Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 28, 13:28)
Svėriaus Senukų svarstyklių skyriuj. Negi gali būti kad 3 svarstyklės blogai rodė?  unsure.gif

Senukų svarstyklės susimokė prieš mūsų Drugelį lotuliukas.gif nuo šios dienos kojos ten nekeliam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 28, 13:08)

populi, kaip sekas vandenio eroje? laugh.gif dar vis su banderasu?  rolleyes.gif

Dar vis kartu bigsmile.gif

Aš ir svorio priaugau per šventes doh.gif nemėgstu švenčiu, sportuoti neini o tik ryji ir ryji blink.gif
Atsakyti
labas rytas bigsmile.gif
užjaučiu dirbančias, aš šiek tiek atostogauju... blush2.gif

turiu naujieną!!! nostalgija šiandien kampe rami stovi - ačiū, Abžoryt, turbūt Tavęs paklausė biggrin.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif (bet arbatos kitą savaitę išgersim tikriausiai blush2.gif )

džiaugiuosi už visas mergaitės - jau kiek daug prisikvietusios bent simpatijas (meiles nedrįstu sakyt.. ax.gif )

ir man linksmiau jus linksmas matant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 28, 14:39)

ir man linksmiau jus linksmas matant  mirksiukas.gif

Trinu savo meilės akmenukus ir už Pašėlusią Saulutę mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi buriu buriu burumburum už pašėlusią saulutę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 28, 14:45)
Trinu savo meilės akmenukus ir už Pašėlusią Saulutę  mirksiukas.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 28, 14:48)
Aš irgi buriu buriu burumburum už pašėlusią saulutę  thumbup.gif

ačiū, mergaitės... wub.gif wub.gif wub.gif
tikiu, kad Jūsų burtai pildosi... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 28, 14:50)
ačiū, mergaitės...  wub.gif  wub.gif  wub.gif
tikiu, kad Jūsų burtai pildosi...  bigsmile.gif

thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mano Super Mylimiausios, su sventem!
as dabar sedziu darbe, ir galvoju kad reikia maut is cia.. tik va dar vienas klausimas - a namo ar i sporto kluba?.. nes vakar dar biskeli svenciau drinks_cheers.gif
Papildyta:
as nieko nepriaugau, nepersivalgiau, is vis beveik nevalgiau.. blink.gif keistos kaledos siais metais smile.gif
Papildyta:
ai, vaziuoju pasportuosiu fitness4.gif gal atsigausiu, nes po vakar silpna truputi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazulis25: 28 gruodžio 2007 - 15:24
Labas visoms..

Kas gero?

Drugelis pastorėjo (baikis, dietos nesąmonė kol lovoje pareini su diedu norma- kai jau pradėsit kritinėti iš patalų tada susiimk tongue.gif), Abžorytė užsiima skrajojimu (feee.. seilės), Powerpuff algą sumažino šiaip sau (šiknius bosas).

Šiandien nusivyliau galutinai diedais. Tetraukia juos devynios.
Nutariau per naujus niekur neiti- leisiu vakarą prie TV.
Atsakyti
Priviet vasara laugh.gif
Atsakyti
Aš tai jau seniai pasidariau išvadą, kad nusivylimo diedais rezursas neišsemiamas, tai nusprendžiau nebekvaršinti sau galvos dėl to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 28, 16:32)
Labas visoms..

Labas GV 4u.gif
as jau pradedu mastyt kad pati prie teliko noriu naujus sutikt-neber jegu jau niekam unsure.gif Bosas issinesdino kaip nujausdamas i kazkoki baliuka nieko nesakes tai pakalbet su juo neteko..o gaila gun_bandana.gif O kuom diedai uzrustino tave? bigsmile.gif
Atsakyti