Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 28, 15:45)
Aš tai jau seniai pasidariau išvadą, kad nusivylimo diedais rezursas neišsemiamas, tai nusprendžiau nebekvaršinti sau galvos dėl to  biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Aš irgi jau susitaikiau, kad jie marsiečiai, kosmonautai, ufonautai ir visokie kitokie laugh.gif Bet su kitokiais nei mes būna irgi smagu laugh.gif
Atsakyti
kas čia po vieną švęs Naujus? g.gif šiemet reikia draugijoj juos sutikt bigsmile.gif prašom pas mane atkeliaut!!! biggrin.gif
Atsakyti
Gal Jūs ir teisios.. Tik kaip čia išmokus nekvaršinti dėl jų galvos. Debilai jie totalūs, nesuprantu tiesiog kaip tokius žemė nešioja.. Neverti jie gražaus marsiečių vardo smile.gif Neneigsiu, kad ir bobų būna tokių, kad ohoho.. bet galėčiau tai visus diedus suvaryčiau ant Baltojo tilto Vilniuje ir pakarčiau užu pimpalų. Pakybotų parą kokią gal proto įgautų.. smile.gif

Kuo jie mane užrūstino.. Viskuo- mąstymu, elgesiu.. kuo tik norit. Man baisu, jog aš esu tikra feministinių idėjų mašina. Bet su moterim gyvent irgi nenorėčiau.

Nežinau kas man darosi tikriausiai pavėluotas brendimas tongue.gif
Pati savęs nebeatpažįstu.

Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 28, 17:11)
kas čia po vieną švęs Naujus?  g.gif  šiemet reikia draugijoj juos sutikt 

Noriu pasisakyti šia tema.. Populiaru sakyti, jog kaip sutiksi naujus..taip ir gyvensi visus ateinančius metus. Visaip esu sutikusi ir nerealiam teminiam vakarėlyje ir kaimo pirtyje ir viena su LNK kanalu. Metų kokybės neįtakojo. Šiemet tingiu kur nors eiti, puoštis, rengtis. Noriu pižamos, susivėlusių plaukų, picos ir filmo. Ir nereikia tikėti visokiomis pranašystėmis. Dabar kiaulės metai.. Aš pati gimus jos metais. Bet šitie metai man buvo vieni iš blogiausių nors Palmyra žadėjo laimę, meilę ir turtus. Anos savaitės "Žmonėse" su Daniūte ant viršelio vėl eilinis Palmyros horoskopas. Žada man (vėžiams) vyrą, sėkmingą santuoką.. vien žo šeimyninę laimę. Tik klausimas kas mane ims, kad jau dabar nepažįstami vyrai manęs bijo smile.gif

Šventės: su kuo eiti, kur eiti?

Lengvai skaitomas straipsniukas smile.gif

p.s. Jaučiuosi pamynusi tiek savo tiek fėjos vardą. Pastaruoju metu veikiau primenu susivėlusią senmergę su katinu rankose nei seną gerą visų draugę Jolitą cry.gif Reik tikėtis praeis.

Gal šitą metodą pabandyti.. bet labai tingiu cackintis..

Senovės romėnai tikėjo, kad rūpinimasis kūnu atitolina niūrias mintis. Maži kūniški malonumai gali ir šiais laikais padėti jums pristabdyti pašėlusį tempą. Nurimsite viduje ir pagražėsite išoriškai. Tik skirkite sau po valandą kasdien, ir tai bus geriausias jūsų žiemos grožio taktikos manevras.

Linkėjimai visoms. Nesuvalgykit visos baltos mišrainės per naujus ir neišgerkit visos šampės. Abu dalykai ne į naudą. Linkiu nepastorėti, naujus sutikti taip kaip norisi, o ne taip kaip reikia.

Gražių artėjančių naujų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 28 gruodžio 2007 - 16:45
Sveikos, Fėjos smile.gif
nuotaikos, kaip matau, labai pas jus įvairios smile.gif Dabar galvoju, ar kada buvau taip nusivylusi diedais? g.gif Arba nebuvau, arba man senatvinis atminties netekimas biggrin.gif Nepamenu. Nusiviliu vienu, pakeikiu porą dienų - aplink matau ne vieną normalų vyrą, pati kalta, kad savo laiku susidėjau su netikusiu, o kai apsižiūrėjau, tie, gerieji, jau buvo "išgrabstyti" lotuliukas.gif Liko tik second handas, bet kartais galima sutikti visai neblogų egzempliorių tongue.gif

Per naujaką būsiu Liveta lotuliukas.gif Gavau garbanotų plaukų peruką, rūbelius turiu, detalių reto kičiškumo susišaudžiau tongue.gif Turėtų būti geras prikolas lotuliukas.gif Kai pavargsiu būti ja (bet ji tai nepavargsta biggrin.gif ), pakaks nusiimti peruką ir nusirinkti papuošalus smile.gif

Tiesa, vakar smagiai pasėdėjom In Vino su geriausiom podružkėm smile.gif Negaliu, kaip aš jas visas myliu, nors jos ir turi bernus biggrin.gif

Dabar varysim penkiese į filmą "Likimo ironija" - turėtų būti smagu smile.gif

p.s. GV - sveika sugrįžus. Ir subrendus tongue.gif . Noriu tikėti, kad tu tikra smile.gif Ir tikrai bus viskas gerai kada nors. Aš tai žinau.

Atsakyti
GV, gal ir geriausi metai bus sutikti taip ramiai, kaip planuoji smile.gif
aš, pvz., nenoriu sėdėt namie su tėvais prie tv, todėl kad ir neaudringai,bet su draugėm pasėdėsim pas mane - man taip labiausiai patinka bigsmile.gif nors vis naiviai tikiu, kad kaip nusiteiksi,taip ir bus, todėl esu nusiteikus kažkam ypatingam tam vakarui, t.y nakčiai smile.gif ir noriu tuo tikėt, nors neplanuojam nieko, dėl ko kažkas ar kažkur galėtų įvykti biggrin.gif

P.S. tikiuos, bent kažką supratot blush2.gif

sveika, Groži - Liveta lotuliukas.gif jau įsivaizduoju, kaip nerealiai atrodysi biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Grozis- Liveta laugh.gif Vos is tapkiu neisvirtau biggrin.gif Ideja gera ir tikrai smagi. thumbup.gif Manau.. busi geresne nei tikroji biggrin.gif

Klasiokai organizuoja temini naujameti. Vakarelio tema Kuba. Man sokas.. kas Kubai budinga?? Pirma mintis cigarai.. toliau. Kaip rengtis blink.gif Kazkaip uzsimaniau sudalyvauti..

Juk niekas kitas manes is piktumo, niurumo neistrauks tik as pati. ax.gif

p.s. atleiskit uz nelietuviska srifta. Kazkas pavoge lietuviskas raides..
Atsakyti
O super thumbup.gif Bjuti-Liveta, GV kubietiska grazuole drinks_cheers.gif Uzsimaniau ir as i koki temini vakareli..bet man nusimato kur kas blogesnis variantas..jokios temos, tik pasakyta "pasipuosti" blink.gif Tas "pasipuosti" kiekvienam labai skirtingai reiskia tai suku galva ka cia rengtis reikes g.gif O tu GV paziurek internete kokiu kubietisku paneliu-tikrai rasi-esme daug spalvu mirksiukas.gif Cia tau ideja kaip atrodyti lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 28, 21:22)
Cia tau ideja kaip atrodyti lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
niu tai ką, labas šeštadienis biggrin.gif kavytė dirbančioms ir dar miegančioms mirksiukas.gif

user posted image

ir šiltas apkabinimas mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas,
advoco ačiū už kavą 4u.gif
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 28, 19:39)
aš, pvz., nenoriu sėdėt namie su tėvais prie tv, todėl kad ir neaudringai,bet su draugėm pasėdėsim pas mane - man taip labiausiai patinka  bigsmile.gif  nors vis naiviai tikiu, kad kaip nusiteiksi,taip ir bus, todėl esu nusiteikus kažkam ypatingam tam vakarui, t.y nakčiai smile.gif ir noriu tuo tikėt, nors neplanuojam nieko, dėl ko kažkas ar kažkur galėtų įvykti  biggrin.gif

P.S. tikiuos, bent kažką supratot  blush2.gif

Vat būtent taip aš jaučiuosi noriu kažko įpatinga, bet nežinau kas tai galėtu būti. ax.gif

Bjuti - Liveta puiki įdėja thumbup.gif
Atsakyti
oj, Miargai thumbup.gif man šian paskutinė darbo diena, nuo rytojaus atostogos yahoo.gif sokiai.gif assa.gif
ir visai ne esmė, kad per atostogas sesija irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, kad jus kur biggrin.gif

GV, na, lovoj ar sutelpam biggrin.gif Ple, reiks pradėti kalbėti mantrą "Gero žmogaus turi būti daug, gero žmogaus turi būti daug, daug dauuuuug...." laugh.gif

Ojei, kokios vairavimo sąlygos, vos iš kiemo išvažiavau, vos kolegos mašinos "nepabučiavau" ir šiaip, daug adrenalino. Tačiau vakar su visa šeimyna su savo mazdike papaišiau saulyčių, miau kaip smagu buvo thumbup.gif Rimi aikštelėj jau sukinėjosi trys mašiniukai, kažkokie bachūrėliai linksminosi. Tada į sceną užlipo mano kibirėlis ir bernai vėpsojo kaip čia mergaitė paišo saulytes biggrin.gif Jėga laugh.gif

O aš naujuosius švęsiu pas draugę, bus trys poros ir trys vaikai. Ir stalo žaidimai biggrin.gif
O šiandien važiuoju į Kauną, į diedo draugų balių, tema - "juoda balta raudona", jaučiu teks lėkti sijono pirkti, turiu ir juodas ir raudonas pėdkelnes, raudonas po apačia, juodas suplėšysiu, punks are not dead biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 29 gruodžio 2007 - 10:07