Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

Su šventėm mielosios 4u.gif

Kaip jūs? Laukiu detalių raportų kaip praleidote Kalėdas biggrin.gif Noriu daug skaityti biggrin.gif
Atsakyti
Labas Abzoryte 4u.gif Sveikos visos, kurios cia dar uzsuka.
Nu nepatikesi Abzoryt- sapnavau tave sianakt-sapnavau, kad nusikirpai trumpai plaukus ir sakei busiu kaip Drugelis dabar lotuliukas.gif
Mano sventes tai ramiai praejo-kucios su seima..prisivalgiau silkiu iki negerumo doh.gif Kaledos irgi su seima o vakare pas olanda blush2.gif Kepem vista, gerem vyna, ziurejom filmus-viskas buvo beveik tobula..jis pasakoja man savo verslo planus, klausia ar noreciau kada turet vaiku ir panasiai..Nu bet nezinau kas man yra-smagu man su juo bet nieko daugiau nejauciu unsure.gif
Kaip tavo sventes? Kokios naujienos is melynakio? ax.gif
Atsakyti
Sveikute powerpuff 4u.gif
nu geras su tuo sapnu lotuliukas.gif nea, dar neketinu kirptis plaukų lotuliukas.gif
su olandu irgi geras biggrin.gif žiesim kas bus toliau, gal pabudins dar jis tavyje kažką 4u.gif

Apie mėlynakį jau nespėju čia visko rašyt, jis kasdien man dėmesį rodo... blush2.gif Šiandien vėl kartu praleidome nepakartojamą dieną... blush2.gif Žodžiu, manau įsimylėjau jau rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės..
nežinau, kur man išlieti savo mintis ir kam pasipasakoti..
galiu čia? sad.gif
Atsakyti
Kaila, kas ant širdutės guli? console.gif
Atsakyti
Vaje kaip faina blush2.gif Prisijaukinot vienas kita pagaliau thumbup.gif Labai noriu isgirst viska, bet gal kada bo prie bokalo viska smulkiai papasakosi, nes as jau ir pati cia nelabai noriu viska rasyti ax.gif Nu bet zinok dziaugiuosi uz tave nerealiai-tu gyvas pavyzdys man kad ir as turiu sansu is naujo surasti meile wub.gif
Atsakyti
vyrai..viskas dėl vyrų. rodos, radau žmogų, su kuriuo norėčiau būti. bet..aš abejoju, ar jis į amne rimtai žiūri sad.gif plius, jis mano bendradarbis verysad.gif ir pasakiau jam kai ką, kas ko gero jį įžeidė ir turbūt atitaisyt visko neįmanoma sad.gif na kodėėėėlll, kodėl turėjau viską sugadint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaila: 26 gruodžio 2007 - 19:12
Labas kalėdinės silkės laugh.gif
Grįžau privalgiusi, bet nepastorėjusi. Gyslomis teka kisielius biggrin.gif Nei vyro nei meilės per Kalėdas nesutikau. Bet užtai iš kaimo parsivežiau mažą rainą katytę tongue.gif
Naminį gyvūnėlį turėsiu.

p.s. Abžorka kada ženysies???
Šiaip tai pakankamai džiaugiuosi dėl tavęs. Rimtai.. tik niekam nesakyk- nekuntės mano reputacija.

p.p.s. Pasyyyyylgau begalinai gražaus ir kultūringo bendravimo su Jumis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 26 gruodžio 2007 - 19:48
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 26, 19:41)

nu ir atmintis pas tave GV doh.gif primint galiu 2009 09 09 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 26, 20:41)
Labas kalėdinės silkės laugh.gif
Grįžau privalgiusi, bet nepastorėjusi. Gyslomis teka kisielius biggrin.gif Nei vyro nei meilės per Kalėdas nesutikau. Bet užtai iš kaimo parsivežiau mažą rainą katytę tongue.gif
Naminį gyvūnėlį turėsiu.

aš svajoju apie katę wub.gif jau žinau,kokios noriu... įsigysiu ir būsiu jau tikrų tikriausia senmergė wink.gif
Atsakyti
Kaila, gal dar viskas susitvarkys tau su draugu, to ir linkiu friends.gif

GV, sveika drinks_cheers.gif 2009.09.09 biggrin.gif Su Mėlynakiu wub.gif

powerpuff, aga gyvai pasvaigsim kokį kartą, jei tau neatsibos klausytis mano įsisvaigimų biggrin.gif Bo aš jau skraidau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 26, 20:46)
nu ir atmintis pas tave GV doh.gif primint galiu 2009 09 09  mirksiukas.gif

Ką aš be tavęs daryčiau laugh.gif
Ačiū, kad priminei smile.gif
Ilgai laukti iki 2009 metų.. Gal aštunto aštunto aštunto????

QUOTE(Kaila @ 2007 12 26, 20:48)
įsigysiu ir būsiu jau tikrų tikriausia senmergė wink.gif

Senmergės - jėga tongue.gif
Mūsų daug ir mes jėga...
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 26, 20:52)

Su Mėlynakiu  wub.gif

O kaip tas iš padangės???
Atsakyti