Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

quote=abzoryte,2007 12 28, 11:41]
Aga matai koks pasirinkimas laugh.gif
Laba diena hi.gif

Kaip gyvenate panele nuostabioji? biggrin.gif
[/quote]
Skųstis būtų nuodėmė ax.gif ax.gif

QUOTE(advoco @ 2007 12 28, 11:44)
sveikutė  mirksiukas.gif  rinkis ir tu vieną  mirksiukas.gif  biggrin.gif
nu, tada linkiu, kad naujametinę naktį mėlynakis ateitų pas tave kavbojaus kostiumu  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Jamčiau ir aš tą kaubojų, bet bijau, kad šoko negaučiau, kai nusiims tą kepurę biggrin.gif biggrin.gif
Nu bet mano fantazija jau veikia - matau, kaip atšoliuoja kaubojus pas Abžorytę ir mėlynos akys iš po kepurės tik žiba žiba lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 28, 10:49)
Nu bet mano fantazija jau veikia - matau, kaip atšoliuoja kaubojus pas Abžorytę ir mėlynos akys iš po kepurės tik žiba žiba  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

įjungei ir mano fantaziją lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nors tiesą pasakius vargu ar to norėčiau lotuliukas.gif gal be kaukių man visokių geriau doh.gif biggrin.gif

Sekmadienį važiuoju į Vilnių pas jį flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 28, 11:51)
įjungei ir mano fantaziją  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nors tiesą pasakius vargu ar to norėčiau  lotuliukas.gif  gal be kaukių man visokių geriau  doh.gif  biggrin.gif

Sekmadienį važiuoju į Vilnių pas jį flirt.gif

Kaip tau naujametinis balius be kaukių?? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 28, 10:53)
Kaip tau naujametinis balius be kaukių??  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kad aš ne su juo naujus sutiksiu biggrin.gif
užtat aš būsiu gan nebloga med. sesutė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 28, 11:56)
kad aš ne su juo naujus sutiksiu biggrin.gif
užtat aš būsiu gan nebloga med. sesutė laugh.gif

Ir šuoliavo ant širmo žirgo kaubojus iš Vilniaus net iki Kauno. Žmonių spūstyje, naujametinių fejerverkų šviesoje susirado žaviąją med. sesutę, čiupo ją ir jau nebepaleido. Nuo tada jie gyveno gražiai ir laimingai apsupti kaubojukų ir mažų sesučių būrio mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Šaram baram biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj, miergai, prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ale, ot kaip kavbojus įkaitina vaizduotę laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 28, 11:02)
Ir šuoliavo ant širmo žirgo kaubojus iš Vilniaus net iki Kauno. Žmonių spūstyje, naujametinių fejerverkų šviesoje susirado žaviąją med. sesutę, čiupo ją ir jau nebepaleido. Nuo tada jie gyveno gražiai ir laimingai apsupti kaubojukų ir mažų sesučių būrio  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Šaram baram  biggrin.gif  biggrin.gif

uuuhahahahaha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
yahoooooo yahoo.gif
prajuokinai nerealiai žavioji raganaite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 28, 13:06)
uuuhahahahaha  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
yahoooooo yahoo.gif
prajuokinai nerealiai žavioji raganaite  thumbup.gif

priburs tuoj žiūrėk mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jūs juokiates, o aš visai rimtai tongue.gif dar net savo meilės akmenų apyrankę, kurią vakarais šildau žvakių šviesoje, patryniau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, miargai,

ech, o aš nusiritau iki niekingos nusirašinėtojos lygio - kątik grįžau iš egzamino. Niekad gyvenime nesu nusirašius, nes, pirma, žema, antra, nemoku - užtenka minties kad reiktų žvilgtelt kur nors ir pradeda klykti sirenos, siaubas, jaučiu tokią įtampą, kad iškart dėstytojas pamato biggrin.gif Na o vakar sužinojau kad šiandien egzaminas, paskaityti spėjau tik prie auditorijos durų, o gyventi reikia, taigi teko ir pasižvalgyti. Gėėėėda.....

Ai, o turėti diedą irgi žiauri įtampa - vakar nuvažiavom visi drauge pas mano draugę su šeimyna, mol, supažindinau. Prieš porą dienų su bičiuliu pažindinau. Pirmasis diedas, kurį pažindinu su savo draugais. Tikrai, labai įsitempus jaučiuosi. Šiaip viskas gerai, visi visiems labai patinka, na bet man tai kaip pažindinimas su tėvais. Vieni stresai. Ir svoris auga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 28 gruodžio 2007 - 11:17
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 28, 11:16)
Ai, o turėti diedą irgi žiauri įtampa - vakar nuvažiavom visi drauge pas mano draugę su šeimyna, mol, supažindinau. Prieš porą dienų su bičiuliu pažindinau. Pirmasis diedas, kurį pažindinu su savo draugais. Tikrai, labai įsitempus jaučiuosi. Šiaip viskas gerai, visi visiems labai patinka, na bet man tai kaip pažindinimas su tėvais. Vieni stresai. Ir svoris auga  biggrin.gif

Pritariu, žiauri įtampa laugh.gif
Papildyta:
Nu niekaip negaliu pradėti dirbti user posted image
Papasakokit dar ką nors nail.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Linksmai cia jus su kaubojais gyvenat matau lotuliukas.gif man vakar skambino olandas is to vakarelio, kur su juo nejau-sake galvoja apie mane.. blush2.gif O siaip nieko naujo-darbas mane jau isvede is kantrybes galutinai gun_bandana.gif Ieskau naujo darbo!!!! Nu negaliu kaip sunervino-kaupiuosi dabar rimtam pokalbiui su bosu..
Atsakyti