Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

As tai darbe sedziu unsure.gif Olandas kazko tyli siandien.. ax.gif kai jau nesakambina tai prireike man jo lotuliukas.gif ech moterys... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 23, 12:52)
As tai darbe sedziu unsure.gif  Olandas kazko tyli siandien.. ax.gif  kai jau nesakambina tai prireike man jo lotuliukas.gif  ech moterys... doh.gif

biggrin.gif ne tik moterys, visiems žmonėms tai būdinga wink.gif
Kaip dirbasi sekmadienį? Per šventes irgi teks dirbt? g.gif
Atsakyti
Dirbasi sunkiai..keistai daug darbo kaip sekmadieni unsure.gif per sventes nedirbsiu-siandien dar atidirbu ir 3 dienos laisvos clap.gif Susitvarkei namus? As kai pagalvoju koks pas mane namie bardakas tai net baisu pasidaro-cia kelias dienas tik uzbegdavau daiktu pasiimt ir pamiegot namo tai viska sujaukiau siaubingai.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 22, 16:07)
koks naujas draugas advoco??? bigsmile.gif
o statybininkas???nieko nebesuprantu doh.gif  lotuliukas.gif

tai statybininkas yra tas naujas draugas lotuliukas.gif dar nei mėnesio nėra, kaip esam pažįstami.... ax.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 22, 17:04)
Advoco  - kad gyvenimas tik gerėtų ir gražėtų smile.gif
Ir visoms mums - sutikti tokį žmogų, su kuriuo norėtųsi pasenti...

ačiū, Bjuti 4u.gif tau taip pat linkiu viso to,ko širdelė geidžia 4u.gif

aš jau einu ruoštis, išvažiuoju šventėms.... ax.gif tai prisijungsiu jau tik trečiadienį rolleyes.gif

iki, mielosios mirksiukas.gif linksmų jums švenčių 4u.gif
Atsakyti
Sveikos panelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 23, 14:51)
Sveikos panelės  4u.gif

SWEIKOS PANELES mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 23 gruodžio 2007 - 14:55
Labas vakaras mergaites, kaip jus gyvenat?ziuriu musu tema...mirsta schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Nemiršta tema, tik panašu, kad Meilė jau prie vartų stovi ir prašosi įleidžiama wub.gif

Pasiilgau Jūsų mielosios, siunčiu visoms linkėjimų oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikos kas nemiegat 4u.gif Matau Abzoryte cia ax.gif Melynakis interneto dar neisitaise? As buvau pas olanda siandien..nezinau net-jis taip daug visko nori is karto ir nesupranta kad man reikia pagalvot ir panasiai. Pagal ji nera cia ka galvot-arba nori but su zmogum arba ne..gal jis ir teisus bet as pasimetus kazkokia blush2.gif
Atsakyti
hi.gif
visos sventem ruosias,tai tylu biggrin.gif
kaip nuotaikytes? bigsmile.gif as ryt pas gydytoja lekiu,tikiuos nepraziopsosiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 24, 00:56)
Sveikos kas nemiegat 4u.gif  Matau Abzoryte cia ax.gif  Melynakis interneto dar neisitaise? As buvau pas olanda siandien..nezinau net-jis taip daug visko nori is karto ir nesupranta kad man reikia pagalvot ir panasiai. Pagal ji nera cia ka galvot-arba nori but su zmogum arba ne..gal jis ir teisus bet as pasimetus kazkokia blush2.gif

Mėlynakiui internetas dabar nebūtinas, visą dieną kartu praleidom wub.gif Buvom kartu bažnyčioje, prie Rotušės parašėm Kalėdų seniui linkėjimus, vartėm Rotušėje kalendorių, vaikštinėjom po senamiestį, čiuožinėjom Akropolio čiuožykloje, vaikštinėjom sutemus vėl po Rotušę... Diena buvo stebūklinga ir kupina siurprizų wub.gif Dabar rašinėja sms smile.gif

Kaip ten kastenada dainuoja? Mes įsimylėję, mes išprotėję? lalala hihihi.gif

Nė nežinau ką patarti mergyt dėl to olando, įtariu pati turi jausti ar traukia jis tave ar ne... Šiaip man jis toks simpatiškas atrodė, bet stačia galva nerti į rimtus santykius irgi ne variantas turbūt.. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 24, 02:14)
Kaip ten kastenada dainuoja? Mes įsimylėję, mes išprotėję? lalala hihihi.gif

bigsmile.gif oho-cia tai bent..kaip nupasakojai visa jusu diena..kaip is kokio filmo wub.gif super thumbup.gif kaip smagu girdet..net neisivaizduoji blush2.gif
Atsakyti