Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 23, 00:11)
O, mergaitės - powerpuff, abzoryte  drinks_cheers.gif Kas geresnio? Šventinėm nuotaikom gyvenat? smile.gif

---
powerpuff, iš kur jis išdygo? bo? bigsmile.gif Ir ko nežinai? Kaip vakarėlis, anksti baigėsi  g.gif

Aha bo-dar pasnekejau kad ten diedo gyvenime nesu pakabinus ir stai prasom lotuliukas.gif Jis jau nori su mano giminem susipazinti, kviecia mane i jo firmos vakareli ir panasiai..man tokie tempai per greiti sakyciau..va to ir nezinau. kazkaip baisu, kad negalesiu jam duoti to paties, kiek jis man duoda-cia as demesi turiu galvoj..
O vakarelis dar nesibaige, bet as nusimuilinau nes visi prisigere o as siandien su alkoholiu nedraugauju nes jau dvi dienas bo praleidau doh.gif beje atradau dar viena nebloga vietele-mazojo teatro kavine po remonto labai super atrodo drinks_cheers.gif kaunietes gal kokia diena ten nuleksim mirksiukas.gif Kaip tu vakaroji? Kas naujo tavo kieme?
Abzoryte ku-ku ax.gif Su melynakiu chatini?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 22, 23:16)
Abzoryte ku-ku ax.gif Su melynakiu chatini?

Ogo kokie tempai pas Olandą bigsmile.gif Ale visai smagu tas dėmesys, tegu tegu thumbup.gif

Aš irgi šiandien valančiukų asociacijoje yahoo.gif

Mėlynakis keičia interneto tiekėją, tai kurį laiką vakarais nebus online, nuo vakar jau atsijungė tą senąji, dabar kol neįves naujo nečatinsiu smile.gif Ale rašė sms'us vakare tiesiai iš siemens arenos thumbup.gif
Atsakyti
powerpuff, tai ir neskubėk ir neduok jam nieko negali smile.gif Jei mielas bendrauk. P.S. aš irgi noriu į bo biggrin.gif Ne bernų, tiesiog labai jau man legendinis tas bo atrodo, - reikia žymias vietas aplankyti lotuliukas.gif

Man šiandien du geri dalykai nutiko - į darbo dienos galą atėjo įkvėpimas ir visgi padariau bent vieną darbą doh.gif Kitas dalykas - vienas draugas pakėlė nuotaiką. Teisiog eilinį kartą mane suprato nieko nesakant ir pralinksmino. Gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 23, 00:22)
Ogo kokie tempai pas Olandą  bigsmile.gif  Ale visai smagu tas dėmesys, tegu tegu  thumbup.gif 

Aš irgi šiandien valančiukų asociacijoje yahoo.gif

Mėlynakis keičia interneto tiekėją, tai kurį laiką vakarais nebus online, nuo vakar jau atsijungė tą senąji, dabar kol neįves naujo nečatinsiu smile.gif Ale rašė sms'us vakare tiesiai iš siemens arenos  thumbup.gif

Jo tempai dideli, ir jis pats sako man kad supranta kad negerai daro..kad negalima tiek demesio rodyt ir panasiai bet kazkaip nesusivaldo bigsmile.gif Demesys gerai aisku, bet dabar gerai suprantu, kodel blogai yra rodyt tiek demesio-tada nebelieka stimulo stengtis patikt ir panasiai.. Na nezinau eit man su juo i ta vakareli ar neit?

O melynakis super thumbup.gif Stengiasi del taves. Gera nuojauta man del jo..kazkas grazaus vystosi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 23, 00:26)
powerpuff, tai ir neskubėk ir neduok jam nieko negali smile.gif Jei mielas bendrauk. P.S. aš irgi noriu į bo  biggrin.gif Ne bernų, tiesiog labai jau man legendinis tas bo atrodo, - reikia žymias vietas aplankyti  lotuliukas.gif

Man šiandien du geri dalykai nutiko - į darbo dienos galą atėjo įkvėpimas ir visgi padariau bent vieną darbą  doh.gif Kitas dalykas - vienas draugas pakėlė nuotaiką. Teisiog eilinį kartą mane suprato nieko nesakant ir pralinksmino. Gera smile.gif

Eisim i bo drinks_cheers.gif tai as ir neskubu..bet jis skuba. Mes gi tik trys dienos pazistami,tai kas bus po savaites? blink.gif na bet gal maziau galvot reikia..
O du geri dalykai per diena tai jau daug thumbup.gif Gera kai turi draugu kurie tave be zodziu supranta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 22, 23:33)
tai as ir neskubu..bet jis skuba.

Tu paklausk jo, kur jis skuba? biggrin.gif O šiaip tai smagu, kad yra su kuo pabendrauti smile.gif

Atsakyti
Na ka lekiu jau miegelio ax.gif Saldziu sapnu jum
user posted image
Atsakyti
Ramaus miego, powerpuff 4u.gif
abzoryte, ką veiki? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 23, 00:23)
Ramaus miego, powerpuff  4u.gif
abzoryte, ką veiki?  ax.gif

ramaus miego powerpuff 4u.gif katinukas neišpasakyto meilumo wub.gif

čatinau su panom per skype, vartau žmones ir ką tik gavau iš mėlynakio sms wub.gif ką tu? ax.gif

ai, beje, šiandien gi nusipirkau dar vieną tą žvakę derežablę laugh.gif dabar baltą ax.gif bet pamaniau jei jau taip patiko ji man reikia naudotis akcija, nes uz 45 lt tokio dydzio kaip ir pigu skaitos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 23, 00:27)
ai, beje, šiandien gi nusipirkau dar vieną tą žvakę derežablę laugh.gif dabar baltą  ax.gif  bet pamaniau jei jau taip patiko ji man reikia naudotis akcija, nes uz 45 lt tokio dydzio kaip ir pigu skaitos  rolleyes.gif

Hehe biggrin.gif žvakės gerai drinks_cheers.gif Aš kolkas tenkinuosi savo pigiom žvakėm ir dar taupau tuos 45 litus biggrin.gif
Aš radau diskusijų forumą kur visokio plauko žmonių yra, ir vyrų tame tarpe nemažai, tai skaitinėju. Taip sakant skaitau vertingas vyriškas nuomones, kurios dar kartą priverčia į pasaulį kitu kampu pažvelgti smile.gif O kartais nustebina senos tiesos apie vyrus, tokios visuotinai žinomos, bet man kaip moteriškei tokios svetimos, kad net keista, jog taip iš tikrųjų yra. blink.gif
Pastebėjau, kad moterys kitaip bendrauja tuose forumuose - konstruktyviau mintis reiškia. Nenuostabu, bet tiek ilgai skaitinėjus tik SM, neįprasta smile.gif
Atsakyti
Labas toms, kas dar nemiega smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
kaip miegojot? kaip nuotaikos? ar dovaneles jau supakuotos? biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif išmiegojau beveik iki 11, tai jėga thumbup.gif
Dabar namus tvarkaus, tik kažko nenoriai blush2.gif Kaip tu?
Atsakyti