QUOTE(Reklamiste @ 2007 02 26, 12:47)
Mane tai asmeniškai stebina toks požiūris

Ar jūs, kai kostite ir čiaudite, neinat į darbą? Tai kuo vaikai tokie ypatingi, jeigu su snargliu reikia laikyti namie? Jeigu vaiko imunitetas geras, tai jo neveikia kitų vaikų smulkūs negalavimai. Ir aš praktiškai susidūriau, kad geriau snargliuojantį vaiką vesti į lauką nei laikyti šiltnamio sąlygomis namie. Ir į darželį vedu. Užtat rimtesnėm ligom serga tik porą kartų per metu. Siūlau labiau rūpintis savų vaikų grūdinimusi ir maistu, tuomet svetimi snargliai nerūpi
O mane toksai poziuris zudo
ner ko lyginti suaugusio zmogaus imuniteto ir vaiko.. !
grudinimas.. niekad nelaikiau uzdariusios namie ir ijungusiu radijatoriaus panosej

o kai prasideda nesibaigiancios ligos... kada grudinti? tas dvi dienas kai vaikas neserga iki kito sirgimo...??? kai prasergi plauciu uzdegimu ir vos iskapstai vaika is tokios baisios bukles jau ne iki salto duso...
Gerai butu jei vaikas atejes i darza tik sloguotu.. bet veda ir tokius vaikus, kur man paciu vaiku jau gaila.. kosija taip, kad
nusilpusiam nuo ligu, vaistu organizmui sunkiai pades vien tik geras maistas... o ir kai sergi nuolat tikrai rupiniesi ir maistu, ir grynu oru ir pan.. ir viskas kazkaip einasi gerai iki tol, kol nepapuola vaikas i darzeli.. ten jau migom parsinesa nauja bacila...man labai pikta del to, nes visas tavo rupestis (kaip tu sakai maistas, vitamainai, geras oras, maudynes) su viena diena nueina suniui ant uodegos ir tenka dar pora savaiciu sirgti
as jau taip pavargau nuo sito rato