Įkraunama...
Įkraunama...

kiek dienų po gimdymo kraujavot?

Man buvo atliktas neplanuotas cezaris, kraujavau stipriai pirmas 4 dienas, o dabar jau 2 sav. vis po truputi kraujoju (kraujas su rudom isskyrom), naudoju always paketus, bet jau nebegaliu toks kvapas nemalonus, per diena kelis kartus prausausi, cia tikriausiai nuo sintetikos blink.gif man atrodo ta kvapa visi aplinkiniai jaucia blink.gif
gal ka patarsit blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusijaa @ 2006 03 19, 17:04)
Man buvo atliktas neplanuotas cezaris, kraujavau stipriai pirmas 4 dienas, o dabar jau 2 sav. vis po truputi kraujoju (kraujas su rudom isskyrom), naudoju always paketus, bet jau nebegaliu toks kvapas nemalonus, per diena kelis kartus prausausi,  cia tikriausiai nuo sintetikos  blink.gif  man atrodo ta kvapa visi aplinkiniai jaucia  blink.gif
gal ka patarsit  blush2.gif  doh.gif

Man jau eina ketvirta savaitė po gimdymo, bet vis dar pakraujuoju, bet labai silpnai ir tai nebelabai ten jau į kraują panašu.

Liusijaa, dėl kvapo, tai ir man bėda, prausiuosi n kartų per dieną, bet vistiek nemalonu verysad.gif Kai būdavo mėnesinės niekada tokio kvapo nebūdavo.
Atsakyti
QUOTE(Liusijaa @ 2006 03 19, 19:04)
Man buvo atliktas neplanuotas cezaris, kraujavau stipriai pirmas 4 dienas, o dabar jau 2 sav. vis po truputi kraujoju (kraujas su rudom isskyrom), naudoju always paketus, bet jau nebegaliu toks kvapas nemalonus, per diena kelis kartus prausausi,  cia tikriausiai nuo sintetikos  blink.gif  man atrodo ta kvapa visi aplinkiniai jaucia  blink.gif

Jei daznai prausiesi (tikiuosi ne su muilu, nes jis netinka) o kvapas nepranyksta, reikia kreiptis pas ginekologa. Nenoriu gazdinti, bet tai gali buti kai kokiu bedu.

Pabandyk naudoti vietoj always, libress paketus- jie gaminami is naturalaus pluosto, pralaidus orui ir nedirgina odos. Bet jei kvapas nepranyks butinai pasirodyk gydytojui, cia mano draugiskas patarimas.
Atsakyti
QUOTE(Liusijaa @ 2006 03 19, 19:04)

Po gimdymo kelias dienas naudojau TENA paketus jie tipo naturalus ir tinka siems reikalams, tacioau nemaloniai jausdavausi, nes paketas vistiek jauciasi, tada paemiau paprasciausios merles, kainuoja vaistinej 300x90cm virs 2 litu, is jos isejo 3 puikiausios palos, kurias pradejau detis. patikekit, iskart issitiesiau (buvau kirpta), jokio kvapo.. na man super, ir iseina tikriausiai pigiau nei paketai ir tikrai naturali medziaga.

pabandykit, jei jauciat diskomforta.
Atsakyti
Aš po gimdymo kraujavau 4 savaites, ir kvapas buvo nekoks.Po 2 savaičių buvo užėjęs stiprus maudimas kaip sarėmis, kitą dieną vėl - ir išsigandau kai iškrito pasirodo likusi placenta, tada skausmai aprimo ir kraujavimai pradėjo silpnėti.Gerai kad laimingai baigėsi , o galėjau kokią infekciją pasigauti, paprasčiausiai galėjau nuvykti pas gydytojus , bet kaip tyčia nebuvo kur mažosios palikti ir po gim smile.gif dymo plyšymų nenorėjau kad dar lystų daktarai .Štai tokia istorija.
Atsakyti
As po gimdymo kraujavau mėnesį, naudojau Libresse , kaip ir dauguma čia rašusių dažnai prausdavausi, bet vis tiek jaučiau nelabai malonų kvapą. Jokia higiena nuo to negelbėjo. Pasibaigus kraujavimui, pRaėjo ir kvapas. Diskomfortas nemažas ištisai 4 savaites vaikščioti su paketais, bet toks jau tas organizmas. Po pirmojo kraujavau beveik du mėnesius, taip kad šį kartą trumpiau.
Atsakyti
Na,man uzteko 2sav. ir tai stipriai kraujavau tik pirmaja sav.,o po to tik tepliojau.I ligonine nesiveziau nieko ax.gif ,nes nespejau visko susideti lotuliukas.gif ,bet po to mama atveze tu spec.TENA,tik neprireike,ligonineje dave kazkokias palutes ir liepe naudoti tik jas,o ir neklausiau kodel... blush2.gif Ir apskritai tada buvau jauna,zalia,issigandusi,pasimetusi ir t.t. verysad.gif O namie naudojau atrodo"bella",svarbiausia tik ne sintetinius!Del kvapo manau reiketu pasirodyti gydytojai,nemanau,kad ji ten zaizdas prades draskyt,tik ivertins ta"negera"kvapa,nereiketu jo vertinti paciom,cia jau gal ir nuo uosles jautrumo priklauso lotuliukas.gif ,gal kiti jo visai nejaustu,bet gi neduosi uostyti kokiai draugei ar kaimynei blush2.gif
Atsakyti
dvi savaites kraujavau labai daug su kresuliais baisiausiais, galvojau nukraujuosiu, bet viskas susitvarke, naudojau "Tena" iklotus ax.gif
Atsakyti
As po gimdymo kraujavau stipriau tik kokia savaitele,ir dar pora savaiciu tepliojo.Naudojau Always kur tipo su svelniu kaip medvilne pavirsium ir jie man labai patiko smile.gif
Atsakyti
O aš po gimdymo labai kraujavau porą savaičių ir buvo nemalonus kvapas, o tai reiškė uždegimą, o kadangi to nežinojau, nes tai buvo pirmas gimdymas, tad tik sukilus temperatūrai (41 laipsnis) ir beveik netekus sąmonės išvežė greitoji, tad ligoninėj teko daryti valymą, nes gimda pati neišsivalė ir po to dar kraujavau mėnesį. doh.gif
Atsakyti
gimda valėsi 1mėn. po to savaitę nieko nebuvo. o sekančią savaitę vėl truputį pasivalė (rudom išskyrom) ir dabar atrodo jau viskas baigta - žiūrėsim ar tikrai. šioj savaitėj (1,5mėn po gimdymo) einu pas gydytoją, žiūrėsim ką ji pasakys.
Atsakyti
as is viso kraujavau 6sav. man prireike 12 spec paketu o po to naudojau nakciai skirtus. bet po to kai tik bigiau kraujuoti po gimdymo po 3 dienu susirgau menesinem tai ir vel tas pats verysad.gif bet kiek girdejau kad kitos labai negausiai kraujuoja ir joms uztenka kokiu 5 spec paketu tai jei reikes daugiau vyrai ar mamos nupirks, ir nepamirskit nusipirkt spec kelnaiciu thumbup.gif super dalykas, ir bent jau man tai buvo kazkas baisaus taip vadinami suaugusiuju pampersai. bet kiekvienam juk viskas individualiai juk smile.gif
Atsakyti