Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

beje, kas dėl auklėtojų, tai aš tikrai esu labai patenkinta tiek vienoj, tiek kitoj grupėj thumbup.gif tačiau vis tiek pasamonėj suskirstai į geresnę ir "negeresnę" blush2.gif tai va buvau laai nustebusi, kai mano ir vaikų nuomonė kardinaliai skirėsi lotuliukas.gif mano manymu svarbu jog vaikui būtų gerai, tikrai skaudu buvo žiūrėti, kai 5metis atvestas į darželį kas rytą verkdavo, o auklėtoja net neišėjo pasisveikinti blink.gif tai vyko vasarą, na dar suprasčiau jei verktų pvz mano vaikas, kuris ėjo į svetimą grupę, bet verkė vaikas, kurio šita auklėtoja visus metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2007 02 13, 13:26)
beje, pagal gyvenamą vietą PRIVALO priimti į darželį mirksiukas.gif

Bet grupės tai neguminės.... Jeigu visi ateina pagal gyvenamą vietą ir norinčių daugiau nei vietų, tai tikrai priima pagal užrašymo laiką: kas pirmesnis užsirašė, tam pirmenybė. Tarkim, kai kurių darželinukų grupės dabar yra pilnai užpildytos, tai ten nepatektum net jei už tvortos gyventum ax.gif

O dėl isteriškų auklėtojų - yra tokia problema su keliom personom. Neduok dieve, pas tokias patekti doh.gif Ir atleisti jas, pasirodo, nėra taip paprasta kaip atrodo...
Atsakyti
skambinau veddėjai.Mano zuikis yra įtrauktas į sąrašus. grupės pilnai bus sudarytos gegužės mėn. Ech. Neramu. Suvokiu, kad baigėsi mūsų intymiausias laikas ir įstatysiu vaikutį į gyvenimo rutinos kelią-darželis, mokykla, darbas. Tikiuosi, darželyje bus gera. Visada, dar vaikų neturėdma, planavau juos vesti į SOS vaikų darželį. O va turiu. Ir į eilę neįrašiau sąmoningai. Pasvarsčius kaip reikės lakstyti kamščiuose iki to daržo ir atgal. Spėti pasiimti iki 17,30 val, kelti vaiką visa valandą anksčiau, kad nuvežti.
Matyt, susitiksime su keliomis iš Jūsų tiesioginėje darželio aplinkoje. Ir spręsime pieštukų pirkimo klausimus. O gal vaikų nesutarimus? rolleyes.gif
Atsakyti
Mamse, labai jautriai reaguoji, man taip pat buvo ir dabar buna smile.gif Viskas bus gerai, gyvenimo pazinimas prasideda... O del darzelio, tai, kad ir paciame idealiausiame galime rasti minusiuku, svarbiausia meile ir siluma seimoje bei namuose.
Sekmes tavo pipiriukui! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Guboja @ 2007 02 15, 11:34)
Mamse, labai jautriai reaguoji, man taip pat buvo ir dabar buna  smile.gif Viskas bus gerai, gyvenimo pazinimas prasideda... O del darzelio, tai, kad ir paciame idealiausiame galime rasti minusiuku, svarbiausia meile ir siluma seimoje bei namuose.
Sekmes tavo pipiriukui!  4u.gif

Stengiuosi valdytis. Bet gi dėlioju galvoju pliusus, minusus.Kuriu įvairias galimas situacijas. Reikia sustoti. Viskas bus gerai, juk. Ir taip ilgai kartu buvome. Kiti ir šito nepatiria.
Atsakyti
si kart istraukem dvi dienas... ir vel sloga... kol sedim namie, viskas ok, darzo nelankem bevik 2 men. ir joks velnias nekibo, jau atrode tikrai sustiprejusi po visu ligu... o kai atejom pasitiko labai sveika aplinka, kai atvedziau dukryte i darza viena mergaite taip kosijo schmoll.gif kaip galima tokius apsikosijusius vaikus vesti i darzeli.. as irgi sunkiai surandu kur palikti maze kai ji serga, bet nesiruosiu apsisnarglejusios tysti i darza.. o kazkam vienodai sviecia... schmoll.gif
manau turetu but griezciau vertinami atvedami vaikai.. jei vaikas su zymiais persalimo pozymiais, ar kitais ligos pozymiais, aukletojos turetu drausti tokius vaikus vesti i darzelius.. reikalauti pazymu, kad vaikas sveikas..
Atsakyti
QUOTE(Jaunystė @ 2007 02 24, 16:00)
manau turetu but griezciau vertinami atvedami vaikai.. jei vaikas su zymiais persalimo pozymiais, ar kitais ligos pozymiais, aukletojos turetu drausti tokius vaikus vesti i darzelius.. reikalauti pazymu, kad vaikas sveikas..

Mane tai asmeniškai stebina toks požiūris g.gif Ar jūs, kai kostite ir čiaudite, neinat į darbą? Tai kuo vaikai tokie ypatingi, jeigu su snargliu reikia laikyti namie? Jeigu vaiko imunitetas geras, tai jo neveikia kitų vaikų smulkūs negalavimai. Ir aš praktiškai susidūriau, kad geriau snargliuojantį vaiką vesti į lauką nei laikyti šiltnamio sąlygomis namie. Ir į darželį vedu. Užtat rimtesnėm ligom serga tik porą kartų per metu. Siūlau labiau rūpintis savų vaikų grūdinimusi ir maistu, tuomet svetimi snargliai nerūpi thumbup.gif
Atsakyti
man irgi tenka vesti sloguotą vaiką į darželį, o ką darysi unsure.gif

beje, asmeninis pastebėjimas, vieni vaikai visą žiemą atvaikščiojo į darželį, na taip, kartais su snargliu, kartais užsikosti, o kiti istisai serga doh.gif ko gero tikrai lemia imunitetas, vaikams gal reikia "apsiprasti" su bendrom bacilom unsure.gif mes pernai metais irgi ištisai sirgom, na o šiemet maximum sloga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 02 26, 12:47)
Mane tai asmeniškai stebina toks požiūris g.gif Ar jūs, kai kostite ir čiaudite, neinat į darbą? Tai kuo vaikai tokie ypatingi, jeigu su snargliu reikia laikyti namie? Jeigu vaiko imunitetas geras, tai jo neveikia kitų vaikų smulkūs negalavimai. Ir aš praktiškai susidūriau, kad geriau snargliuojantį vaiką vesti į lauką nei laikyti šiltnamio sąlygomis namie. Ir į darželį vedu. Užtat rimtesnėm ligom serga tik porą kartų per metu. Siūlau labiau rūpintis savų vaikų grūdinimusi ir maistu, tuomet svetimi snargliai nerūpi thumbup.gif

O mane toksai poziuris zudo blink.gif lotuliukas.gif
ner ko lyginti suaugusio zmogaus imuniteto ir vaiko.. !
grudinimas.. niekad nelaikiau uzdariusios namie ir ijungusiu radijatoriaus panosej doh.gif o kai prasideda nesibaigiancios ligos... kada grudinti? tas dvi dienas kai vaikas neserga iki kito sirgimo...??? kai prasergi plauciu uzdegimu ir vos iskapstai vaika is tokios baisios bukles jau ne iki salto duso...
Gerai butu jei vaikas atejes i darza tik sloguotu.. bet veda ir tokius vaikus, kur man paciu vaiku jau gaila.. kosija taip, kad unsure.gif
nusilpusiam nuo ligu, vaistu organizmui sunkiai pades vien tik geras maistas... o ir kai sergi nuolat tikrai rupiniesi ir maistu, ir grynu oru ir pan.. ir viskas kazkaip einasi gerai iki tol, kol nepapuola vaikas i darzeli.. ten jau migom parsinesa nauja bacila...man labai pikta del to, nes visas tavo rupestis (kaip tu sakai maistas, vitamainai, geras oras, maudynes) su viena diena nueina suniui ant uodegos ir tenka dar pora savaiciu sirgti schmoll.gif
as jau taip pavargau nuo sito rato verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaunystė: 26 vasario 2007 - 17:42
Aš taip pat manau, kad tik sveiką vaiką reikia vesti į daržą. Taip visi mažiau sirgtų!
Mano sūnelis labai dažnai sirgo ir gydytoja patarė jei turite galimybę, tai kuo ilgiau vaiką namuose laikyti, kad pilnai išgytų. Taip praleidome beveik metus (tada lankėm kitą daržą). Dabar "Voveraitėje" jau sergam mažiau, bet ir sūnus ūgtelėjo. Dabar kita gydytoja ir vėl tą patį šneka, kad jei sloga stengtis nevesti, nes tada silpnėja organizmas ir komplikacijos kokios tik nori. doh.gif

p.s. krenkšiantys ir varvančiom nosim bendradarbiai mane nervina cool.gif
Atsakyti
nežinau, nu bet man irgi baisu kai atveda sergančius vaikus. Jis liečia tuos pačius žaislus,viena apseilioja kitas ima ir kiša sau į burną, tai juk bacilų bacilos. Bet darželiuose taip yra ir nieko nepadarysi.
tada belieka nevesti, samdyti aukles ir t.t.verta pamastyti apie auklę ir man. wink.gif
Kita vertus nuvažiuosim į parduotuvę tai ir ten gali apsikrėsti , neapsaugosi nuo visko.
Atsakyti
QUOTE(Jaunystė @ 2007 02 26, 17:39)
O mane toksai poziuris zudo blink.gif  lotuliukas.gif

Turėtum mane nužudyti ax.gif nes aš vedu savo snargliuojantį ir kosintį vaiką į Voveraitę. Ir dauguma grupės tėvų veda. Bet aš dar stengiuosi nunešti vienkartinių nosinių į grupę, kad visiems užtektų nosis nuvalyti biggrin.gif
Bendradarbiai aplinkui gripą nešioja, visi viens po kito serga, gaila, bet negaliu išvaryti jų iš darbo.....
Taip ir dalinamės bacilomis bigsmile.gif Nenoriu niekam piršti savo nuomonės, bet aš palaikau tą poziciją, kad mažos ligos yra normalu - šitaip organizmas pats kovoja ir paskui stipresnis būna prieš rimtas ligas. Mokausi iš užsieniečių - vaikai pusplikiai laksto, snarglys iki kelių, užtat ligoninių nepažįsta. Bet čia mano asmeninė nuomonė.
Buvo viena draugė privačiam darže, tai ten ant palangės sustatytos dėžutės su kiekvieno vaiko vaistais blink.gif Tėvai palieka, kad grupėje išgertų. Va čia dar geriau, ar ne?
Atsakyti