Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 27, 23:21)
Mes žinom,žinom  bigsmile.gif  bet..nu, patikėsim, kai bus taip, kaip sakai  biggrin.gif

kaip Tavo diena?  bigsmile.gif

Nea, tikėti reikia visą laiką! 4u.gif Ir svajoti reikia atsargiai, nes svajonės pildosi drinks_cheers.gif
Mano diena gera wub.gif O tave kaip matau nostalgija užvirto blush2.gif Pasodink tu tą nostalgiją į kampą, tegu sėdi tyli ir nesiginčyja su tavo svajonėmis biggrin.gif Jų daugiau, jos stipresnės nei ta viena nedorėlė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 28, 00:29)
Nea, tikėti reikia visą laiką!  4u.gif  Ir svajoti reikia atsargiai, nes svajonės pildosi  drinks_cheers.gif
Mano diena gera  wub.gif  O tave kaip matau nostalgija užvirto  blush2.gif  Pasodink tu tą nostalgiją į kampą, tegu sėdi tyli ir nesiginčyja su tavo svajonėmis biggrin.gif Jų daugiau, jos stipresnės nei ta viena nedorėlė laugh.gif

aš tikiu, tikiu..esu nepagydoma optimistė, bet..ta nostalgija, bjaurybė, kad kur ją nukišus... blush2.gif į kampą nesėda g.gif
kaip aš dėl Tavęs džiaugiuos, kad Tu žinotum.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 27, 23:33)
aš tikiu, tikiu..esu nepagydoma optimistė, bet..ta nostalgija, bjaurybė, kad kur ją nukišus...  blush2.gif  į kampą nesėda  g.gif
kaip aš dėl Tavęs džiaugiuos, kad Tu žinotum..  bigsmile.gif

blush2.gif wub.gif imk balioną 4u.gif
ech... o kai prisimenu vasarą... taip keista dabar ax.gif
nu juk reikia tik išlaukti ane.. tik išlaukti.. tai sunkiausia, bet tai atsiperka su kaupu bigsmile.gif

O gal nostalgijai kokia arbatytė padėtų? o gal lopšinė? gal ryte ji jau nebepabus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 28, 00:40)
blush2.gif  wub.gif  imk balioną  4u.gif
ech... o kai prisimenu vasarą... taip keista dabar  ax.gif
nu juk reikia tik išlaukti ane.. tik išlaukti.. tai sunkiausia, bet tai atsiperka su kaupu  bigsmile.gif

O gal nostalgijai kokia arbatytė padėtų? o gal lopšinė? gal ryte ji jau nebepabus? biggrin.gif

ačiū 4u.gif

laukiu, oi, mergyt,kiek laukiu..kvailai skamba, žinau..pati save guodžiu..nebmbu...tik čia viską pasakau..žinau, kad pasikeitus mano mąstymui apie save, daug kas pasikeistų..turiu pasikeist, bet tai labai sunku... žinau ir suprantu viską smile.gif nereikia nei gailesčio, nei paguodos man..tik paklausykit ir padėkit tas mintis nustumt kuo toliau, gerai? rolleyes.gif

o su ta nostalgija kaip noriu kitą savaitę arbatos išgert blush2.gif
Atsakyti
tai ką.. labanakt..
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 27, 23:44)
ačiū  4u.gif

laukiu, oi, mergyt,kiek laukiu..kvailai skamba, žinau..pati save guodžiu..nebmbu...tik čia viską pasakau..žinau, kad pasikeitus mano mąstymui apie save, daug kas pasikeistų..turiu pasikeist, bet tai labai sunku... žinau ir suprantu viską smile.gif nereikia nei gailesčio, nei paguodos man..tik paklausykit ir padėkit tas mintis nustumt kuo toliau, gerai?  rolleyes.gif

o su ta nostalgija kaip noriu kitą savaitę arbatos išgert  blush2.gif

Mergyt, aš nenorėjau tavęs guosti.. norėjau palaikyti, tik įtariu netinkamai gavosi doh.gif
O tu tai liek viską čia ir negailėk friends.gif

O jei taip norisi, gal imk ir pasiūlyk jam arbatos tuomet? Juk vistiek būna kad pabendraujate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 27, 22:50)
žodžiu, kaip ir Advoco (sorrius, jei maišau), gavau sveikinimą nuo ex..taip visi prisiminimai iškilo..tai vakar grįždama iš Kauno (gavau bilietą į Liepsnojantį Kalėdų Ledą..  bigsmile.gif  ), pramąsčiau apie jį..ech..vienžo..

aga, aš doh.gif šiąnakt sapnavau ex'ą doh.gif

o dar kiekvieną rytą gaunasi taip,kad pravažiuoju pro jo namą ... doh.gif
nesusivaldau ir pasižiūriu dega šviesa virtuvėje ar ne unsure.gif šiandien degė ... ax.gif

Labas rytukas visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo advoco: 28 gruodžio 2007 - 08:58
labas rytas mergaites mirksiukas.gif
Advoco,o kur kavyte blush2.gif as taip jos kas ryta laukiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(advoco @ 2007 12 28, 08:56)
nesusivaldau ir pasižiūriu dega šviesa virtuvėje ar ne  unsure.gif  šiandien degė ...  ax.gif

ir kiek laiko jau taip norisi paziureti ar dega ta swiesyte ar ne? unsure.gif 4men ir as ziurejau,kol pakeite gyvenama vieta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 28, 11:03)
Advoco,o kur kavyte blush2.gif as taip jos kas ryta laukiu ax.gif
Papildyta:

ir kiek laiko jau taip norisi paziureti ar dega ta swiesyte ar ne? unsure.gif 4men ir as ziurejau,kol pakeite gyvenama vieta lotuliukas.gif

nešu kavytę, skubu bėgu mirksiukas.gif kad tik neišpilčiau nešdama lotuliukas.gif

user posted image

bet pati tai dar lūžtu blink.gif vo teip beveik lotuliukas.gif

user posted image

pusantro mėnesio blush2.gif dar ilgai turbūt stebėsiu... doh.gif kol nepakeisiu gyvenamosios vietos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 28, 09:27)
nešu kavytę, skubu bėgu  mirksiukas.gif  kad tik neišpilčiau nešdama  lotuliukas.gif

user posted image

neispylei!!! mirksiukas.gif saunuole!!! rolleyes.gif pliusas tau biggrin.gif
a ka nors prie kavos nebus,nu pvz koks sokoladinis berniukas sokolade blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 28, 11:32)
neispylei!!! mirksiukas.gif saunuole!!! rolleyes.gif pliusas tau biggrin.gif
a ka nors prie kavos nebus,nu pvz koks sokoladinis berniukas sokolade blush2.gif  biggrin.gif

biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 28, 09:36)

a sitas jau buvo! tongue.gif
Atsakyti