nebeatrašiau į paskutinį jo laišką ir tiek
tas iš dangaus tegu skraido sau savo visatoje
kosmosas jis man
QUOTE(Kaila @ 2007 12 26, 20:12)
vyrai..viskas dėl vyrų. rodos, radau žmogų, su kuriuo norėčiau būti. bet..aš abejoju, ar jis į amne rimtai žiūri
plius, jis mano bendradarbis
ir pasakiau jam kai ką, kas ko gero jį įžeidė ir turbūt atitaisyt visko neįmanoma
na kodėėėėlll, kodėl turėjau viską sugadint
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 26, 20:41)
Sveika kisieliaus gereja
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 26, 20:52)
Kaila, gal dar viskas susitvarkys tau su draugu, to ir linkiu 
GV, sveika
2009.09.09
Su Mėlynakiu
powerpuff, aga gyvai pasvaigsim kokį kartą, jei tau neatsibos klausytis mano įsisvaigimų
Bo aš jau skraidau 
GV, sveika
powerpuff, aga gyvai pasvaigsim kokį kartą, jei tau neatsibos klausytis mano įsisvaigimų
dėkui už palaikymą, abžoryte... bet ne viskas taip paprasta.. jis išdidus, vien jau dėl to spjaus į mane..
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 26, 20:56)
Bo aš jau skraidau 
Nu jau ne-tikrai neatsibos
Vajetau-grazuoliukas tik ka pasiule man su juo susitikt
Butinai dabar kai sedziu visa susivelus ir i zmogu nepanasi
tai pasakiau kad kita diena, nors labai noreciau siandien..
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 26, 20:27)
Vajetau-grazuoliukas tik ka pasiule man su juo susitikt
Butinai dabar kai sedziu visa susivelus ir i zmogu nepanasi
tai pasakiau kad kita diena, nors labai noreciau siandien..
nu tai jei nori!!!!
QUOTE(Sellte @ 2007 12 26, 21:28)
Na jau pasakiau kad ne siandien..palauks dar truputi-ner cia ko
Sveikutes 
Visas, kad ir paveluotai, bet sveikinu su sventemis
Mano sventes ramios, grazios, uzkimusios
Atvaziavo brolis, mama pas mane jau gera menesi gyvena tai kuciu vakara pas anyta vaziavom visi
tokia didele grazi seima buvom
siaip viskas gerai, tik sveikateles nekokios....vaikas sirguliuoja, as pati koseju, uzkimusi
Dziaugiuosi, kad GV tures namini gyvuneli
Tik ar kate ir suo sugyvens
abzoryte, tai melynakis vazineja daznai pas tave?
kaip ten pas jus viskas vyksta?
Visas, kad ir paveluotai, bet sveikinu su sventemis
Mano sventes ramios, grazios, uzkimusios
Atvaziavo brolis, mama pas mane jau gera menesi gyvena tai kuciu vakara pas anyta vaziavom visi
siaip viskas gerai, tik sveikateles nekokios....vaikas sirguliuoja, as pati koseju, uzkimusi
Dziaugiuosi, kad GV tures namini gyvuneli
abzoryte, tai melynakis vazineja daznai pas tave?
Labas vakaras
Kažkaip netyčia užklydau į jūsų temelę, pažiūrėjau filmuką youtube kaip jūs laukiat tikrosios meilės ir taip širdukę suspaudė....
Jau penkis mėnesius kankinuosi dėl meiės be atsako. Vasarą susipažinau su savo sesės vaikino draugu. Dar pirmą mūsų pažinties vakarą supratau, kad suradau savo sielos porą, nors surišk ir paleisk mus abu. Dėjau labai daug pastangų, kad kuo dažniau susitiktume, numečiau 9 kilogramus, pakeičiau šukuoseną, iš dalies drabužių stilių. Visų pastangų rezultatas toks, kad per savaitę po kelis kartus važiuojam į kokią nors gražią vietą gerti kavos, klausomės Keistuolių teatro dainų arba tiesiog važinėjamės, pavyzdžiui, keturias valandas po miestą. Bet deja, jam labai patinka jo bendradarbė ruošiasi jai pasipiršti, o ji jam sako, kad jai reikia išsilakstyti ir tada po keturių metų ji už jo ištekės. Plyšta man širdis, o aš jam dar patariu, kaip ką romatiškiau padaryti. Noriu, kad jis būtų laimingas ir to jam linkiu, bet labai skaudu. Nes tikrai daug stengiausi, tikėjau iš visos širdies ir laukiau. Maniau, kad už tikėjimą yra atlyginama. Kiek visokios literatūros perskaičiau (Jūsų pasąmonės galia, Silvos mentalinio valdymo metodas, The Secret....), net pas būrėją buvau.
Kažkaip netyčia užklydau į jūsų temelę, pažiūrėjau filmuką youtube kaip jūs laukiat tikrosios meilės ir taip širdukę suspaudė....
Jau penkis mėnesius kankinuosi dėl meiės be atsako. Vasarą susipažinau su savo sesės vaikino draugu. Dar pirmą mūsų pažinties vakarą supratau, kad suradau savo sielos porą, nors surišk ir paleisk mus abu. Dėjau labai daug pastangų, kad kuo dažniau susitiktume, numečiau 9 kilogramus, pakeičiau šukuoseną, iš dalies drabužių stilių. Visų pastangų rezultatas toks, kad per savaitę po kelis kartus važiuojam į kokią nors gražią vietą gerti kavos, klausomės Keistuolių teatro dainų arba tiesiog važinėjamės, pavyzdžiui, keturias valandas po miestą. Bet deja, jam labai patinka jo bendradarbė ruošiasi jai pasipiršti, o ji jam sako, kad jai reikia išsilakstyti ir tada po keturių metų ji už jo ištekės. Plyšta man širdis, o aš jam dar patariu, kaip ką romatiškiau padaryti. Noriu, kad jis būtų laimingas ir to jam linkiu, bet labai skaudu. Nes tikrai daug stengiausi, tikėjau iš visos širdies ir laukiau. Maniau, kad už tikėjimą yra atlyginama. Kiek visokios literatūros perskaičiau (Jūsų pasąmonės galia, Silvos mentalinio valdymo metodas, The Secret....), net pas būrėją buvau.
Sveikos Fėjos niekadėjos
Su Šventėmis Jus
Trumpa mano ataskaita. Aš vakar visą dieną prabuvau kompanijoje su vinių kalėjų, o visą naktį jį prasapnavau
Na žinoma, ne aš viena su juo toj kompanijoje buvau, dar krūva kitų žmonių, ale vistiek smagu
Tauta labai norėtų, kad mes būtume kartu
aš irgi
nors nežinau tiksliai - čia iš tikrųjų, ar čia prisikalbitas, dėl to, kad jis sena mano meilė ir šiaip gerietis
Labai smagiai jį sapnavau, supykau kai nubudau, ir stengiausi vėl užmigti ir sapnuoti toliau
Kaip žinia, tai retai pavyksta
Dabar aš jau laiminga namie, savo lovoje, po vonios, po vyno ir po poros serijų bobiško serialo
Jaučiuosi stora po visų šitų valgymų baisingų, tai darausi manikiūrą, kad nukreiptų žvilgsnį nuo mano papilnėjusio kūno
Vaikas liko tėviškėj, grįš su vinių kalėju
Bais smagu už p. Abžoryte, kuriai linkiu tapti Mėlynakiene greitu laiku
O kitoms, nu ką, smagu matyti linksmas fėjas
Liūdnoms - pralinksmėti ir žinoti, kad viskas kada nors bus gerai 
Trumpa mano ataskaita. Aš vakar visą dieną prabuvau kompanijoje su vinių kalėjų, o visą naktį jį prasapnavau
Dabar aš jau laiminga namie, savo lovoje, po vonios, po vyno ir po poros serijų bobiško serialo
Bais smagu už p. Abžoryte, kuriai linkiu tapti Mėlynakiene greitu laiku
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 26, 22:50)
Netikiu
Kaila, o gal tiesiog atsiprašyk dėl to, ką pasakei ir tiek?
Vilte, sveika sugryžus
Linkiu greičiau pasveikti
O pas mus tai gražu..
Važinėja.. skambina.. rašo
powerpuff, jau labai laukiu tavo pasimatymo su gražuoliuku
O dėl jausmų, tai esu tikra, kad pajusi ir tu dar kartą!!! Juk tikrai esu gyvas pavyzdys kad taip nutinka vis tik! O aš kvaiša vasarą maniau kad gyvenimas baigtas
Ačiū Dievui kad viskas taip man buvo, bo kitaip nebūčiau sutikusi tokio nuostabaus žmogaus
Simply, žinau kad šiuo metu sunku išgirsti tai ką sako kiti, bet aš ir pati buvau taip aklai įsimylėjusi.. Todėl labai panašu, kad tu myli savo svajonę, savo iliuziją, savo idealą ir tą svajonę tu pati įkūnyjai tame žmoguje.. Nes tikra meilė būna abipusė.. O vienpusė meilė vadinama liga
Aš irgi ja prasirgau
Tu dar nesutikai savo žmogaus.. ir vieną dieną pati suprasi, kad yra daug nuostabesnių žmonių nei tas idealizuotas vyras, kuris įsimylėjęs kitą
Bjuti, sveika sugryžusi
Labai jau noriu kad jūs su vinių kalėju susieitumėt
Vilte, sveika sugryžus
powerpuff, jau labai laukiu tavo pasimatymo su gražuoliuku
Simply, žinau kad šiuo metu sunku išgirsti tai ką sako kiti, bet aš ir pati buvau taip aklai įsimylėjusi.. Todėl labai panašu, kad tu myli savo svajonę, savo iliuziją, savo idealą ir tą svajonę tu pati įkūnyjai tame žmoguje.. Nes tikra meilė būna abipusė.. O vienpusė meilė vadinama liga
Bjuti, sveika sugryžusi