Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

Labas 4u.gif
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 28, 12:42)
Sveikos mergaites 4u.gif  Linksmai cia jus su kaubojais gyvenat matau lotuliukas.gif  man vakar skambino olandas is to vakarelio, kur su juo nejau-sake galvoja apie mane.. blush2.gif  O siaip nieko naujo-darbas mane jau isvede is kantrybes galutinai gun_bandana.gif  Ieskau naujo darbo!!!! Nu negaliu kaip sunervino-kaupiuosi dabar rimtam pokalbiui su bosu..

suvedžios manau tave tas Olandas... mirksiukas.gif

aš ir nebenoriu šito darbo. piktybiškai šiandien nedirbu, nenoriu aš blink.gif

Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 28, 12:47)
Labas 4u.gif
suvedžios manau tave tas Olandas...  mirksiukas.gif

aš ir nebenoriu šito darbo. piktybiškai šiandien nedirbu, nenoriu aš  blink.gif

o as negaliu piktybiskai nedirbt verysad.gif tas tik dar labiau siutina gun_bandana.gif keiciames darbais gal? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kumbajaaaaaaa mai loooord, kumbajaaaaaaaa..... alc.gif

Pas mus nuo kalėdinio vakarėlio liko bais daug saldumynų. Ir visi jie eina į kūną. Aš iš lieso drugelio per porą mėnesių pavirtau 8 kg daugiau sveriančiu gruobuonim. Dar, sako, meilė kūdina. Mhm, meilė ir Kalėdos pats tas kūdinimuisi dry.gif

Man irgi nesidirba, reikia sugalvoti kažkokias naujas formas, padaryti prezentaciją, dar kažką irnesakyk.gif Galvoju, jei toms formoms ir prezentacijos taip smarkiai reikia, lai patys pasidaro. Aš graužiu kokosinius sausainius (įdomu, kiek jie kalorijų turi g.gif ), galų gale, šventės.
Atsakyti
powerpuff, o olandas apsukrus pasirodo biggrin.gif jo, keisk tu tą darbą, per daug dirbi tu!

populi, kaip sekas vandenio eroje? laugh.gif dar vis su banderasu? rolleyes.gif

drugeli, nustok valgyt abžora tu laugh.gif dar tau negana! Oi kaip aš irgi išalkusi, ne tas žodis, o dar visą valandžiukę laukti pietų bash.gif

Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 28, 12:08)
drugeli, nustok valgyt abžora tu laugh.gif dar tau negana! Oi kaip aš irgi išalkusi, ne tas žodis, o dar visą valandžiukę laukti pietų bash.gif

liezuvis.gif o aš pionieriškai didvyriškai neinu pietauti. Iš tikrųjų siaubas, gerokai papilnėjau, pati sau nepatogi jaučiuosi. Negi reiks pirmą kartą gyvenime rimtai kūdintis? unsure.gif
Atsakyti
Kad per daug dirbu tai man dzin-as megstu daug dirbti..ne tame esme, bet kai pasako, kad uz darba, kuri ir taip darei beveik is idejos mokes dar maziau, o paklausus kodel atsakymas "o vat siaip sau" tai jau nervai nelaiko net ir man fool.gif Sory kad cia ne i tema, bet labai norejau kazkam pasiguost.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 28, 12:10)
liezuvis.gif o aš pionieriškai didvyriškai neinu pietauti. Iš tikrųjų siaubas, gerokai papilnėjau, pati sau nepatogi jaučiuosi. Negi reiks pirmą kartą gyvenime rimtai kūdintisunsure.gif

užtat vietoje normalaus maisto pionieriškai didvyriškai šlamšti kokosinius sausainius laugh.gif Matai iki ko vyrai priveda? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 28, 12:14)
Kad per daug dirbu tai man dzin-as megstu daug dirbti..ne tame esme, bet kai pasako, kad uz darba, kuri ir taip darei beveik is idejos mokes dar maziau, o paklausus kodel atsakymas "o vat siaip sau" tai jau nervai nelaiko net ir man fool.gif  Sory kad cia ne i tema, bet labai norejau kazkam pasiguost.. lotuliukas.gif

nu joooo doh.gif tavo šefus gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 28, 13:02)
Aš iš lieso drugelio per porą mėnesių pavirtau 8 kg daugiau sveriančiu gruobuonim.

A tu čia rimtai.......? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 28, 12:20)
A tu čia rimtai.......?  g.gif

Visiškiausiai. Nuo 56 iki 64. Negi normalu?
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 28, 13:22)

Galiu garantuoti, kad sugedo svarstyklės irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 28, 12:22)

jau stabdyk arklius lotuliukas.gif bo iš prancūziškos viliokės tapsi baroko laikų dama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 28, 12:25)
Galiu garantuoti, kad sugedo svarstyklės  irnesakyk.gif

Svėriaus Senukų svarstyklių skyriuj. Negi gali būti kad 3 svarstyklės blogai rodė? unsure.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 28, 12:25)
jau stabdyk arklius  lotuliukas.gif  bo iš prancūziškos viliokės tapsi baroko laikų dama  lotuliukas.gif

Būtent. Ech, kai nėra problemų, jos pačios ateina. Reikia čia man... Žodž, nuo pirmadienio - ant dietos doh.gif
Atsakyti