kraujavimas dar nesiliauja,o svarbiausia,kad viena diena nekraujavau jau maniau viskas baigiau,o kita diena vel pradejau,kraujavimas dabar tik kitoks tokios rudos gleivingos iskyros su krauju,kazin kaip kitom ar ilgai tai truks<>?siulai jau nudribo,plysimu nebuvo<>?? ax.gif
Atsakyti
Sveikute,

as po gimdymo kraujavau apie 3 savaites doh.gif doh.gif , po to dar savaite tepliojau...
Atsakyti
Man kraujavo kokias 6 savaites. Tiesa, nuo ketvirtos savaites tik tepliodavo, bet visvien mane tai vargino. As klausiau gydytojos, kodel taip ilgai, o ji paaiskino, kad vaikelis buvo didelis (virs 4 kg) ir buvo pertemta gimda, va tai ir galejo tureti itakos.
Atsakyti
kraujuot nustojo po kokiu 3.5sav.. cool.gif o tepliot tai vis dar teplioja... mama sake 2 men. po gimdymo jai vis dar tepliodavo doh.gif tikiuos man greiciau nustos... cool.gif
Atsakyti
Man kraujavimas truko 10 dienu, po to dar kelias dienas patepliojo. Dabar trys savaites po gimdymo - tai tik isskyros gelsvos dar eina. Kai taip trumpai kraujavo, buvau pas ginekologe nuejus - esu skaicius, kad taip trumpai kraujuot negali... Bet nuramino, kad ir taip buna, kad viskas pas mane gerai smile.gif
Atsakyti
pas mane tas "malonumas" truko 8 savaites.... po to dar kartais pakraujuodavau ypac rytais, issiderinus buvau visai cry.gif pavydziu kam 2 sav ir viskas smile.gif
Atsakyti