Nu Žinot, taip žaisti kito sveikata nėra gražu.
Vesti kostintį ir snargliuotą vaiką man tai jau nelabai toleravimas kito. Atsiprašau., bet aš pati nekviečiu draugių su vaikais į svečius jeigu vaikutis sirguliuoja, o čia kai pas svetimus tai vienodai? Negražu taip. Vienas silpnesnis vaikas, kitas stipresnis. Bet žaisti kitų sąskaitą vardan ko?
Na, jeigu atvirai, aišku man pikta kad taip daro tėvai. Bet va yra tokių piktybiškų ir nieko nepadarysi. Mes nusprendėme kolkas neiti į darželį, nes...... labai labai nepatiko man auklėtoja. Visi aplink serga, bvet suprantu, kad kitiems gal nėra galimybių palikti kažkur sirguliuojančius vaikus todėl ir veda. Žodžiu ir pikta ir iš kitos pusės suprantu.
QUOTE(Erika_v @ 2007 02 28, 10:53)
Mes nusprendėme kolkas neiti į darželį, nes...... labai labai nepatiko man auklėtoja.

ps parašyk į až kas blogai buvo, kažko mano Aistė paskutinėm dienom nereiškia noro eit į darželį gal tikrai kas ne taip

Joooo, mūsų žinau kad labai labai gera auklėtoja. Užtat ir negerai kai taip keičiasi.
Nu bet aišku. dabar toks ligų metas.
parašiau tau.
Nu bet aišku. dabar toks ligų metas.
parašiau tau.
QUOTE(Jaunystė @ 2007 02 24, 16:00)
si kart istraukem dvi dienas... ir vel sloga... kol sedim namie, viskas ok, darzo nelankem bevik 2 men. ir joks velnias nekibo, jau atrode tikrai sustiprejusi po visu ligu...
mačiau pasveikot, na tikiuosi šį kartą jau ilgam, o dar geriau visai nebesirgsit

na bet pas tavo dukrytę akys nerealios

QUOTE(alina @ 2007 03 06, 10:12)
mačiau pasveikot, na tikiuosi šį kartą jau ilgam, o dar geriau visai nebesirgsit
ir apskritai labai faina mergytė 

aciu, ir as tikiuosi, kad istrauksim ilgiau

ir aciu uz grazius zodzius maniskei

Mamytės, gal žinot ar priima vaikus vasarai? Ar neužsidaro vasarai? Kaip su vietom?
Bandėm pora dienų eit į Atžalėles
Bandau surast kitų variantų

QUOTE(lavaza @ 2007 05 25, 19:14)
Mamytės, gal žinot ar priima vaikus vasarai? Ar neužsidaro vasarai? Kaip su vietom?
Bandau surast kitų variantų 

priimtu jei dar butu vietu. Ir tikrai vasara dirba. Mes kaip tik jau pora savaiciu lankom.
QUOTE(CLEAR @ 2007 05 25, 23:45)
priimtu jei dar butu vietu. Ir tikrai vasara dirba. Mes kaip tik jau pora savaiciu lankom.
O kiek jūms metukų

Mano vaikui 2 metai 7 mėn., tai nelabai suprantu kur reikia vesti, prie darželinukų dar per mažas, o prie lopšelinukų - taip pat ant ribos

Na aš ikišiu savo nosį čia
Užrašiau kažkada ir aš savo mažylę į šį daržą , bet susiklosčius aplinkybėms dabar lankome nuostabų privatų daržiuką . Nu žinokit skirtumas kaip dangus ir žemė , bet aišku ir pinigiukai nemaži .
Ir dėl sirgimo man labai patinka jų politika ( net sutartį yra įtraukta ) , kad sergantys vaikiukai į darželį negali būt atvedami. Tam reikalui jie turi žmogų , kuris gali atvykti į namus prižiūrėt sergantį vaikiuką
Aš irgi visom keturiom nepritariu , kad sergantys vaikai būtų vedami į daržą. Suprantu , kad kai kurie tėveliai neturi kur dėtis , bet ......

Užrašiau kažkada ir aš savo mažylę į šį daržą , bet susiklosčius aplinkybėms dabar lankome nuostabų privatų daržiuką . Nu žinokit skirtumas kaip dangus ir žemė , bet aišku ir pinigiukai nemaži .
Ir dėl sirgimo man labai patinka jų politika ( net sutartį yra įtraukta ) , kad sergantys vaikiukai į darželį negali būt atvedami. Tam reikalui jie turi žmogų , kuris gali atvykti į namus prižiūrėt sergantį vaikiuką

Aš irgi visom keturiom nepritariu , kad sergantys vaikai būtų vedami į daržą. Suprantu , kad kai kurie tėveliai neturi kur dėtis , bet ......

QUOTE(hilin @ 2007 06 08, 10:54)

mano sūnus šiemet eis į paruošiamąją Pelėdžiukų grupę

beje, jus vargu ar priims šiemet į paruošiamąją, nes priima tik 2001 gimusius, jūs dar per mažos

O tu tikrai žinai ar grupė pilnai suformuota.