Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

Laba diena bigsmile.gif
Kaip seniai aš čia buvau smile.gif
Aš tai vakar su kartingais nešiojausi biggrin.gif dabar nugarą atidaužytą taip skauda, bet buvo jėga, kartočiau ir kartočiau... bigsmile.gif bigsmile.gif
Šiandien mano visi kaimynai išvažiavo į ilgą kelionę į didelį kalną, o aš guliu lovoj ax.gif po to pėdinsiu į darbą unsure.gif pikta kaip.
Naujų labai mielai nešvesčiau, nes man nusimato toks pat šventimas kai pas drugelį, poros su vaikais... mastau.gif ir dar levi neįdomūs nuobodžių žmonių pašnekesiai, alkoholis, to pačio vedusio vyro atviras dėmėsio rodymas ir mintys "kada namo?greičiau namo... "
Nekenčiu švenčių čia.
Atsakyti
Nu ką, miargos? Dirbat, miegat, mylitės, naujiesiems puošiates? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 29, 12:19)
Nu ką, miargos? Dirbat, miegat, mylitės, naujiesiems puošiates?  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

dirbu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 29, 12:58)
dirbu...  doh.gif

hi.gif Šaunuolė
Aš tai užsisvajojau apie picą.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 29, 12:19)
Nu ką, miargos?

Siaubiaką žiūriu scare.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 29, 13:58)
dirbu...  doh.gif

ir aš dirbu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 29, 13:16)
Siaubiaką žiūriu scare.gif

Sveikos SM,
o Tau nereikia dirbti?
Atsakyti
Pasipasakosiu ko pridariau blush2.gif
Sužinojau, kad mano ex (su kuriuo nepalaikau jokių ryšių ir nenoriu palaikyti) yra neištikimas savo panelei, jai turi kitą, tik bijo savajai pasakyti, kad baigiam. Taip buvo ir su manim,jau turėjo ją, tik nedrįso su manim baigti, laukė, kol aš tai padarysiu. Man suniežtėjo nagai ir aš jai parašiau. Ir kilo didžiulis skandalas... Ji išlėkė į kažkokį kaimą jo ieškoti, rado su kita, ten neįsivaizduoju kas vyko, o galop jis vistiek ją įtikino, kad ta kita panelė tik šiaip draugė...
Dabar vyksta didžiulis tyrimas kas ką pasakė, kas iš ko sužinojo, visi keliami ant kojų... Aš dar kol kas ne prie ko ax.gif sėdžiu sau Airijos glūdumoj kaime ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 29, 13:24)
Pasipasakosiu ko pridariau  blush2.gif

O tau kas iš to? na, pajutai kokį pasitenkinimą...? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 29, 13:26)
O tau kas iš to? na, pajutai kokį pasitenkinimą...?  ax.gif

Jo, tą akimirką pajutau. Pasakotų man kas nors tokią istoriją, žinau, ką galvočiau biggrin.gif aišku, norėjau, kad tai panelei būtų blogai, nežinau kodėl... Jau jo tai aš tikrai nepavydžiu. Jam norėjau ką nors negero padaryti? Iš tiesų vis dar noriu biggrin.gif
Ech... nu durna boba, ne?
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 29, 13:30)
Jo, tą akimirką pajutau. Pasakotų man kas nors tokią istoriją, žinau, ką galvočiau  biggrin.gif  aišku, norėjau, kad tai panelei būtų blogai, nežinau kodėl... Jau jo tai aš tikrai nepavydžiu. Jam norėjau ką nors negero padaryti? Iš tiesų vis dar noriu  biggrin.gif
Ech... nu durna boba, ne?

Gal ir gerai padarei g.gif
As visai norėčiau, kad as nors man pasakytu jei mane apgaudinėtų. Nieks nenori buti kvailio vietoj.
Papildyta:
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 29, 13:06)
hi.gif Šaunuolė
Aš tai užsisvajojau apie picą....  ax.gif

Mano kolektyvas išvažiavo valgyti picos, aš likau ofise kažkaip nuotaikos neturiou kažkur važiuoti ir apsimesti, kad viskas gerai (darbe) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 29 gruodžio 2007 - 12:35
QUOTE(populi @ 2007 12 29, 13:36)
Gal ir gerai padarei  g.gif
As visai norėčiau, kad as nors man pasakytu jei mane apgaudinėtų. Nieks nenori buti kvailio vietoj.

Aš irgi norėčiau, kad man pasakytų, bet ne kažkokia mano vaikino buvusi smile.gif visų pirma aš tokia nepatikėčiau biggrin.gif

O kur tavo nuotaika?
Atsakyti