6 savaites
aisku nuo kokiu 3-4 savaiciu jau tik tepliojo, bet vistiek nefaina
lygiai 3 savaites.
Man kraujavo apie savaite, paskui mazejo, tepliojo, o dabar kazkaip kartais kraujo pasirodo, siaip teplioja rudai... Man atrodo normalu jei pamaitinus pagauseja isskyros, zindymas skatina gimdos susiraukima ir valymasi...
na as po sesiu savaiciu laaabai gausaus kraujavimo apsilankiau pas daktare tai rado likuti
seke vaistu kursas po kurio kraujavimas 10iai dienu praejo- paskui vel tesesi 2 savaites ir baiges
daktare sake ta 2sav kraujavima mmm laikyt, bet stai jau beveik 1,5men nieko nebera
na tik teplioja vis vos vos
Man taip irgi buvo,bet geriau pasirodyk gydytojui.Man darė echoskopiją,nerado jokių darinių(po gimdymo gali susidaryt polipai ir pan.),todėl ''nurašė ''mano organizmo ypatumams.O šiaip atrodė ,kad jau baigėsi ir vėl viskas naujo.Pakraujuodavau kartais tik savaitgaliais
,bet pamažu visi tie tepliojimai dingo.
Be to ,tau dar tikrai ne tiek daug laiko praėjo.
Be to ,tau dar tikrai ne tiek daug laiko praėjo.
Po gimdymo kraujavau nepasakyčiau,kad gausiai.Menstruacijų metu būna gausiau
Buvau nusipirkus Tena įklotų,skirtų pogimdyminiam kraujavimui.Vežiausi į ligioninę 6-is
Prireikė daugiau,nes dažnai prausiausi,tai norėjosi keisti į švarų
Likau labai patenkinta jais
Visų pirmą dėl to,kad viršutinis pluoštas labai švelnus,jokios sintetikos.Always iš karto mečiau į šoną
Visos mano bėdos tęsėsi 3 savaites.Jau buvo ir įgrįsę
Čia dingsta,čia vėl atsiranda...Uch...
Praėjus 3 mėn. susirgau mėnesinėmis.O maniau,kad kol maitinsiu pailsėsiu nuo jų
Visos mano bėdos tęsėsi 3 savaites.Jau buvo ir įgrįsę
Po antro gimdymo kraujavau keturias savaites, po to buvo kelių dienų pertrauka ir ėmė teplioti, ir taip tepliojo tai smarkiau tai silpniau dar keturias savaites.
Ir tada viskas pasibaigė.
Po gimdymo kraujavau mėnėsį lygiai. kokias 2 sav. labai gausiai, ir 2 sav.panašiai kaip per mėnesines. Po mėnesio nuėjau pas ginekologą, jis pažiurėjo su echoskopu, sakė kad gimda švari. Dar truputi pasitepliojo ir visiškai pasibaigė. Ir mėnesinių nėra iki šiol