Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

ir kur visos sulindusios? g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Greit visos raportuojat kas pas kuria nutiko pioneer.gif As tai dirbau visa diena..su olandu i jo firmos vakareli nejau..su grazuoliukuirgi nesusitikau biggrin.gif Tokios stai mano naujienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 27, 21:23)
Sveikos mergaites 4u.gif  Greit visos raportuojat kas pas kuria nutiko pioneer.gif As tai dirbau visa diena..su olandu i jo firmos vakareli nejau..su grazuoliukuirgi nesusitikau biggrin.gif  Tokios stai mano naujienos ax.gif

sveika smile.gif tuoj gausi pylos!
kas per tvarka? kada Tu ilsiesi??? negalima šitaip, mergyt..
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 27, 21:32)
sveika smile.gif tuoj gausi pylos!
kas per tvarka? kada Tu ilsiesi??? negalima šitaip, mergyt..

Tris dienas pries tai ilsejausi tongue.gif jei besaiki maisto naikinima galima vadinti poilsiu.. lotuliukas.gif kaip pati gyveni? Kas naujesnio?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 27, 21:45)
Tris dienas pries tai ilsejausi tongue.gif  jei besaiki maisto naikinima galima vadinti poilsiu.. lotuliukas.gif  kaip pati gyveni? Kas naujesnio?

bet per daug dirbi,kad nei su vienu nesusitikai lotuliukas.gif kaip Tu? wink.gif

ai, aš.. net nežinau, tokia nostalgija, taip noriu, žinot čia visos ko.. blush2.gif doh.gif

žodžiu, kaip ir Advoco (sorrius, jei maišau), gavau sveikinimą nuo ex..taip visi prisiminimai iškilo..tai vakar grįždama iš Kauno (gavau bilietą į Liepsnojantį Kalėdų Ledą.. bigsmile.gif ), pramąsčiau apie jį..ech..vienžo..
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 27, 21:50)
bet per daug dirbi,kad nei su vienu nesusitikai  lotuliukas.gif  kaip Tu? wink.gif
ai, aš.. net nežinau, tokia nostalgija, taip noriu, žinot čia visos ko..  blush2.gif  doh.gif 
žodžiu, kaip ir Advoco (sorrius, jei maišau), gavau sveikinimą nuo ex..taip visi prisiminimai iškilo..tai vakar grįždama iš Kauno (gavau bilietą į Liepsnojantį Kalėdų Ledą..  bigsmile.gif  ), pramąsčiau apie jį..ech..vienžo..

ai man kazkaip nesinori jokiu bernu matyt dabar..ko labiausiai dabar noreciau tai dingt i kokia tundra, issimiegot visa savaite, tada nueit i koki b.o.-prigert alaus, tada vel i tundra dar savaite pamiegot, o tada jau ir apie meiles pagalvot galeciau lotuliukas.gif Pavargus nuo visko jauciuosi kazkaip..
O tau tuos bilietus ex padovanojo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 27, 22:01)
ai man kazkaip nesinori jokiu bernu matyt dabar..ko labiausiai dabar noreciau tai dingt i kokia tundra, issimiegot visa savaite, tada nueit i koki b.o.-prigert alaus, tada vel i tundra dar savaite pamiegot, o tada jau ir apie meiles pagalvot galeciau lotuliukas.gif  Pavargus nuo visko jauciuosi kazkaip..
O tau tuos bilietus ex padovanojo? ax.gif

nius, aš atrodo, irgi noriu pailsėt nuo visko, bet..kai pagalvoju, kaip faaain būtų.. žodž lotuliukas.gif atsiprašau už lyrinį nukrypimą blush2.gif

nea, ex tik šiaip labai gražiai pasveikino, kaip visad..bet šiuo metu esu jautresnė nei įprasta, tai..bet žinok, taaaaip gera buvo prisimint smile.gif taip norėčiau pakartot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 27, 22:05)
nius, aš atrodo, irgi noriu pailsėt nuo visko, bet..kai pagalvoju, kaip faaain būtų.. žodž  lotuliukas.gif  atsiprašau už lyrinį nukrypimą  blush2.gif

nea, ex tik šiaip labai gražiai pasveikino, kaip visad..bet šiuo metu esu jautresnė nei įprasta, tai..bet žinok, taaaaip gera buvo prisimint smile.gif taip norėčiau pakartot  biggrin.gif

Ech zinau..ir man noretusi..nors manes irnepasveikino-pasveikinau pati tai atrase kazka..bet vistiek nepamirstu dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 27, 22:08)
Ech zinau..ir man noretusi..nors manes irnepasveikino-pasveikinau pati tai atrase kazka..bet vistiek nepamirstu dar blush2.gif

tei va..
ir mane pačią erzina toks mano jausmas, jau pamiršt tai seniai turėjau, jau laiko praėjo,oioioiii..
bet šiemet net visa šeimyna palinkėjo susirast vyrą..tikiu, kad tai pranašas biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, nauja Meilė išgydo nelaimingą Meilę - pamatysit viskas bus taip kaip ir svajojate drinks_cheers.gif Tik tikėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 27, 23:41)
Mergaitės, nauja Meilė išgydo nelaimingą Meilę - pamatysit viskas bus taip kaip ir svajojate  drinks_cheers.gif  Tik tikėkit  4u.gif

Mes žinom,žinom bigsmile.gif bet..nu, patikėsim, kai bus taip, kaip sakai biggrin.gif

kaip Tavo diena? bigsmile.gif
Atsakyti