Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

Šitam darželiui bus vykdoma koncesija, jis bus atnaujinamas ir pataps pusiau privatus pusiau valstybinis. Vyras sakė, nes jis nu žodžiu.....

kas dėl įspudžių..... hm... nu ką galiu pasakyti. ta grupė į kurią mes einame man pasirodė labai labai skurdi savo žaisliukais. Daug mašinyčių, daug dviratukų, nors ir man sūnelis bet juk yra ten daug mergaičių, o lėlyčių vos keletas ir šiaip.... skurdu pasirodė tikrai. bet aš manau kad gal čia priklauso nuo grupės auklėtojų, nes juk galima rinkti pinigėlius, pirkti mažiuliams kažką....
14 vaikų ir tik 13 lovyčių, nu čia va irgi keistas bajeris.
Tokios vat naujienos.
Viskas kaip ir gerai.....
Atsakyti
Keista skaityti, kad visoms patiko vedėja. Bet kiek pamenu, tai iš pirmo žvilgsnio man irgi patiko: maloniai priėmė, rūpinosi, daug pasakojo. Bet gerasis pirmasis įspūdis greitai išgaravo, kai likus vienai dienai iki atėjimo į darželį paskambinau pasiteirauti, ar viskas ok ir gavau atsakymą: pirma nusipirkit lovytę, tada ir ateisit. Mano reakcija buvo neaprašoma blink.gif Taigi vietoj darbo lėkiau į turgų, nes tik ten yra tokios lovos ir pirkau savo vaikui "vietą miegoti".... Nuo to laiko nejaučiu simpatijos schmoll.gif Ir bendri susirinkimai mane nervina: viskuo skundžiasi ir dejuoja. Kai rinko 2% darželiui, noriai pervedžiau, nes žadėjo pastatyti lauko žaidimo aikštelę. Po to paaiškėjo, kad už tuos pinigus nusipirko kompus, pasikeitė kabinetų duris ir suremontavo darbuotojų WC. O kai paklausėm dėl aikštelės, tai atsakymas buvo toks: kam ją statyti, vis tiek sulaužys?
Taigi, į administraciją stengiuosi neužsukti ir savęs nenervinti. Auklėtojos man patinka, vaikui - irgi. Kai geras oras, daug laiko praleidžia kieme - vieta tikrai gera vaikams siausti. Į grupę nunešėm savo žaislų - namie beveik nebereikia.
Nenustebčiau, jeigu taptų privatus - tokioje vietoje galima įrengti labai patrauklų vaikų darželį. Reikia tik pastangų ir pinigų, ar ne?
Atsakyti
tas darželis tikrai keisis ir tai tikrai žinau..... tik neaišku kada.....
man irgi nepatiko tai kad nėra kažkokio susidomėjimo tais vaikučiais. Atrodo juk neatvedi į darželį kad tik būtų jis ten..... svarbu kad užsiimtų jais..... na tikiuosi viskas bus gerai. Mūsų grupė tikiuosi gera, nors buvom tik kartą. Bet mums patiko bendravimas.
Atsakyti
na kaip visur savi minusai ir pliusai.
Labai dziaugiames, kad darzelis netoli namu, begalu patogu su dviem pypliais. Kad darzelis atrodo skurdokas verysad.gif , tai gal ir nenuostabu, juk dauguma tokiu "valdisku" darzeliu. Bet kai kas tikrai nepatinka, kad grupeje vaikuciu daugiau nei lovyciu. Vaikai neturi pastovios lovytes, gulasi ten kur yra vietos, kas ta diena neatejo unsure.gif . O viena diena buvo daugiau vaikuciu, tai pati savo akimis maciau, kaip vienas vaikas buvo paguldytas ant vaikisku foteliuku, kurie skirti zaidimams.
Man tai istikruju labai svarbu aukletoju bendravimas su vaikais. Vienas dalykas mus su vyru labai stebina, kai aukletoja ryte visiskai nereguoja kai ateina vaikas, geria kava ir ziuri pro langa...
Mes lankeme kita "valdiska" darzeli, tai turbut buvome iprate, kad kiekvienam vaikui ieinanciam i grupe aukletoja paduodavo ranka ir pasisveikindavo. Toks siltas sutikimas labai pozityviai nuteikdavo vaika.
Tokie pamastymai... Linkejimai visiems vaikuciam-voveriukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Guboja @ 2007 02 01, 20:53)
Vienas dalykas mus su vyru labai stebina, kai aukletoja ryte visiskai nereguoja kai ateina vaikas, geria kava ir ziuri pro langa...

Net keista skaityt g.gif Matyt, visgi labai daug priklauso nuo aukletojos ax.gif Nesu maciusi tokio dalyko unsure.gif
Atsakyti
na skaitau ir negaliu patikėt, kad rašom apie tą patį darželį blink.gif auklėtojomis patenkinta tiek vienoj, tiek kitoj grupėj, vaikai noriai eina, be jokių skandalų.
Kad lovą tektų pirkti pirmą kartą girdžiu doh.gif o juo labiau kad vaikas miegotų ant čiužinukų, tiesą sakant nei karto nemačiau netgi pilnos grupės g.gif taip, lapiukuose sąraše yra 15 vaikų, bet ateina max 10, o dabar tai ir tiek nesusirenka ax.gif

sutinku, jog direktorė per susirinkimus per daug bėdavoja, bet toks jos darbas unsure.gif iš ties sunku su tokiom pajamom susiplanuoti ūkį, kiekvienam įtikti. Nepasitenkinimam reikšti yra tėvų komitetas, kiekvienas gali išreikšti savo nuomonę mirksiukas.gif

o vat kas link kiemo, tai drinks_cheers.gif 100 procentu, na labai jau jisai skurdus verysad.gif o labiausiai mane nervina "didžioji" aikštelė, vasarą ten vaikas gali ir sprandą nusisukt doh.gif pati kelis kartus buvau užkliuvus ir vos nosim nepraariau kiemo blush2.gif beje, per susirinkimą iškėliau šį klausimą, tai buvo sureaguota "ten nieko neįmanoma padaryti" unsure.gif ech, aišku norisi savo vaikam viso ko geriausio, bet suvokiu, jog už 150 litų į mėnesį negali ir vilkas būt sotus, ir avis sveika....
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2007 01 30, 22:26)

bet aš manau kad gal čia priklauso nuo grupės auklėtojų, nes juk galima rinkti pinigėlius, pirkti mažiuliams kažką....

Erika, mes rugsėjo mėn rinkom po 100 litų mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo.... man sakė auklėtoja kad rinko, tai smagu girdėti. Manau, kad visur galima rasti savų piusų ir savų minusų. Man patiko grupės auklėtoja, patiko vaikučiai, nors mačiau mažai jų bet smagu ir direktorė man laaaaabai patiko. O va biškutį išgasdino ta mintis kad 14 vaikų ir tik 13 lovyčių...... bet jei sakai kad nesusirenka visi tai tada ramu.
Manau, kai bus pertvarkomas darželis tai tada viskas pasikeis ir šiaip, vieta super to daržiuko.
Kažin ar savų žaislų galima nunešti ten? nes turime kalną o ir sesės dukriukas norėtų keletą lėlyčių atiduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2007 02 02, 12:17)
Jo.... man sakė auklėtoja kad rinko, tai smagu girdėti. Manau, kad visur galima rasti savų piusų ir savų minusų. Man patiko grupės auklėtoja, patiko vaikučiai, nors mačiau mažai jų bet smagu ir direktorė man laaaaabai patiko. O va biškutį išgasdino ta mintis kad 14 vaikų ir tik 13 lovyčių...... bet jei sakai kad nesusirenka visi tai tada ramu.
Manau, kai bus pertvarkomas darželis tai tada viskas pasikeis ir šiaip, vieta super to daržiuko.
Kažin ar savų žaislų galima nunešti ten? nes turime kalną o ir sesės dukriukas norėtų keletą lėlyčių atiduoti smile.gif

tai matyt kad galima unsure.gif maniškė tai nusineša, bet po to būtinai susirenka lotuliukas.gif

ps parašyk į až kaip jaučiatės mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes šiais metais (su liūdesiu) jau atsisveikinsime su Voveraite. Man patiko, Lukui kartais taip kartais ne, bet tais atvejais, kai ne, tai priklausė tikrai ne nuo darželio-vedėjos-auklėtojos.
Maža grupė ir dėmesys kiekvienam vaikui yra be galo didelis privalumas,o žaislų, puodelių ar pan. galima nusinešti.
Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
O mums labai nesiseka su darzeliu.. viena diena nueina ir sergam dvi savaites, niekaip negali maze adaptuotis prie svetimu bacilu biggrin.gif doh.gif o jei rimtai, tai baigiu nukvakti nuo tokio jos sirgimo.. kol nelanke darzelio viskas buvo ok, jokiu ligu ir ligeliu... o dabar unsure.gif net nezinau, ar ten susirenka visi tokie nepasveike vaikai, ar tikrai maniske per silpna...

o siaip darzelis , aukletojos labai patinka ir labai norim lankyti, tik kad niekaip neisikapstom is ligu...
Atsakyti
mes viena diena nuejome, susirgome ir jau menesi sergame.... bet cia nemanau kad is darzelio.... tiesiog dabar toks laikas, siaucia virusai. O tevu manau visur yra tokiu, kurie leidzia nepasveikusius mazylius.
Atsakyti