Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

Sveikutės, mergytės 4u.gif nešu kavytės mirksiukas.gif

user posted image

nors pati dar mielai pamiegočiau...... cool.gif va teip tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 26, 23:11)
Simply, žinau kad šiuo metu sunku išgirsti tai ką sako kiti, bet aš ir pati buvau taip aklai įsimylėjusi.. Todėl labai panašu, kad tu myli savo svajonę, savo iliuziją, savo idealą ir tą svajonę tu pati įkūnyjai tame žmoguje.. Nes tikra meilė būna abipusė.. O vienpusė meilė vadinama liga unsure.gif Aš irgi ja prasirgau doh.gif Tu dar nesutikai savo žmogaus.. ir vieną dieną pati suprasi, kad yra daug nuostabesnių žmonių nei tas idealizuotas vyras, kuris įsimylėjęs kitą 4u.gif

Tai ką parašei aš suprantu ir žinau. Atrodo viskas, taip ir mąstysiu, bet viskas vėl apsiverčia ir aš vėl kažko laukiu. Nežinau kodėl, bet šį kartą, gal, kad iš šalies tiesiai pasakyti tavo žodžiai, bet kažkur giliai jie pasiekė mano smegenėles ax.gif Turbūt kitaip ir negali būti...Tik kaip persilaužti bendravime su juo ir gerai jaustis, nes žinau, kad bendrauti teks ir dažnai. Bet turbūt tas persilaužimas ateis savaime smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simply: 27 gruodžio 2007 - 08:42
Sveikos gyvos, su kalėdais 4u.gif
Atsakyti
Visas fėjas su šventėm ir tarpušvenčiu bigsmile.gif bigsmile.gif
Aš tai vaidinu šiandien miegančiąją gražuolę, nes esu nei gyva, nei mirusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

PS.: man labai smagu matyti, kad nuotaikos čia visai džiugios. Kaip matau, į duris jau beldžiasi beldžiasi......... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovyyyle: 27 gruodžio 2007 - 10:02
Sveikos,
su praėjusiom ir su ateinančiom 4u.gif
Gyvenu gerai mirksiukas.gif bet pasakotis nenoriu tai tik pasisveikinsiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 26, 21:59)

Po kiekvieno "netikiu" miršta viena fėja. I do believe in Fairys, I do, I do biggrin.gif

Tram pam pam, niu, kaip yra? Paskaičiau temą, bo dirbti tarpušvenčiu yra kažkoks nesusipratimas, meilė valdo biggrin.gif Kolega aplinkosaugininkas, kuris bando mane perverbuoti į savo kompaniją man palinkėjo sveikatos ir gero sekso. Smagu. smile.gif

Hm, ką čia dar papasakoti.. Nieko kolei kas nesugalvoju. Šalta žiauriai, rytoj vėl egzaminas, paskui dar trys laukia per pusantros savaitės, skanu tas karčias šaknis graužti biggrin.gif

Simply, pas būrėją eiti yra visiška nesąmonė, tikėti, kad už tikėjimą bus atlyginta irgi nesąmonė. Nes jei tikiesi, atomatiškai gaunasi egoistiškas veiksmas. Čia kaip indulgencija viduramžiais - nusiperki iš bažnyčios abonementą mėnesiui ir esi laisvas nuo visų nuodėmių. Kvailystė. Su dievu, ar bele kaip jį pavadinsi, nepasiderėsi - yra kaip yra, todėl negali būti kitaip. Kapiš? Todėl tavo situacijoj siūlyčiau, hm, nežinau net.. Bet ir diedas, po velnių, vežiojasi vieną mergaitę, ir pasakoja kaip piršis kitai. Idiotizmas. Nesižemink. Nevažinėk. Ar nori pabūti ta, su kuria jis žais tuos ketverius metus, kol išrinktoji tūsinsis? Na, kad ir kaip ten būtų, nelipk per save. Neverta.
Atsakyti
Labiausiai iš Drugelio kalbos patiko man žodis "kapiš" biggrin.gif biggrin.gif
Pas mus irgi šalta.. noriu į lovą....... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Oj, miargai.... doh.gif
pradeda atsibosti man naujasis draugas blink.gif lotuliukas.gif

o jis matai jau namiokus man mėto, kad būtų patogiau abiems, jei pas jį persikelčiau doh.gif

žodžiu.... nu gal ne atsibodo, bet vat protas vėl susijaukė.... unsure.gif mano gi ex'as parašė man kalėdinį sms'ą blink.gif to tai tikrai nesitikėjau g.gif
nu ir ką jūs manot doh.gif taip bandžiau viską užmiršti, užgniaužti, o čia paėmė ir priminė apie save doh.gif vėl nebegaliu naktimis užmigti doh.gif ir dabartinis nervinti pradėjo, vien dėl to, kad šalia yra ir dar ateities planus kuria su manimi unsure.gif
o aš tai apie kitą galvoju.... verysad.gif
žinau, kad nesąžininga taip elgtis, bet neišmanau, ką daryti.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 27, 14:52)
žinau, kad nesąžininga taip elgtis, bet neišmanau, ką daryti....  verysad.gif

Prieš metus aš irgi panašiai gelbėjausi nuo nelaimingos meilės.. turėjau gerbėją, kuris mane visur vežiodavo, kviesdavo, rimtai bandė kažką... o aš vis galvojau, na, gal tie jausmai ateis su laiku, juk jis geras žmogus. Tačiau kai reikalas priėjo prie intymumo dėjau į kojas. Ir išvis manau, kad tarp rimtų santykių turi įsiterpti laikas, kai gali pabūti viena.
Bet gal dar su tavo buvusiu ne viskas baigta?
Atsakyti
Laba diena po Kaledu 4u.gif ax.gif
abzoryte, CrazySun, powerpuff, labai aciu uz kaledinius sveikinimus wub.gif

Sventes praejo visai gerai, geriau nei tikejausi smile.gif Dirbti tarpusvenciu man visai patinka - taip ramu, tai padirbi, tai pabendrauji su kolegom rolleyes.gif
Sedziu dabar arbatele gurksnoju, uzejau cia - cia irgi ramybe, visos taikiai bendrauja drinks_cheers.gif Tai va. Smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 27, 17:09)
Bet gal dar su tavo buvusiu ne viskas baigta?

oj, net nežinau ką galvoti... doh.gif pati jaučiu, kad vis dar tikiuosi...... doh.gif
Atsakyti