ir kur visos sulindusios?
Sveikos, mergaitės
Sveikos mergaites
Greit visos raportuojat kas pas kuria nutiko
As tai dirbau visa diena..su olandu i jo firmos vakareli nejau..su grazuoliukuirgi nesusitikau
Tokios stai mano naujienos
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 27, 21:23)
Sveikos mergaites
Greit visos raportuojat kas pas kuria nutiko
As tai dirbau visa diena..su olandu i jo firmos vakareli nejau..su grazuoliukuirgi nesusitikau
Tokios stai mano naujienos 
sveika
kas per tvarka? kada Tu ilsiesi??? negalima šitaip, mergyt..
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 27, 21:32)
sveika
tuoj gausi pylos!
Tris dienas pries tai ilsejausi
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 27, 21:45)
Tris dienas pries tai ilsejausi
jei besaiki maisto naikinima galima vadinti poilsiu..
kaip pati gyveni? Kas naujesnio?
bet per daug dirbi,kad nei su vienu nesusitikai
ai, aš.. net nežinau, tokia nostalgija, taip noriu, žinot čia visos ko..
žodžiu, kaip ir Advoco (sorrius, jei maišau), gavau sveikinimą nuo ex..taip visi prisiminimai iškilo..tai vakar grįždama iš Kauno (gavau bilietą į Liepsnojantį Kalėdų Ledą..
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 27, 21:50)
bet per daug dirbi,kad nei su vienu nesusitikai
kaip Tu? 
žodžiu, kaip ir Advoco (sorrius, jei maišau), gavau sveikinimą nuo ex..taip visi prisiminimai iškilo..tai vakar grįždama iš Kauno (gavau bilietą į Liepsnojantį Kalėdų Ledą..
), pramąsčiau apie jį..ech..vienžo..
ai man kazkaip nesinori jokiu bernu matyt dabar..ko labiausiai dabar noreciau tai dingt i kokia tundra, issimiegot visa savaite, tada nueit i koki b.o.-prigert alaus, tada vel i tundra dar savaite pamiegot, o tada jau ir apie meiles pagalvot galeciau
O tau tuos bilietus ex padovanojo?
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 27, 22:01)
ai man kazkaip nesinori jokiu bernu matyt dabar..ko labiausiai dabar noreciau tai dingt i kokia tundra, issimiegot visa savaite, tada nueit i koki b.o.-prigert alaus, tada vel i tundra dar savaite pamiegot, o tada jau ir apie meiles pagalvot galeciau
Pavargus nuo visko jauciuosi kazkaip..
nius, aš atrodo, irgi noriu pailsėt nuo visko, bet..kai pagalvoju, kaip faaain būtų.. žodž
nea, ex tik šiaip labai gražiai pasveikino, kaip visad..bet šiuo metu esu jautresnė nei įprasta, tai..bet žinok, taaaaip gera buvo prisimint
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 27, 22:05)
nius, aš atrodo, irgi noriu pailsėt nuo visko, bet..kai pagalvoju, kaip faaain būtų.. žodž
atsiprašau už lyrinį nukrypimą
nea, ex tik šiaip labai gražiai pasveikino, kaip visad..bet šiuo metu esu jautresnė nei įprasta, tai..bet žinok, taaaaip gera buvo prisimint
taip norėčiau pakartot 
Ech zinau..ir man noretusi..nors manes irnepasveikino-pasveikinau pati tai atrase kazka..bet vistiek nepamirstu dar
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 27, 22:08)
Ech zinau..ir man noretusi..nors manes irnepasveikino-pasveikinau pati tai atrase kazka..bet vistiek nepamirstu dar 
tei va..
ir mane pačią erzina toks mano jausmas, jau pamiršt tai seniai turėjau, jau laiko praėjo,oioioiii..
bet šiemet net visa šeimyna palinkėjo susirast vyrą..tikiu, kad tai pranašas
Mergaitės, nauja Meilė išgydo nelaimingą Meilę - pamatysit viskas bus taip kaip ir svajojate
Tik tikėkit
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 27, 23:41)
Mergaitės, nauja Meilė išgydo nelaimingą Meilę - pamatysit viskas bus taip kaip ir svajojate
Tik tikėkit 
Mes žinom,žinom
kaip Tavo diena?