Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 24, 01:22)
bigsmile.gif oho-cia tai bent..kaip nupasakojai visa jusu diena..kaip is kokio filmo wub.gif  super thumbup.gif  kaip smagu girdet..net neisivaizduoji blush2.gif

kad ir aš pati jaučiausi kaip sapne... wub.gif juk net namo neišvažiavau, o juk planavau šiandien doh.gif bet ryte važiuosiu ax.gif

o sellte tai iš manęs juokiasi, sako, ar žinai ką reiškia kai nesusituokus nueina kartu į bažnyčią? biggrin.gif sako, gi reiškia kad ten susitiksite antrą kartą per savo vestuves hihihi.gif

oi.. gerai mes ten artodėme eidami į tą bažnyčią su žvakėmis rankose.. nes prie įėjimo reikėjo užsidegti šventą ugnį, kad parneštume namo ir uždegtume žvakes ant kūčių stalo.. wub.gif jaučiausi kaip žengdama prie altoriaus lotuliukas.gif

aš tik bijau garsiai džiaugtis ta laime.. bet prisibūriau aš tuos kalėdinius stebūklus čia wub.gif dabar tik svarbu tai išsaugoti ir nebepakartoti praeities klaidų blush2.gif

tai kaip tau tas olandas pačiai atrodo? blush2.gif ar žavi kažkuo? 4u.gif
Atsakyti
Ha ha..tikiuosi nepamirsai pazado i vestuves pakviesti? lotuliukas.gif Nu superromantiskai cia pas jus viskas wub.gif Tikrai kaledos stebuklu metas.. blush2.gif As tai nezinau..yra jame ir pliusu ir minusu..jei buciau anksciau ji sutikus zinau kad nevertinciau taip atsargiai ir tikriausiai pulciau stacia galva i sita istorija.. o dabar..dar mazai labai pazistu tai ir sunku sprest. Smagu su juo, bet mane gasdina tas jo didelis demesys..kazkaip nejauciu as jokiu ten labai siurpuliuku ar drugeliu ax.gif Na ir dar su tuo grazuoliu internetu susirasineju, kuris pasirodo ne tik grazus bet ir labai idomus..tai va blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 24, 01:45)
Ha ha..tikiuosi nepamirsai pazado i vestuves pakviesti?

Nepamiršau lotuliukas.gif Man tik reikės sugalvoti kiekvienai Jūsų po kokią itikinamą istoriją - kaip mes susipažinom lotuliukas.gif Bo juk nepasakysiu, kad susipažink, čia SUPERMAMA atstovės spaudai lotuliukas.gif

Na o su olandu nesistebiu kad neskubi.. Aš irgi žinok labai atsargi.. oioioi kokia atsargi... blush2.gif Pasimokiusios mes jau, tai taip nėra lengva mus suvystyti... Na manau laikas pats parodys kaip tau ten viskas baigsis... 4u.gif O kada eini susitikti su gražuoliuku? blush2.gif
Atsakyti
Su grazuoliuku po svenciu lyg ir.. ax.gif Bet nezinau kaip su olandu bus..ech nenoriu galvot per daug-laikas parodys. geriau pagalvosiu ka rengtis per tavo vestuves lotuliukas.gif na mane "legalizuot" nebutu sunku-galesi sakyt bo susipazinom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 24, 02:14)
Su grazuoliuku po svenciu lyg ir.. ax.gif  Bet nezinau kaip su olandu bus..ech nenoriu galvot per daug-laikas parodys. geriau pagalvosiu ka rengtis per tavo vestuves lotuliukas.gif  na mane "legalizuot" nebutu sunku-galesi sakyt bo susipazinom drinks_cheers.gif

teisingai - laikas parodys drinks_cheers.gif na dabar labai bus smalsu kaip su gražuoliuku pirmas įspūdis bus bigsmile.gif

nu jo, viena legalizacija išspręsta thumbup.gif ale žinok, šiandien jis buvo mašiną pasistatęs netoli BO, tai kai praėjo pro tą barą, sako buvau čia vieną kartą, tai sako tokia skylė pasirodė lotuliukas.gif sakau aš čia buvau ne vieną kartą, man tai visai nieko lotuliukas.gif bet nesigilinom labai į tą barą, nukrypo tema kitur biggrin.gif ale blin tuo metu jau maniau rašysiu jam minusą, kad ant mūsų bariuko važiuoja laugh.gif bet paskui kitaip jis pliusų užsidirbo ir tą minusiuką nusvėrė laugh.gif
Papildyta:

ai dar prisiminiau, taigi vakar skaičiau horoskopus ir kažkur perskaičiau, kad 2008-ieji vandeniams bus ramybės metas prieš labai dideles permainas ir palankius 2009-uosius biggrin.gif Tai pradėjau juoktis, jie turbūt turėjo omeny tai, kad 2009 09 09 VESTUVĖS lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho yra dar nemieganciu.... blink.gif
Dziaugiuosi del taves abzoryte wub.gif

Powerpuff zinoma ner akur skubet wub.gif

Monikuteeee, tik dabar eisi pas gydytoja??? smile.gif neblogai bigsmile.gif

O as jau uzsikretusi sventine nuotaika, persivalgymu negaliu uzmigt kepiau varskes apkepa, tai jauciuosi pasunkejus 5 kg doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
oziaragiam maciau garantuotai didele meile 2008 pazadeta lotuliukas.gif nu ziuresiu kaip cia bus-jei ne duosiu palmyra i teisma lotuliukas.gif
o kad melynakiui bo skyle pasirode tai nieko keisto-man paciai ten skyle atrodo..tik labai jau miela ta skyle lotuliukas.gif
ok einu miegot jau nes ryt prie kuciu stalo dar uzmigsiu ir krisiu veidu i koki misraines bliuda lotuliukas.gif
labanakt ir saldziu sapnu 4u.gif Ir graziu svenciu tau ir visom Supermylimiausiom thumbup.gif
Atsakyti
Labas Sellte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 24, 02:38)
Labas Sellte 4u.gif

Liaba mergaite... 4u.gif
nu niekaip nuo to kompo nenueinu doh.gif
Papildyta:
Powerpuff miegucio miegucio!!!! biggrin.gif ka ten dar rasai?a? bigsmile.gif
Papildyta:
Abzoryte dar tu gyva???? doh.gif
nu jooo...kaip ir as... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 24 gruodžio 2007 - 02:42
DG, sveikute 4u.gif Mums visoms gresia pasunkėjimas 5kg per šventes doh.gif lotuliukas.gif

powerpuff, sutinku kad ten miela skylė lotuliukas.gif oi prajuokinai su tuo mišrainės bliūdu, fantazija suveikė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Su sellte jau prieš 20 min per skaipa atsisveikinom ale sėdim čia lotuliukas.gif Aš irgi niekaip nenueinu nuo kompo, dar po youtube kuičiuosi doh.gif

Gražių švenčių visoms mergytės 4u.gif Ryt dėkit bernų vardus po pagalve, juk burtų naktis lotuliukas.gif
Atsakyti
Einancioms miegt Labankt, einu ir as, sutrauksiu cigarete gal virskinimas pageres iki mergaites.. bigsmile.gif

Sellte, istrauk intereneto laido greiciau nueisi nuo kompo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 24, 02:46)
Sellte, istrauk intereneto laido greiciau nueisi nuo kompo  smile.gif

pasiulymas vertas medalio thumbup.gif ale negaliu-sirdis neleidzia blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti