Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

tas iš dangaus tegu skraido sau savo visatoje irnesakyk.gif kosmosas jis man blink.gif
nebeatrašiau į paskutinį jo laišką ir tiek irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 26 gruodžio 2007 - 19:58
QUOTE(Kaila @ 2007 12 26, 20:12)
vyrai..viskas dėl vyrų. rodos, radau žmogų, su kuriuo norėčiau būti. bet..aš abejoju, ar jis į amne rimtai žiūri sad.gif plius, jis mano bendradarbis  verysad.gif ir pasakiau jam kai ką, kas ko gero jį įžeidė ir turbūt atitaisyt visko neįmanoma sad.gif na kodėėėėlll, kodėl turėjau viską sugadint

console.gif neliudek mergyt-nemanau kad yra kazkas nepataisomo. gal pabandyk su juo nuosirdziai pasikalbet ir paaiskint kaip jautiesi..

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 26, 20:41)
Bet užtai iš kaimo parsivežiau mažą rainą katytę tongue.gif
Naminį gyvūnėlį turėsiu.

Sveika kisieliaus gereja drinks_cheers.gif Kaip uzpavydejau tau tos katytes..senai svajoju turet katinuka, bet dabar nelabai galiu, kai turesiu savo namus gal tada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 26, 20:52)
Kaila, gal dar viskas susitvarkys tau su draugu, to ir linkiu friends.gif

GV, sveika  drinks_cheers.gif  2009.09.09 biggrin.gif Su Mėlynakiu  wub.gif

powerpuff, aga gyvai pasvaigsim kokį kartą, jei tau neatsibos klausytis mano įsisvaigimų biggrin.gif Bo aš jau skraidau  wub.gif

dėkui už palaikymą, abžoryte... bet ne viskas taip paprasta.. jis išdidus, vien jau dėl to spjaus į mane..
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 26, 20:56)
powerpuff, aga gyvai pasvaigsim kokį kartą, jei tau neatsibos klausytis mano įsisvaigimų biggrin.gif Bo aš jau skraidau  wub.gif

Nu jau ne-tikrai neatsibos thumbup.gif Skraidymas super. Pasiilgau to jausmo..kazin ar pati kada ji pajausiu? Gal jau nebemoku? Nes kai pagalvoju anksciau del tokio olando tikrai buciau galva pametus o dabar nebemoku jau tikriausiai.. Na bet tu gyvas irodymas kad visaip buna wub.gif
Atsakyti
Vajetau-grazuoliukas tik ka pasiule man su juo susitikt blush2.gif Butinai dabar kai sedziu visa susivelus ir i zmogu nepanasi doh.gif tai pasakiau kad kita diena, nors labai noreciau siandien..
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 26, 20:27)
Vajetau-grazuoliukas tik ka pasiule man su juo susitikt blush2.gif  Butinai dabar kai sedziu visa susivelus ir i zmogu nepanasi doh.gif  tai pasakiau kad kita diena, nors labai noreciau siandien..

nu tai jei nori!!!! doh.gif begti i dusa,biski maliavones ir vsio but buve mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 26, 21:28)
nu tai jei nori!!!! doh.gif begti i dusa,biski maliavones ir vsio but buve mirksiukas.gif

Na jau pasakiau kad ne siandien..palauks dar truputi-ner cia ko mirksiukas.gif Taip ir pasakiau kad siuo monentu as labiau panasi i pudeli negu i zmogu tai parase, kad jam patinka naturalios merginos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Visas, kad ir paveluotai, bet sveikinu su sventemis wink.gif 4u.gif 4u.gif
Mano sventes ramios, grazios, uzkimusios biggrin.gif
Atvaziavo brolis, mama pas mane jau gera menesi gyvena tai kuciu vakara pas anyta vaziavom visi smile.gif tokia didele grazi seima buvom smile.gif
siaip viskas gerai, tik sveikateles nekokios....vaikas sirguliuoja, as pati koseju, uzkimusi doh.gif

Dziaugiuosi, kad GV tures namini gyvuneli smile.gif Tik ar kate ir suo sugyvens g.gif tongue.gif

abzoryte, tai melynakis vazineja daznai pas tave? smile.gif kaip ten pas jus viskas vyksta? smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 26 gruodžio 2007 - 20:52
Labas vakaras 4u.gif
Kažkaip netyčia užklydau į jūsų temelę, pažiūrėjau filmuką youtube kaip jūs laukiat tikrosios meilės ir taip širdukę suspaudė.... verysad.gif
Jau penkis mėnesius kankinuosi dėl meiės be atsako. Vasarą susipažinau su savo sesės vaikino draugu. Dar pirmą mūsų pažinties vakarą supratau, kad suradau savo sielos porą, nors surišk ir paleisk mus abu. Dėjau labai daug pastangų, kad kuo dažniau susitiktume, numečiau 9 kilogramus, pakeičiau šukuoseną, iš dalies drabužių stilių. Visų pastangų rezultatas toks, kad per savaitę po kelis kartus važiuojam į kokią nors gražią vietą gerti kavos, klausomės Keistuolių teatro dainų arba tiesiog važinėjamės, pavyzdžiui, keturias valandas po miestą. Bet deja, jam labai patinka jo bendradarbė ruošiasi jai pasipiršti, o ji jam sako, kad jai reikia išsilakstyti ir tada po keturių metų ji už jo ištekės. Plyšta man širdis, o aš jam dar patariu, kaip ką romatiškiau padaryti. Noriu, kad jis būtų laimingas ir to jam linkiu, bet labai skaudu. Nes tikrai daug stengiausi, tikėjau iš visos širdies ir laukiau. Maniau, kad už tikėjimą yra atlyginama. Kiek visokios literatūros perskaičiau (Jūsų pasąmonės galia, Silvos mentalinio valdymo metodas, The Secret....), net pas būrėją buvau. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simply: 26 gruodžio 2007 - 21:02
Sveikos Fėjos niekadėjos tongue.gif lotuliukas.gif Su Šventėmis Jus drinks_cheers.gif

Trumpa mano ataskaita. Aš vakar visą dieną prabuvau kompanijoje su vinių kalėjų, o visą naktį jį prasapnavau tongue.gif Na žinoma, ne aš viena su juo toj kompanijoje buvau, dar krūva kitų žmonių, ale vistiek smagu ax.gif Tauta labai norėtų, kad mes būtume kartu lotuliukas.gif aš irgi blush2.gif nors nežinau tiksliai - čia iš tikrųjų, ar čia prisikalbitas, dėl to, kad jis sena mano meilė ir šiaip gerietis ax.gif Labai smagiai jį sapnavau, supykau kai nubudau, ir stengiausi vėl užmigti ir sapnuoti toliau rolleyes.gif Kaip žinia, tai retai pavyksta smile.gif

Dabar aš jau laiminga namie, savo lovoje, po vonios, po vyno ir po poros serijų bobiško serialo smile.gif Jaučiuosi stora po visų šitų valgymų baisingų, tai darausi manikiūrą, kad nukreiptų žvilgsnį nuo mano papilnėjusio kūno tongue.gif Vaikas liko tėviškėj, grįš su vinių kalėju ax.gif

Bais smagu už p. Abžoryte, kuriai linkiu tapti Mėlynakiene greitu laiku lotuliukas.gif O kitoms, nu ką, smagu matyti linksmas fėjas ax.gif Liūdnoms - pralinksmėti ir žinoti, kad viskas kada nors bus gerai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 26, 22:50)
Liūdnoms - pralinksmėti ir žinoti, kad viskas kada nors bus gerai smile.gif

Netikiu schmoll.gif
Atsakyti
Kaila, o gal tiesiog atsiprašyk dėl to, ką pasakei ir tiek? unsure.gif

Vilte, sveika sugryžus 4u.gif Linkiu greičiau pasveikti 4u.gif O pas mus tai gražu.. wub.gif Važinėja.. skambina.. rašo wub.gif

powerpuff, jau labai laukiu tavo pasimatymo su gražuoliuku drinks_cheers.gif O dėl jausmų, tai esu tikra, kad pajusi ir tu dar kartą!!! Juk tikrai esu gyvas pavyzdys kad taip nutinka vis tik! O aš kvaiša vasarą maniau kad gyvenimas baigtas doh.gif Ačiū Dievui kad viskas taip man buvo, bo kitaip nebūčiau sutikusi tokio nuostabaus žmogaus wub.gif

Simply, žinau kad šiuo metu sunku išgirsti tai ką sako kiti, bet aš ir pati buvau taip aklai įsimylėjusi.. Todėl labai panašu, kad tu myli savo svajonę, savo iliuziją, savo idealą ir tą svajonę tu pati įkūnyjai tame žmoguje.. Nes tikra meilė būna abipusė.. O vienpusė meilė vadinama liga unsure.gif Aš irgi ja prasirgau doh.gif Tu dar nesutikai savo žmogaus.. ir vieną dieną pati suprasi, kad yra daug nuostabesnių žmonių nei tas idealizuotas vyras, kuris įsimylėjęs kitą 4u.gif

Bjuti, sveika sugryžusi drinks_cheers.gif Labai jau noriu kad jūs su vinių kalėju susieitumėt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 26 gruodžio 2007 - 22:13