Įkraunama...
Įkraunama...

kiek dienų po gimdymo kraujavot?

lygiai 3 menesius stipriai kraujavo. mazdaug 5 didziausi "Abrisan" paketai per diena. cry.gif cry.gif
Atsakyti
Saulutuke, o kodėl tu taip ilgai kraujavai?
Man visi tepliojimai baigėsi po 5 sav. po gimdymo.
Atsakyti
Saulutuke, rimtai ilgai kraujavai. Man dar tik 2 men praejo, bet irgi kraujavau iki sios dienos. Tai gimdymo daktaras nusprende, kad cia kazkoks hotmonoinis sutrikimas is israse konraceptiniu tableciu specialiai maitinancioms mamytems...susitvarke, tfu tfu tfu...Bte planuoju tu kontraceptiniu veliau nebegerti...Del leliaus.
Man tas kraujavimas vienas is nemaloniausiu dalyku. verysad.gif
Atsakyti
pora savaiciu wink.gif isvis isivaizdavau daug daugiau kraujo, o jo buvo net maziau nei per mmm. po poros savaiciu tik vos vos paterliojo dar savaitele ir viskas baigesi biggrin.gif
Atsakyti
As tai kraujavau du menesius ir dar gausiai. Tada neatlaike man nervai ir nuejau as pas gydytoja, kuri dave siuntima i ligonine. Turejau vel ten gultis, nes paaiskejo, kad gimda neissivalo ir ten liko placentos gabalelis arba susidare kresuliai. Ligoninei palaike 5 dienas, padare gimdos valyma, prileido antibiotiku ir konststatavo gimdos uzdegima. Kai grizau namo tai savijauta pradejo gereti, nes per pirmuosius du menesius neturejau jegu ir nenorejau nieko aplinkui matyti.
Atsakyti
Na, gausiai po gimdymo kaujavau, pirmas tris dienas. Buvau pasiemusi dešimt abrisan normalių įklotų. Taigi vyras turėjo atvešti daugiau. Na, o tepliojau gal šešias savaites. smile.gif sad.gif verysad.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Gausiai kraujavau tai 5 dienas o dar po to mėnesį tepliojo bet ir tai jau buvau sunerimus kad per ilgai bet daktarė nuramino kad iki 6savaičių tai labai normalu wink.gif
Atsakyti
Kraujavau 4 savaites. Po gimdymo praėjus kokioms 15 dienų iškrito krešulys, tai taip supanikavau, bet viskas buvo gerai. bigsmile.gif
Atsakyti
As daugiausai kraujavau savaite laiko, kresuliai pasisalino, gal 4diena po gimdymo, na ir dar kelis savaites siek tiek pasirodydavo isskyru. blush2.gif
Atsakyti
Baisiai kraujavau 10 dienu, o po to savaite dar isskyros negrazios pasirodydavo.. g.gif
Atsakyti
As kraujavau 4 sav, 2 sav ypac stipriai su kresuliais.
Atsakyti
Nnoriu pasidalinti savo patirtimi ir paklausti, gal dar kam taip buvo, nes dabar man jau neramu darosi...

Gimdžiau pati, su epidūru, plyšau. Gausiai nekraujavau išvis - na gal pirmą - antrą dieną, kai reikėjo tų specialių įklotų, bet galvojau, kad bus blogiau. Po to kruajavau santūriai. Gausiau kraujuoti tik buvau pradėjusi, ka normaliai atsirado pieno, bet greitai vėl susireguliavo ir tiesiog kraujavau. Kraujavimas raudonu krauju baigėsi apie 5 savaitę po gimdymo, vėliau tik tepė. Kažkur 6 - 7 savaites jau buvo tik normalios gelvos išskyros - bent aš taip maniau. Bet artėjant 8-ai savaitei vėl pasirodė šviesiai raudonų kraujingų gleivėtų išskyrų, bet labai labai negausiai - tik kad tepė. Spazmavo pilvo apačioj, strėnose. Taip buvo tris dienas. Po to apžiūrėjęs gydytojas echoskopiškai gimdos ertmėje nematė nieko blogo, gimda susitraukusi, gimdos kaklelis normalus. Kiaušidėse pastebėjo bebręstančius folikulus ir augančią gimdos gleivinę. Todėl sakė, kad tas trijų dienų pakraujavimas gali būti kaip ir ankstyvos mėnesinės, nors tik 2 mėnesiai po gimdymo tepraėję. Bet negalėjo atmesti ir gimdos valymosi, nes mano gimda užsilenkusi, o tokios valosi ilgiau. Apsiraminusi džiaugiausi, kad viskas gerai, kad teplionės baigėsi. Iki šiandien.....praėjo 1 savaitė. Vėl pasirodė tos gleivėtos kraujingos negausios išskyros....Ir koks velnias čia gali būti? Gal kam taip buvo?
Atsakyti