Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 22, 16:04)
Žmogui, įkūnijančiam GV personažą - pabandyti būti savimi, vaiduoklių gyvenimas ne visada mielas smile.gif o fantaziją ir laisvą laiką panaudoti rašant romaną - iš to bent pinigų uždirbti galima smile.gif
Ir visoms mums - sutikti tokį žmogų, su kuriuo norėtųsi pasenti...

Ačiū.
Pabandyti būti savimi.. ???? Mistika kažkokia.
Tau Bjuti linkiu, kad kuo greičiau būtų išrastas kremas nuo raukšlių, nes amžius nepuošia tavęs.. o tai suvysi kaip sena morka savo princo belaukiant. Kaip vinių kalėjas?
Atsakyti
Bjuti, aciu uz linkejima wub.gif

GV, kodel issisukai nuo kritikos man? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 22 gruodžio 2007 - 15:14
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 22, 16:07)

Aš neturiu tiek laisvo laiko kaip tu biggrin.gif

irnesakyk.gif
Bože bože kokia veikli moteris biggrin.gif Keliu kepuraitę prieš tave..
Aš turiu laisvo laiko ir dievinu nieko neveikimą.

Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 22, 16:13)
GV, kodel issisukai nuo kritikos man?  g.gif

Neturiu ką apie tave pasakyti.
Pilkas peliukas, kurio gyvenimas sukasi apie vaiką. Neturiu nuomonės tiesiog apie tave. Neįdomi tu.
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 22, 14:29)
Laba dam dam..

Kaip noriu namo, o niekas neleidžia  doh.gif

Abžoryte, smagu skaityti apie tavo Mėlynakį  4u.gif Ir apie olandą irgi smagu skaityti. Ir šiaip, smagu viską skaityti, išskyrus bioįvairovės išsaugojimą reglamentuojančius teisės aktus.
O žinot, pvz, kad Lietuvoje yra direktyva, sauganti šikšnosparnius? Vos neapsivožiau, tikrai, gyveni ir mokaisi laugh.gif

Spasmizkai rašantis drugelis. Tikiuosi, tuoj gausiu leidimą važiuoti namo..

Tavo postai kaip visada pralinksmina lotuliukas.gif Tai nyksta tos skraidančios pelės ar kas ten joms daros? laugh.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 22, 15:04)
Na ką, mielosios, norėčiau Jums kai ko palinkėti..

Bjuti, linkiu tau visuomet išlikti tokiai žavingai kokia ir esi, jokiu būdu neprarasti puikaus humoro jausmo ir ateinančiais metais bebūnant šalia vyro, kuris tave labai myli, pajusti velniškai gerą jausmą širdyje ir suprasti, kad tai ir yra JIS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 22, 16:10)

Tau Bjuti linkiu, kad kuo greičiau būtų išrastas kremas nuo raukšlių, nes amžius nepuošia tavęs.. o tai suvysi kaip sena morka savo princo belaukiant. Kaip vinių kalėjas?

Ačiū. Kremų nuo raukšlių daug išrasta ir dabar smile.gif Gali jau dabar pradėti naudoti, mieloji smile.gif Nes žinai, niekas taip žmogaus nesendina, kaip pyktis ant viso aplinkinio pasaulio smile.gif O kur dar gyvenimas TIK virtualiame pasaulyje... Labai sausina odą, brangioji smile.gif Aš matai, tavo metų būdama nei pykau tiek, nei prie kompo sėdėjau - ale vistiek, anot tavęs,susiraukšlėjau smile.gif

Smagu, kad pergyveni dėl manęs, bet neverta irnesakyk.gif Uždirbu pakankamai - kai bus visai blogai, nuvarysiu pas Vitkų ir pasitempsiu savo raukšles, idant svajonių princo neišgasdinčiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 22, 15:22)
Uždirbu pakankamai

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kas mano postus trina???
Negražu juk.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 22, 15:22)
Ačiū. Kremų nuo raukšlių daug išrasta ir dabar smile.gif Gali jau dabar pradėti naudoti, mieloji smile.gif Nes žinai, niekas taip žmogaus nesendina, kaip pyktis ant viso aplinkinio pasaulio smile.gif O kur dar gyvenimas TIK virtualiame pasaulyje... Labai sausina odą, brangioji smile.gif Aš matai, tavo metų būdama nei pykau tiek, nei prie kompo sėdėjau - ale vistiek, anot tavęs,susiraukšlėjau smile.gif

Smagu, kad pergyveni dėl manęs, bet neverta irnesakyk.gif Uždirbu pakankamai - kai bus visai blogai, nuvarysiu pas Vitkų ir pasitempsiu savo raukšles, idant svajonių princo neišgasdinčiau  tongue.gif

Na kremai nuorauksliu padeda tiek, kiek zvake nabasnikui.. Beje, normalus vyrai nebijo rauksliu, jie bijo uzmaskuotu rauksliu smile.gif Reikia moket oriai senti ir savo patirti pateikti kaip privaluma biggrin.gif
Atsakyti
Bjuti, ačiū už linkėjimus 4u.gif Tau gražių švenčių smile.gif
Atsakyti
Na va grizau is firmos vakarelio biggrin.gif Kaip mano mergaites laikosi? Buvau trumpam su olandu susitikus..mielas jis bet nezinau.. ax.gif
Atsakyti
O, mergaitės - powerpuff, abzoryte drinks_cheers.gif Kas geresnio? Šventinėm nuotaikom gyvenat? smile.gif

---
powerpuff, iš kur jis išdygo? bo? bigsmile.gif Ir ko nežinai? Kaip vakarėlis, anksti baigėsi g.gif
Atsakyti
O mes su sellte netyčia Megoje susitikom, tai prasėdėjom pradžioje vienoje kavinėje, paskui kitoje, prisijuokėm, apie bernus patauškėm thumbup.gif

powerpuff, ko nežinai? smile.gif kad kitatautis trukdo?

Vakare, o kaip tau diena praėjo? 4u.gif
Atsakyti