Įkraunama...
Įkraunama...

kiek dienų po gimdymo kraujavot?

6 savaites doh.gif doh.gif doh.gif aisku nuo kokiu 3-4 savaiciu jau tik tepliojo, bet vistiek nefaina schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Aš kraujavau tris savaites, o tepliojau dar pusantro mėnesio. Po trečio gimdymo, todėl taip ilgai smile.gif
Atsakyti
lygiai 3 savaites.
Atsakyti
Man kraujavo apie savaite, paskui mazejo, tepliojo, o dabar kazkaip kartais kraujo pasirodo, siaip teplioja rudai... Man atrodo normalu jei pamaitinus pagauseja isskyros, zindymas skatina gimdos susiraukima ir valymasi... smile.gif
Atsakyti
na as po sesiu savaiciu laaabai gausaus kraujavimo apsilankiau pas daktare tai rado likuti sad.gif seke vaistu kursas po kurio kraujavimas 10iai dienu praejo- paskui vel tesesi 2 savaites ir baiges smile.gif daktare sake ta 2sav kraujavima mmm laikyt, bet stai jau beveik 1,5men nieko nebera ax.gif na tik teplioja vis vos vos blush2.gif
Atsakyti
laba diena, norejau paklausti po gimdymo praejo jau 8 savaites, po 5 savaiciu turejau 1 savaite pertraukos nebekraujavo ir vel 6 savaite pasirode kraujas , dvi savaites kraujavau 8 vel nieko lyg ir svaru buvo ir stai 9 savaite vel kraujas, ar tai jau kaskas blogo?
Atsakyti
Man taip irgi buvo,bet geriau pasirodyk gydytojui.Man darė echoskopiją,nerado jokių darinių(po gimdymo gali susidaryt polipai ir pan.),todėl ''nurašė ''mano organizmo ypatumams.O šiaip atrodė ,kad jau baigėsi ir vėl viskas naujo.Pakraujuodavau kartais tik savaitgaliais smile.gif ,bet pamažu visi tie tepliojimai dingo.
Be to ,tau dar tikrai ne tiek daug laiko praėjo.
Atsakyti
Po gimdymo kraujavau nepasakyčiau,kad gausiai.Menstruacijų metu būna gausiau blush2.gif Buvau nusipirkus Tena įklotų,skirtų pogimdyminiam kraujavimui.Vežiausi į ligioninę 6-is biggrin.gif Prireikė daugiau,nes dažnai prausiausi,tai norėjosi keisti į švarų blush2.gif Likau labai patenkinta jais thumbup.gif Visų pirmą dėl to,kad viršutinis pluoštas labai švelnus,jokios sintetikos.Always iš karto mečiau į šoną g.gif doh.gif
Visos mano bėdos tęsėsi 3 savaites.Jau buvo ir įgrįsę schmoll.gif Čia dingsta,čia vėl atsiranda...Uch... mirksiukas.gif Praėjus 3 mėn. susirgau mėnesinėmis.O maniau,kad kol maitinsiu pailsėsiu nuo jų verysad.gif tongue.gif
Atsakyti
Po antro gimdymo kraujavau keturias savaites, po to buvo kelių dienų pertrauka ir ėmė teplioti, ir taip tepliojo tai smarkiau tai silpniau dar keturias savaites.
thumbup.gif Ir tada viskas pasibaigė.
Atsakyti
Po gimdymo kraujavau mėnėsį lygiai. kokias 2 sav. labai gausiai, ir 2 sav.panašiai kaip per mėnesines. Po mėnesio nuėjau pas ginekologą, jis pažiurėjo su echoskopu, sakė kad gimda švari. Dar truputi pasitepliojo ir visiškai pasibaigė. Ir mėnesinių nėra iki šiol thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[ Tai ka, abstinencija (vyro...)tesiasi apie 1.5 menesio? unsure.gif

Chi gerai nuskambejo biggrin.gif
Man tesesi apie 8men. cry.gif ,bet gyd.patare askorutina pagert 3kart per diena-padejo.Kai stipriai kraujuoju per menesines ar jos buna skausmingos pageriu ir liux thumbup.gif .Jei ka gelbekites ir jus,be to cia juk tik vit C
Atsakyti
nam kraujuot kraujavau apie 3 savaites, paskui prasidejo tik gelsvos, rusvos isskyros, ketvirta savaite budavo dienu, kad viena diena jau tik baltos normalios isskyros, kita diena vel pateplioja. po menesio ir keliu dienu viskas baigesi.. ax.gif
Atsakyti