Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

Nu Žinot, taip žaisti kito sveikata nėra gražu.
Vesti kostintį ir snargliuotą vaiką man tai jau nelabai toleravimas kito. Atsiprašau., bet aš pati nekviečiu draugių su vaikais į svečius jeigu vaikutis sirguliuoja, o čia kai pas svetimus tai vienodai? Negražu taip. Vienas silpnesnis vaikas, kitas stipresnis. Bet žaisti kitų sąskaitą vardan ko?
Na, jeigu atvirai, aišku man pikta kad taip daro tėvai. Bet va yra tokių piktybiškų ir nieko nepadarysi. Mes nusprendėme kolkas neiti į darželį, nes...... labai labai nepatiko man auklėtoja. Visi aplink serga, bvet suprantu, kad kitiems gal nėra galimybių palikti kažkur sirguliuojančius vaikus todėl ir veda. Žodžiu ir pikta ir iš kitos pusės suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2007 02 28, 10:53)
Mes nusprendėme kolkas neiti į darželį, nes...... labai labai nepatiko man auklėtoja.

blink.gif tai kad ten ne mūsų auklėtoja dirbo g.gif mūsų auklėtoja dabar serga ax.gif

ps parašyk į až kas blogai buvo, kažko mano Aistė paskutinėm dienom nereiškia noro eit į darželį gal tikrai kas ne taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina: 28 vasario 2007 - 11:10
Joooo, mūsų žinau kad labai labai gera auklėtoja. Užtat ir negerai kai taip keičiasi.
Nu bet aišku. dabar toks ligų metas.

parašiau tau.
Atsakyti
QUOTE(Jaunystė @ 2007 02 24, 16:00)
si kart istraukem dvi dienas... ir vel sloga... kol sedim namie, viskas ok, darzo nelankem bevik 2 men. ir joks velnias nekibo, jau atrode tikrai sustiprejusi po visu ligu...

mačiau pasveikot, na tikiuosi šį kartą jau ilgam, o dar geriau visai nebesirgsit mirksiukas.gif
na bet pas tavo dukrytę akys nerealios wub.gif ir apskritai labai faina mergytė flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2007 03 06, 10:12)
mačiau pasveikot, na tikiuosi šį kartą jau ilgam, o dar geriau visai nebesirgsit  mirksiukas.gif
na bet pas tavo dukrytę akys nerealios  wub.gif  ir apskritai labai faina mergytė  flirt.gif

aciu, ir as tikiuosi, kad istrauksim ilgiau smile.gif
ir aciu uz grazius zodzius maniskei ax.gif o man tai taviske nereali, Patricijai jei pamirsta atnesa tute biggrin.gif tokia rupestinga smile.gif
Atsakyti
Mamytės, gal žinot ar priima vaikus vasarai? Ar neužsidaro vasarai? Kaip su vietom?
Bandėm pora dienų eit į Atžalėles schmoll.gif schmoll.gif Bandau surast kitų variantų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 05 25, 19:14)
Mamytės, gal žinot ar priima vaikus vasarai? Ar neužsidaro vasarai? Kaip su vietom?
Bandėm pora dienų eit į Atžalėles  schmoll.gif  schmoll.gif  Bandau surast kitų variantų  unsure.gif

priimtu jei dar butu vietu. Ir tikrai vasara dirba. Mes kaip tik jau pora savaiciu lankom.
Atsakyti
QUOTE(CLEAR @ 2007 05 25, 23:45)
priimtu jei dar butu vietu. Ir tikrai vasara dirba. Mes kaip tik jau pora savaiciu lankom.

O kiek jūms metukų ax.gif ? Kiek grupei vaikų? Ar didelės grupės?
Mano vaikui 2 metai 7 mėn., tai nelabai suprantu kur reikia vesti, prie darželinukų dar per mažas, o prie lopšelinukų - taip pat ant ribos g.gif
Atsakyti
Na aš ikišiu savo nosį čia rolleyes.gif
Užrašiau kažkada ir aš savo mažylę į šį daržą , bet susiklosčius aplinkybėms dabar lankome nuostabų privatų daržiuką . Nu žinokit skirtumas kaip dangus ir žemė , bet aišku ir pinigiukai nemaži .
Ir dėl sirgimo man labai patinka jų politika ( net sutartį yra įtraukta ) , kad sergantys vaikiukai į darželį negali būt atvedami. Tam reikalui jie turi žmogų , kuris gali atvykti į namus prižiūrėt sergantį vaikiuką thumbup.gif
Aš irgi visom keturiom nepritariu , kad sergantys vaikai būtų vedami į daržą. Suprantu , kad kai kurie tėveliai neturi kur dėtis , bet ......
Atsakyti
bigsmile.gif sveikos merginos, gal man kas gali padėt, noriu vesti savo vaiką nuo rudens į paruošiamą grupe.Gal kas žino kaip ten paruošia vaikiukus ir kokios ten auklėtojos? Jei tik kokia nelabai prie vaikų tai maniškė spiriojasi eiti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2007 06 08, 10:54)
bigsmile.gif sveikos merginos, gal man kas gali padėt, noriu vesti savo vaiką nuo rudens į paruošiamą grupe.Gal kas žino kaip ten paruošia vaikiukus ir kokios ten auklėtojos? Jei tik kokia nelabai prie vaikų tai maniškė spiriojasi eiti. verysad.gif

mano sūnus šiemet eis į paruošiamąją Pelėdžiukų grupę ax.gif na kiek teko kalbėtis su tėveliais, kurių vaikai jau praėjo šią grupę, tai visi liko labai patenkinti thumbup.gif manau daug kas priklauso ir nuo vaiko mirksiukas.gif

beje, jus vargu ar priims šiemet į paruošiamąją, nes priima tik 2001 gimusius, jūs dar per mažos mirksiukas.gif na nebent sausio pirmom dienom gimė ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif net nežinau kaip ten ar priims, bet mes gimę balandį ir mums tuomet reiks eit į mokyklą 7,5m, sakyčiau kiek vėlokai.
O tu tikrai žinai ar grupė pilnai suformuota. ax.gif Okaip ten ar yra kokie būreliai nes kiek skaičiau kad labai jau ten skurdu su užsiėmimais ? verysad.gif
Atsakyti